Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η κάθοδος του… «ξανθού γένους» – Προτεραιότητα η Συρία


Στην Ανατολική Μεσόγειο βρίσκονται τρία καταδρομικά πλοία της Ρωσίας, τα οποία αποτελούν μέρος της ναυτικής αρμάδας, με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο Κουζνιτσόφ, που κατευθύνεται στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μόσχα, τα τρία καταδρομικά βρίσκονται έξω από το λιμάνι Ταρτούς της Συρίας και έχουν στόχο να ελέγχουν.... σκάφη, τα οποία ενδεχομένως να μεταφέρουν ενισχύσεις και εφόδια στις δυνάμεις, που μάχονται εναντίον του προέδρου Άσσαντ.

Στις 28 Νοεμβρίου το αεροπλανοφόρο Κουζνιτσόφ, που βρίσκεται τώρα έξω από τη Μάλτα, θα βρίσκεται στην περιοχή και ενδεχομένως να λάβει μέρος στις ναυτικές ασκήσεις, που θα πραγματοποιήσει το Ισραήλ, κοντά στην ΑΟΖ της Κύπρου.
Με τις ενέργειες αυτές η Μόσχα επιθυμεί να διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι έχει ζωτικά στρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή και είναι αποφασισμένη να τα διασφαλίσει.
Στην Ταρτούς βρίσκεται η μοναδική βάση της Ρωσίας στην Μεσόγειο και σε περίπτωση πτώσης ή ανώμαλης διαδοχής του Άσσαντ, η Ρωσία μένει χωρίς βάση στη Μεσόγειο.
Σχετικές αναρτήσεις:
Ποιος είναι ο λόγος που η Ρωσία -ίσως- κατεβάζει το στόλο της ανοιχτά της Συρίας;
Σχέσεις Ρωσίας – Συρίας και το λιμάνι της Ταρτούς!
http://www.sigmalive.com/news/local/440870

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοντα ειμαστε αδερφια ετοιμαστειτε.προσευχη ολοι τωρα θα απαλλαγουμε και απο τους προδοτες

Ανώνυμος είπε...

το τελος ειναι κοντα ετοιμαστειτε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??

Ανώνυμος είπε...

ποιο τελος ερχεται ρε ζωα..?ελεος με τις μαλακιες σας...για το δαφνι ειστε,

Ανώνυμος είπε...

και να μην ερχεται το τελος,δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις,σε αυτο τον παγκοσμιο αναβρασμο που επικρατει ,πως καπου θα ξεσπασει πολεμος οι πολεμοι σε διαφορα σημεια του κοσμου(δεν αποκλειεται και στην δικια μας περιοχη).Μακαρι να μην συμβει.

Ανώνυμος είπε...

ολοι εσεις που γραφετε για τελος ειστε απαραδεκτοι να προσευχομαστε κ να αγαπαμε το πλησιον ο πολεμος εχει αρχισει ηδη!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν νά ξεκινήσουν τόν Γ παγκόσμιο πόλεμο οί νεοταξικοί , κι αυτό θά κάνουν κατά πώς δείχνουν τά πράγματα. Αιτία ή παγκόσμια σιωνιστική κυβέρνηση πού εχουν έτοιμη !!
Ο ΤΖΕΦΡΥ , Η ΜΕΡΚΕΛ , Ο ΣΑΡΚΟΖΙ τό έχουν πεί ήδει αρκετές φορές ...... ΤΥΧΑΙΟ ;;;

Ανώνυμος είπε...

1:2o 1:26 1:44EIΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΑΧΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ Δ.Ν.Τ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΡΟΤΣΗΛΝΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ Α ΚΑΙ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Προτιμώ να γίνει πόλεμος και να πάω στην μάχη για την πατρίδα παρά να κάθομαι στον καναπέ και να βλέπω τους δήθεν ευρωπαίους να μας παίρνουν την όμορφη ΕΛΛΑΔΑ μας.

Ανώνυμος είπε...

1.44 ωραια αγωγη σου δειδαξε η μανα σου και μας ειπες ζωα, σε ευχαριστουμε ανοιξε τα ματια σου και διαβασε κανενα βιβλιο του γ.παισιου οταν λεμε τελος δεν λεμε για την ανθρωποτητα αλλα για τα βασανα της ελλαδας εαν σε ενδιαφερει,μιλανε χρονια πριν για την καθοδο των ρωσων για πεινα της ελλαδας για ενα διαστημα κ.τ.λ ξυπνα και κανε καμια προσευχη για τον εαυτο σου και για τον πλησιον σου που δεν εχει να ταισει τα παιδια του πριν ειναι αργα για σενα

Ανώνυμος είπε...

http://www.prionokordela.gr/ellada/%CE%B3-%CF%80%CE%B1%CE%90%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%84/

Ανώνυμος είπε...

http://www.slideshare.net/OlymposTM/ss-4417772

Ανώνυμος είπε...

αυτα για σενα 1,44 που μας αποκαλεσες ζωα τωρα αν δεν τα πιστευεις δικαιωμα σου ασε εμας να ζουμε στο δικο μας κοσμος μπορει να εχεις δικιο εσυ και οχι εμεις