Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ VIDEO: Στην εκπομπή 60 Minutes το Αγ. Ορος


‘Αγιο Όρος,ο φάρος της Ορθοδοξίας μας, το ΄΄Περιβόλι της Παναγιάς΄΄,το πνευματικό ..καταφύγιο εκατομμυρίων συνανθρώπων μας,προσκυνητών και μοναχών, στη χιλιόχρονη ιστορία του.Το «θεραπευτήριο» ψυχών,όπως είχε πει κάποτε ένας φωτισμένος ασκητής.

Το ΄Αγιο Ορος που...
έφτασε να προβάλλεται απο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και να απαξιώνεται απο τα Ορισμένα Ελληνικά, όπως αναφέρει το Αγιορίτικο Βήμα.


Παρακολουθήστε σε Ελληνική μετάφραση,το εξαιρετικό αφιέρωμα του Aμερικανικού τηλεοπτικού δικτύο CBS μέσα απο την εκπομπή 60 Minutes(λεπτά) που πρόβαλλε πρόσφατα.





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμ εδώ στο Ellada τι να προβάλουν ;....

Αυτόν τον πλούτο θέλουν οι διάφορες καραμασωνάρες και θεοσοφιστές (παρακλαδι της μασωνιας) να τον πουλήσουν...και γιαυτό τα ανθελληνικα μασωνικά τρσιράκια επικαλούντια τάχα μου την καταπίεση που δεχονται οι γυναίκες..οταν οι απογονοι τους σφαζαν τις παρθενες στους βωμους για να πανε καλα οι σοδιες!!!

Άγιος όρος FTW!!!! Όλος ο πνευματικός πλούτος και η διαφύλαξη ιερών κειμηλίων καθώς και η διαφύλαξη αρχαιοελληνικών κειμένων βρίσκεται εκεί.

Τώρα κάποια μασωνακια που το παιζουν αρχαιολατρες θελουν να βγουν και αυτα στο σφυρι....η να τα κάψουν (ξέρουν καλα αυτή την τεχνική)....!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΓ.ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗΡΑ..ΠΟΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ..ΕΛΕΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το λες 6:22 αυτό και το Χριστό όταν τον σταύρωναν του φώναζαν και τον ξεφτίλιζαν αλλά η αλήθεια ήταν διαφορετική για το τη πίστευαν εκείνη την εποχή κάποιοι Ιουδαίοι και Ρωμαίοι με το τη πιστευη ο κόσμος τώρα για τον Χριστό βέβαια οι κακές οι γλώσσες πάντα θα υπάρχουν και το κακό πάντα υπάρχει όπως και το καλό για να μας δοκιμάζει ο Θεός ! η επίγεια ζωή είναι μια δοκιμασία δεν λέω να γίνεις μοναχός αλλά ζήσε τίμια, σωστά και ανθρώπινα χωρίς να θέλεις να κάνεις κακό σε άλλον και να σέβεσαι τον άλλον!