Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


Σε τροχιά κινητοποιήσεων βρίσκονται οι αστυνομικοί στην Κρήτη. Kατά τη σημερινή γενική συνέλευση των μελών της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων των Χανίων, που πραγματοποιήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης, παρουσία και του προέδρου της ομοσπονδίας των αστυνομικών Χρήστου Φωτόπουλου, ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Χανίων Γιάννης Ζερβός,...
ανακοίνωσε ότι οι τέσσερις ενώσεις της Κρήτης έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. «Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους μας. Η ομοσπονδία μας έχει πραγματοποιήσει τον τελευταίο καιρό αρκετές κινητοποιήσεις για να λάβει το μήνυμα η πολιτεία για τα θέματα που μας ταλανίζουν. Έχομε προγραμματίσει με τη σύμφωνη γνώμη των άλλων ενώσεων της Κρήτης, κινητοποίηση τις προσεχείς ημέρες στα Χανιά και σας θέλομε όλους δίπλα μας», τόνισε. Θέμα της συνέλευσης, ήταν η εναρμόνιση του καταστατικού της ένωσης αστυνομικών, σύμφωνα με το νέο συνδικαλιστικό νόμο, όμως κατά τη διάρκεια της αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός, κυρίως για την οικονομική θέση των εργαζομένων στην ΕΛΑΣ.
Πηγη 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην ΔΕΘ ενώ έκαναν διαμαρτυρία και η κυβέρνηση εν μια νυκτί τους έδωσε όσα ζητούσαν γιατί τους χρειαζόταν την επομένη και η διαμαρτυρία τους σταμάτησε εκεί.
Αλλά αυτή η κυβέρνηση συνηθίζει να λαδώνει με τον τρόπο της όταν έχει ανάγκη κάποιον και μετά τον ξεπουλάει σαν σκουπίδι.Ασε που τώρα τα σενάρια προβλέπουν χρήση του στρατού που δεν είναι αρκετά εκπαιδευμένος για εξωτερικούς εχθρούς αλλά ικανός για εσωτερικούς.Γιατί οι δεύτεροι έχουν να κάνουν με άοπλους.Οπότε είναι εκ τους ασφαλούς.
Δεν τους λυπάμαι.Τα προνόμια τους έτσι και αλλιώς είναι περισσότερα από των υπολοίπων.
Αλλά κυρίως γιατί δεν διαμαρτύρονται μαζί με τον κόσμο την ύστατη στιγμή της ισοπέδωσης,αφού θεωρούν ότι υφίστανται τα ίδια,να δείτε για πότε πέφτουν οι κυβερνήσεις.Αυτές που παρέβησαν τους όρκους υπακοής στο σύνταγμα και τους νόμους,τους οποίους καταστρατήγησαν.
Αλλά οι αστυνομικοί μάχονται για τον μισθό και τα συνταξιοδοτικά τους προνόμια καιόχι για την επιβίωση τους,όπως οι ασθενέστεροι ημών.

Ανώνυμος είπε...

αμεση μειωση των μισθων ολων των μπατσων!!!! 450 ευρω και πολλα τους ειναι τα ρεστα να τα πληρωσουν αυτοι που προστατευουν....

Ανώνυμος είπε...

αμεση μειωση των μισθων ολων των μπατσων!!!! 450 ευρω και πολλα τους ειναι τα ρεστα να τα πληρωσουν αυτοι που προστατευουν....