Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Βγήκαν τα «γαλάζια μαχαίρια» στην Β’ Αθήνας


Όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Β’ Αθήνας καθώς αναμένεται να συγκρουστούν οι αποκαλούμενοι μετριοπαθείς βουλευτές με την λαϊκή δεξιά.

Οι κόντρες και οι...
αντιπαραθέσεις βγήκαν στο προσκήνιο. Ο Πάνος Καμμένος με ανάρτηση του στο twitter έστειλε σαφές μήνυμα στους εσωκομματικούς του αντιπάλους. «Προς Συγγρού φτάνει η λάσπη με Λιόλιους...Είμαι αρχαιότερος και στη Συγγρού και στη ΝΔ. Η λάσπη στην περίπτωση μου γκρεμίζει δεν κτίζει» γράφει ο ανεξάρτητος βουλευτής.

πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κ. Καμμένε... Δεν περίμενα με τίποτα απο εσάς τέτοια στάση... Άν ήταν αληθινοί οι πύρινοι λόγοι σας επρεπέ να συνεχίσετε τον ίδιο πόλεμο κ στο κόμα σας κ. Καμμένε απο την στιγμή που συμβιβάστηκε... Μάλλον αντιπολιτευτικά σάλια ήταν... Φάνηκε οτι σας νοιάζει η παράταξη σας πολύ περισσότερο απο την πατρίδα σας...

Ειλικρινά λυπάπαι γιατί τολμώ να ομολογήσω πως με είχατε πείσει για το ότι ήσασταν πραγματικός πατριώτης..

Αν ήσασταν προφανώς θα είχατε αποδεχτεί την πρόσκληση καζάκη κ δεν θα γλείφατε τον κομματάρχη σας λέγοντας κι ευχαριστώ που δεν σας διέγραψε απο το κομα...

Ειλικρινά κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

MAKRIA apo psifodeltia kai skatoparataksis? oloi tous vrazoun sto idio kazanh... nomizo oth me to mialo pou exoun orismenoi polites tha rimaksoun thn xwra ta ypolipa xronia me to na ypostirizoun olous tous politikokeratosporous...FTISTE TOUS STH MAPA OLUS... KANTE TO, STASH ZWHS...... OPIOS EXEI SYNIDISI DEN PSIFIZI TWRA PIA STON PLANITH....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΛΑΟ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΛΥΨΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.ΕΛΕΕΙΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΟΣΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΕ ΔΥΣΤΥΧΨΣ ΚΑΗΚΕΣ!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑ

Ανώνυμος είπε...

Πως τόλμησες μετά απο τόσους "Πατριωτικούς" λόγους απο το βήμα της βουλής να πείς ευχαριστώ στον κομματάρχη σου κ να δείξεις στον κόσμο οτι εισαι υποτακτικός κ γλειώδης...?

Κάτι είχα ψηλιαστεί οταν σε άκουγα να απαντάς οποτε ερωτιόσουν για το κόμμα σου.. Αμέσως χαμήλωνες τον τόνο της φωνής σου κ ελεγες η νδ ειναι σπίτι μου κι εχω εμπιστοσύνη στον Σαμαρά κ ένα σορό ΜΠΟΥΡΔΕΣ..

Μετά σε άκουγα μέσα στην βουλή κ έλεγα δεν ειναι δυνατόν να ειναι τόσο υποκριτής καποιος.. Είναι πατριώτης κ βάζει πάνω απο όλους την πατρίδα,απλά ανήκει σε ένα κομμα για να έχει δικαίωμα να ομιλεί κ να ακούγετε η φωνη του..

Δυστυχώς κ.Καμμένε... Έσφαλα...

Ντροπή σας.. Να ξέρετε πως εσάς που είχε πιστέψει ο λαός θα σας σιχαθεί περισσότερο απο εκείνους που απο την αρχή ξέραμε ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ! ! ! !

Ανώνυμος είπε...

σιγά ρε ΠΑΣΟΚάκια/ ΛΑΟΣπρόβλητα πρόβατα που τσιμπάει ο Πάνος από κάτι τέτοιους σαν εσάς που και καλά ΘΑ τον στηρίζατε ,)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ. http://www.youtube.com/watch?v=CcUEvIqblI8&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Καλα ενταξει ας εφτιαχνε ο Καμμενος δικη του παραταξη και αν ειχε και μερικους ακομα μεσα απο την βουλη θα βλεπατε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΥΡΙΖΑΝ, αυτο για σας Κυριε ΒΛΑΚΑ στο 30 Νοε 10:53

Πανο Χαθηκες .. Σε κερδισε το συστημα τελικα ; Αυτο ηταν ;

Εχτες μου λεει ενας φιλος .. κανα νεο απο Καμμενο εχεις διαβασει;

Ξερεις τι απαντησα Πανο ;;

Ο Πανος κανει Ησυχια !!!! ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑ γιατι αυτο ειναι η αληθεια !!!

Σε απειλησαν Πανο ετσι δεν ειναι;; Δεν μπορει να συμβαινει κατι αλλο , Δεν ειναι δυνατον να τα ελεγες ολα αυτα απλα για να παρει ψηφους το κομμα σου .

Προχωρα , δεν ανηκεις εσυ με κανεναν απο εκει μεσα ουτε εσυ ουτε ξερεις ποιοι εσυ, παρτους μαζι σου και φτιαξτε την δικη σας παραταξη .

Στο κατω κατω ρε Πανο θα εχεις προσπαθησει για αυτο που πιστευεις οτι ειναι σωστο ανεξαρτητως παραταξης .

Ανώνυμος είπε...

εσυ μεγαλε στις 2΄13 εχεις φοβερα επιχειρηματα!!!μας επεισες μαλακισμενο φασιστακι