Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν πληρώνουμε χαράτσια!!!!!


Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί έως 30/09, σύμφωνα με το σημείωμα της ΔΟΥ.Αν δεν το πληρώσεις έως τότε, προστίθεται προσαύξηση 1% κάθε μήνα. Π.χ. Εάν είναι 300 ευρώ η δόση, έως 30/10, το ποσό που πρέπει να πληρωθεί είναι 303 ευρώ. • Άρα αν καθυστερήσουμε έστω και ένα ή δυο μήνες να το πληρώσουμε η...
προσαύξηση είναι αμελητέα. Να αρνηθούμε μαζικά να πληρώσουμε, ώστε να αναγκαστούν να φύγουν μαζί με την έκτακτη εισφορά! • Στην περίπτωση που χρειαστούμε φορολογική ενημερότητα μπορούμε να την πάρουμε τώρα, πριν την προθεσμία καταβολής της δόσης. Η φορολογική ενημερότητα ισχύει για 1-12 μήνες, ανάλογα με την περίπτωση. • Για τις απειλές τους (για αναγκαστικά μέτρα, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς), κυρώσεις μπορούν να υπάρξουν για ποσά των 5.000 ευρώ και άνω. • Επίσης, έχει συνταχθεί κείμενο που επεξεργάστηκαν Δικηγόροι, Εφοριακοί και συνδικαλιστικές οργανώσεις και αφορά τη δήλωση αντίθεσης και αδυναμίας πληρωμής προς την αρμόδια ΔΟΥ. Εδώ μπορείς να βρεις το κείμενο, καθώς και οδηγίες : http://www.eforiakoi.org/images/stories/doc2011/DILOSI_ANTITHESIS.pdf • Τέλος, ακόμα ένας λόγος να καθυστερήσουμε την πληρωμή της έκτακτης εισφοράς, είναι για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους δεν έχουν να την πληρώσουν! Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου: Μίλα με τους συναδέλφους σου, τους γείτονες σου, τους φίλους σου. Διάδωσέ το! Οργάνωσε στην πολυκατοικία σου, στην γειτονιά σου μια συζήτηση. Δράστε από κοινού! Μπορείτε να μαζέψετε συλλογικά δηλώσεις άρνησης πληρωμής και να τις καταθέσετε στην ΔΟΥ. Να θυμάσαι: Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ των Μνημονίων!
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι φιλοι,εχω δει πολλα βιντεο κ ο καθενας που υπηρέτησε στο στρατο καταλαβαίνει πως ενεργούν τα ΜΑΤ! η διαφορα ειναι πως εδω σου ζηταν να χτυπήσεις άοπλους, γείτονές σου, συμπολίτες σου! ο λογος? γιατι ολοι αυτοι οι ταραξιες αγανακτησμενοι θελουν το κακο της χωρας σου,το πιστευεις?ο καθενας μας εχει δωση εναν ορκο!"Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα!!!!!!!!!!!!!! για τα παιδια ολων μας! καλη λευτερια!

Ανώνυμος είπε...

εχω παει σε πολλες συγκεντρωσεις το αποτελεσμα ξυλο, δακρυγονα, νερο,πανικος και φοβος για την ζωη σου........... κανεις δεν ακουει δεν βλεπει τα προβληματα των αγανακτισμενων.
γιατι να τους ακουσουμε τωρα εμεις.
ηρθε η ωρα τους .
οταν δεν πληρωσει κανεις, τοτε θα δουνε την αξια του ελληνα πολιτη,
επανασταση ολοι μαζι παιδια.
εγω δεν πληρωνω. δεν εχω..............

Ανώνυμος είπε...

και να χα παλι δε θα τους τα εδεινα!!!αρκετα φαγανε τα κοπροσκυλα

fnous fnous είπε...

Αυτά, τα οποία έγιναν με τις γερμανικές εταιρείες στην Ελλάδα, δεν έχουν γίνει ούτε στη Μποτσουάνα.

Γερμανικά τραίνα παρελάμβανε ο ΟΣΕ, τα οποία δεν ήταν συμβατά με τις γραμμές του!!!

Αναγκαζόταν να τα παραλάβει μετά από πιέσεις της γερμανικής πρεσβείας.

Γερμανικά λεωφορεία πλημμύριζαν τους ελληνικούς δρόμους, χωρίς να γνωρίζει κανένας με ποιες διαδικασίες αυτά αγοράζονταν και πόσο κόστιζαν. Γερμανικά τζιπ αγόραζε ο ελληνικός στρατός, χωρίς επίσης να γνωρίζει κανένας τι γινόταν.

Γερμανικές μοτοσικλέτες αγόραζε η ελληνική αστυνομία …με τους ίδιους μυστηριώδεις όρους. Γερμανικά φάρμακα αγόραζαν τα ελληνικά νοσοκομεία, σε τιμές που απλά δεν υπήρχαν πουθενά αλλού στον πολιτισμένο κόσμο.


Κατάλαβε ο αναγνώστης τι ακριβώς λέμε;

Κατάλαβε τι μπορεί ν' αποδειχθεί.
Ότι η Γερμανία δεν αγόραζε τα ομόλογά μας επειδή την "ξεγελάσαμε".

Μας "δάνειζε", σε συνεργασία με δωσίλογους, διεφθαρμένους και κάθε λογής απατεώνες, μόνο και μόνο για να μας "κατακτήσει".

Μας πίεζε, για να μας δανείσει.

Μας δωροδοκούσε, για να μας δανείσει.

Γιατί;

Για να έχουμε χρήματα να ξοδεύουμε —αγοράζοντας τα προϊόντα της— και στο τέλος να μας καταστρέψει με τα χρέη μας.

Μας δημιουργούσε "επαχθές χρέος".

Οι ιμπεριαλιστές φασίστες, σε συνεργασία με προδότες φασίστες, δημιουργούσαν "odius debt" εις βάρος του ελληνικού λαού.

Γιατί; Για να κάνει η σημερινή Γερμανία αυτό, το οποίο απέτυχε να κάνει υπό την εξουσία των Ναζί.

Για ν' αποκτήσει την ιδιοκτησία του ελληνικού δημοσίου κεφαλαίου.

Για να κατακτήσει την Ελλάδα.

----------------------------------------
Η Megaλη παράσταση του τρόμου

http://www.ydrohoos.gr
http://www.eamb.gr
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

fnous fnous είπε...

Κινδυνεύουν να πάνε φυλακή όλοι όσοι μας κυβέρνησαν, εξυπηρετώντας την Goldman Sachs, τη Citibank, τη Leman Bros ή την JP Morgan.

Όλα τα εβραϊκά μαγαζιά της τοκογλυφίας. Τυχεροί θα είναι αν πάνε φυλακή, γιατί σε θέματα εθνικής προδοσίας προβλέπονται εκτελέσεις.

Γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι υπεύθυνοι όχι απλά ανησυχούν, αλλά "φλέγονται". Φλέγονται ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης ή ο Καραμανλής να κλείσει το θέμα του χρέους.

Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν τον Καρατζαφεροϋπάλληλο και γνωστό "μπαούλο" του Μητσοτάκη να μιλήσει για εθνικό "κεφάλαιο", αναφερόμενος σ' αυτούς.


Εθνικό "κεφάλαιο", σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη, είναι οι υπεύθυνοι, που μας οδήγησαν στην αθλιότητα της χρεοκοπίας.

Εθνικό "κεφάλαιο" είναι οι "Εφιάλτες", οι οποίοι πέρασαν τους "Πέρσες" μέσα από τις "Θερμοπύλες" και θέλουν μέσω ΔΝΤ να τους παραδώσουν την εξουσία της πατρίδας μας.

Σ' αυτό το εθνικό "κεφάλαιο" μας πρότεινε ο Καρατζαφεροϋπάλληλος να παραδώσουμε την εξουσία εκ νέου, για να "σωθούμε".

Να δώσουμε την εξουσία σε προδότες, οι οποίοι έχουν ανάγκη την εξουσία, για να σωθούν οι ίδιοι.

Που έχουν ανάγκη την εξουσία, για να προστατεύονται από τον λαό και βεβαίως να αλλοιώνουν ή να αποκρύπτουν στοιχεία, που αποδεικνύουν την προδοσία τους.

-----------------------------------------
Η Megaλη παράσταση του τρόμου

http://www.ydrohoos.gr
http://www.eamb.gr