Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

O Πάγκαλος, η… φτώχεια του και τα 850.000 ευρώ εισοδήματα!


Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία, που ο Πάγκαλος με το γνωστό προκλητικό και άκρως λαϊκίστικο ύφος του ταράζει τα νερά του πολιτικού και όχι μόνο κόσμου. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό του με τη δήλωσή του ότι δεν έχει να πληρώσει 7.500 ευρώ χαράτσι για τα ακίνητα που διαθέτει. Τα εισοδήματά του...
πάντως άλλα δείχνουν: σύμφωνα με το πόθεν έσχες που κατέθεσε ο λαλίστατος αντιπρόεδρος το 2010 οι καταθέσεις του ήταν 17.693,86 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα και το συνολικό εισόδημα: που δήλωσε 640.632,2 ευρώ! Σε καλή κατάσταση και τα οικονομικά της συζύγου του: συνολικό εισόδημα: 206.538,07 ευρώ. Δηλαδή ο Πάγκαλος με 850.000 εισοδήματα το 2010, ισχυρίζεται πως δεν έχει 7500 ευρώ ώστε να πληρώσει το χαράτσι για το πλήθος ακινήτων που διαθέτει… Κύριε αντιπρόεδρε αν δεν το καταλαβαίνεται, αυτό είναι βαρύτατη προσβολή στα εκατομμύρια των ελλήνων που με μισθό και σύνταξη στα 500 και 800 ευρώ καλούνται να πληρώσουν το χαράτσι που η κυβέρνηση σας ψήφισε! Κι ένας από τους 154 βουλευτές που το υπερψήφισαν ήσασταν και εσείς!
Πηγη 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους πάει γάντι το "Σύστημα" του Νότη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτος εχει εκατομυρια ευρω, οχι μερικες χιλιάδες.

fnous fnous είπε...

Αντιπληροφόρηση είναι τα χρεοκοπημένα χουντοκάναλά τους, οι χρεοκοπημένες εφημερίδες τους και τα ξεπουπουλιασμένα παπαγαλάκια τους.

Τώρα η πληροφόρηση είναι στα δικά μας χέρια.


Αν και το έχω γράψει πολλές φορές, θα το γράψω μια ακόμα:

Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους, μην βλέπετε τα κανάλια τους.

Τελειώστε τους.

Ανώνυμος είπε...

Η δουλειά του ανθρώπου που το ξύγκι κατέστρεψε τον εγκέφαλό του είναι το ψάρεμα.
Πετάει το δόλωμα ναχουν τα ψάρια να ασχολούνται και να διασκορπίζονται ταυτοχρόνως.
Και αυτό εξυπηρετεί τους συνδαιτημόνες του,γιατί αποσπάται και διασπάται η προσοχή του κόσμου και επειδή ως είθισται τα ψάρια τσιμπάνε σαν τρελά στα χορταστικά δολώματα γιαυτό και συλλήβδην στον σημερινό τύπο ένα μεγάλο μέρος ασχολήθηκε με το νέο εφεύρημα του ανθρωπόμορφου τύπου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΣΙΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι λένε ότι οι Έλληνες έχουν ακόμα λίπος και γι΄αυτό δεν τα σπάνε όλα και δεν τους στέλνουν στον αγύριστο...ΝΑ ΤΟ ΛΙΠΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΣΥΓΚΑΜΕΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΣ ΟΤΑΝ ΧΕΖΕΙΣ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ. ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ??? ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που ο/η αρθρογράφος τον αποκαλεί και "κύριο"... Έχουμε χάσει τα αβγά και τα πασχάλια. Ούτε τι σημαίνουν οι λέξεις της γλώσσας μας δεν ξέρουμε. Κι αν έστω ο/η αρθρογράφος ξέρει τι σημαίνει η λέξη "κύριος", απορώ πως την αποδίδει στο βοθροσκούλικα αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

...Απο μεσα... στο σπίτι κυκλοφορεί με μπουρνουζι, οταν πρέπει να βγει ντυνεται με πολλή μεγάλη δυσκολία. Α, και κυκλοφορεί με πάνα... Αυτος ο ανθρωπος πιστευει πραγματικά οτι προσφερει κάτι??? Οχι στον Ελληνικό λαό. Γενικώς???

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΤΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ...ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ