Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Μας δίνουν κουτσουρεμένη την 6η δόση και μετά πάπαλα! Μέρκελ-Σαρκοζί προχωράνε μόνοι τους!



Σοκαρισμένος επέστρεψε ο Παπαδήμος από το πρόσφατο ταξίδι σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πρωθυπουργικό περιβάλλον υπάρχει η αίσθηση ότι η 6η δόση θα είναι η τελευταία που μας δίνουν οι Ευρωπαίοι και είναι πολύ πιθανό να μην δοθεί και ολόκληρη, παρά μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στις οφειλές μας προς τους δανειστές μας! Ακόμη και ...
για την επιστολή Σαμαρά υπάρχει σκεπτικισμός αλλά δεν είναι το περιεχόμενο της επιστολής που ενοχλεί τους αποδέκτες, αλλά η κατάσταση όπως διαμορφώνεται.
Η αποτυχία της Γερμανίας να συγκεντρώσει από τις αγορές τα 6 δις έχει σημάνει κόκκινο συναγερμό σε Βερολίνο - Παρίσι και οι Μέρκελ - Σαρκοζί έχουν αποφασίσει να αλλάξουν εντελώς το πρόσωπο της Ευρώπης και να την μετατρέψουν σ’ ένα πιο κλειστό club πριν την διαλύσουν εντελώς εάν χρειασθεί!
Η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου είναι στον αέρα και όπως όλα δείχνουν πλησιάζει η στιγμή που θα δικαιωθεί απόλυτα ο Δημήτρης Καζάκης που προτείνει μια διαφορετική πρόταση εθνικής σωτηρίας της χώρας μας. Η καθυστέρηση της 6ης δόσης δεν οφείλεται στην αντίδραση Σαμαρά αλλά στην απροθυμία των Ευρωπαίων να συμμετάσχουν στη διάσωση της Ελλάδας.
Είναι η ώρα που πρέπει η Ελλάδα να ζήσει με αυτά που παράγει -και δεν είναι λίγα- αρνούμενη να συνεχίσει να πληρώνει το δόλιο χρέος.
Ας αδράξουμε λοιπόν τη στιγμή να σωθούμε μόνοι μας αφού πρώτα απαλλαγούμε από την σημερινή πολιτική ηγεσία με τα 300 πλουσιόπαιδα του Πετσάλνικου, αυτού του δεινού σκιέρ του Γράμμου…

11 σχόλια:

Anestis Zioulis είπε...

Απ' όσο γνωρίζουμε όλες οι δόσεις πήγαιναν προς δανειστές, άρα τι εννοεί ο ποιητής όταν λεει ότι θα μας δώσουν μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στις οφειλές μας προς τους δανειστές μας;

Ανώνυμος είπε...

gia misthous kai sintakseis pigenan oi doseis..(to megalitero pososto toulaxiston)

Ανώνυμος είπε...

12:22 μ.μ. Με αυτό το μυαλό να κοιμάσαι εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ναι 12:22, σε λίγο θα μας πεις ότι είσαι και πασοκ..

Ανώνυμος είπε...

Μετά την επιστολή-δήλωση μετάνοιας του Σαμαρά και πριν πάρουμε την 6η δόση, τι λέω, πριν επισήμως αποφασίσουν να μας την δώσουν είναι το σωστό, άρχισαν να διαδίδουν ότι μετά θα μας αφήσουν στο έλεος του θεού, φανταστείτε μάγκες μου τι έχει να γίνει από την επομένη της ψήφισης της δανειακής σύμβασης από τα 300 παρτάλια του κυνοβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 12:54 μ.μ. Μία διόρθωση "από τα 255 παρτάλια του κυνοβουλίου" υποθέτοντας πως θα είναι τα ίδια που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Παπαδήμιο.

Ανώνυμος είπε...

καμια δοση σε χρημα δεν δοθηκε ολες ηταν τραπεζικες εγγυησεις που δωθηκαν για να εξασφαλιστει η ρευστοτητα των τραπεζων!μονο η τελευταια ειχε σε ποσοστο 20% ρευστο για μισθους και συνταξεις που μαλλον δεν θα δωθουν..

Ανώνυμος είπε...

δραχμουλα και υπομονη...ας εκμεταλευτουν αυτα που εχουμε και ας βρεθει επιτελους ενας ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ!!!δρομο τα λαμογια-μασωνοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 12:22, μήπως είσαι ο Βενιζέλος?

Ανώνυμος είπε...

Άντε μετά την πολιτειακή ανωμαλία αρχίζει να αποσύρρεται και το κεφάλαιο!

Kanenas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.