Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ήπειρος της πεντατονίας-Tο τραγούδι του νεκρού αδελφού









Δείτε το βίντεο...



Πηγη

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΑΨΤΕ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΟΙ
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΗΔΑΓΕ Ο ΑΛΗ ΠΑΣΣΙΑΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

10:53 π.μ. Κατι τυποι σαν και εσενα χρεοκοπησανε την χωρα..Γαμησου λοιπον μπασταρδοπαδι που θα με πεις παλιοβλαχο....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 10.53 ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΩ 11.02 . ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΘΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΗΔΗΧΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ . ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟ-ΠΡΟ-ΠΡΟ-ΠΡΟ-ΠΡΟ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΓΑΠ. ΕΣΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.

Pazouzou είπε...

Μεγαλε Γκολφίδη τι εχεις φτιαξει...
Και οσο για σενα 10.53 ανοιξε τα στραβα σου και μαθε πρωτα τι σημαινει η λεξη βλαχος και υστερα να γραφεις μαλακιες.Εχεις δικιο για τον ΓΑΠ αλλα δεν φταινε οι βλαχοι γι'αυτο.Κατι τυποι σαν εσενα και μενα φταινε που τραχαμε στις προεκλογικες συγκαντρωσεις ΟΛΩΝ των κομμάτων και τους γλυφαμε τάρχιδια για να βολεψουμε το τομαρι μας...Ασε λοιπον τους βλάχους ησυχους..

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΧΟΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?? ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ .

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ 10.53. ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΗ ΠΑΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΓΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΗΝ ΞΕΝΗΤΕΙΑ. ΦΤΩΧΟΣ ΤΟΠΟΣ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΞΕΝΗΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΖΑΛΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ , ΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΟΥ ΜΗΝ ΣΟΥ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Ο ΦΡΑΠΕΣ ΣΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

@11:14
παρολο που επι αλη πασσα η ηπειρος ειχε την μεγαλυτερη νομισματικη κυκλοφορια στην τοτε οθωμανικη αυτοκρατορια,καποιοι ηπειρωτες(σουλιωτες)χτυπουσαν ενοπλα το πασαλικι των ιωαννινων, και για φορολογικους λογους.
αυτα τα λεει η ιστορια.
αλλα σημερα απο οτι φαινεται δεν υπαρχουν ηπειρωτες σαν τους σουλιωτες για να κανουν τα ιδια,αυτην την φορα στο μπουρδελο της αθηνας, που απο νοικοκυραιους σας καταντησε ολη την ηπειρο διακονιαραιους.και ασε το παραμυθι οτι η ηπειρος ειναι φτωχο μερος.οταν τα γιαννενα ηταν ΠΟΛΗ,η αθηνα ηταν ενα λασποχωρι.
προφανως εσυ και οι αλλοι βλαχοι εδω μεσα που θιχτικατε,γιατι δεν εισαστε τιποτε αλλο,απο ρεπλικες παλιοβλαχων προδοτων τυπου κωλλετη και μπακολα.
οσο για το "εθνιλικι" σας,μαθετε οτι ο αγυρτης ο καλαρυτινος παλιοβλαχος του κερατα ο κωλεττης ηταν ο εμνπευστης της μεγαλης ιδεας.τις πρακτικες αυτου του μπινε εφαρμοζει και ο σημερινος απατεωνας γαπ.ΞΥΠΝΑΤΕ κοροιδα.......

Ιωάννης είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.

Ιωάννης είπε...

κΑΙ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥΣ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

μ@λ@κ@ ιωαννη αμα εχεις τσιμπλα στα ματια σου,και δεν βλεπεις οτι αυτη η ψευτοκυβερνηση των αθηνων διχαζει ολο τον κοσμο με τους φορους της,αντε να πας να πλυνεις την γουρουνομουρη σου μπας και σου φυγει

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Ιωαννη...ακριβως οπως τα λες...
το...διαιρει και βασιλευε...
ζει και βασιλευει!!!
ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω παιδια για τις κριτικες σας ... ελεος , επιπεδο μοκετα ... ΑΚΗΣ ΓΚΟΛΦΙΔΗΣ