Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΓΕΛΟΙΟ!!! Ο Παπουτσής έκανε για 4η φορά την ΙΔΙΑ δήλωση. Την επαναλαμβάνει ΚΑΘΕ τρείς μήνες!!!!...




ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ. ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ.

Στις 30/12/2010 είχε δηλώσει:
«Στην Ελλάδα με την πολιτική μας θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι..... μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου στη χώρα μας. Κανείς άλλος. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να πάρουν καθαρά το μήνυμα.
 Θα φύγουν από την Ελλάδα,είτε με εθελοντικό επαναπατρισμό είτε με αναγκαστική απέλαση και σε αυτήν την κατεύθυνση θα είμαστε απολύτως αποφασισμένοι».

Στις 31/3/2011 είχε δηλώσει:
«Όσοι έχουν δικαίωμα ασύλου, θα το πάρουν. Και θα το πάρουν το ταχύτερο δυνατό. Όσοι όμως, δεν έχουν δικαίωμα ασύλου, έχουν δηλώσει ψευδή στοιχεία και δεν έχουν δικαίωμα να μένουν στη χώρα μας, θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους, είτε με το πρόγραμμα του εθελοντικού επαναπατρισμού, είτε με τη διαδικασία της απέλασης. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή κατάσταση. Πρέπει να νοικοκυρευτούν τα πράγματα, πρέπει να μπει μια τάξη παντού, στο θέμα των μεταναστών που διακινούνται στη χώρα μας».

Την 1/6/2011 δήλωσε:
«Στη Ελλάδα θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου και εκείνοι που έχουν άδεια νόμιμης εργασίας και παραμονής στην χώρα μας. Κανείς άλλος. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να πάρουν καθαρά το μήνυμα. Θα φύγουν από την Ελλάδα, είτε με εθελοντικό επαναπατρισμό είτε με υποχρεωτική απέλαση. Σε αυτήν την κατεύθυνση είμαστε απολύτως αποφασισμένοι».

Χθες 10/9/2011 δήλωσε:
Συνέντευξη Χρήστου Παπουτσή, Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην εφημερίδα «Σαμιακόν Βήμα»

………………. Θα συνεχίσουμε μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία με ταχείς ρυθμούς να εφαρμόζουμε την πολιτική μας. Στην Ελλάδα, θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα ασύλου και εκείνοι που έχουν άδεια νόμιμης εργασίας και παραμονής στην χώρα μας. Κανείς άλλος. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να πάρουν καθαρά το μήνυμα. Θα φύγουν είτε με εθελοντικό επαναπατρισμό είτε με απέλαση. Σε αυτήν την κατεύθυνση είμαστε απολύτως αποφασισμένοι.

σχετικές αναρτήσεις

1) Παπουτσής: θα διώξω τους λαθρομετανάστες

2) Πάλι τα "θα" άρχισε ο Παπουτσής

3) Φοβερή συνέπεια Παπουτσή: Με απίστευτη ημερολογιακή ακρίβεια (κάθε 3 μήνες) η ίδια δήλωση:θα διώξω τους λαθρομετανάστες

kolotoubes.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα το φηφισω,αφου τα λεει 4 φορες????αρα θα τα κανει κιολας.

Ανώνυμος είπε...

Ταρχιδια μου θα διωξει ο μαλακας.

Ανώνυμος είπε...

an thelan na tous dioxoun tha to ixan praxi,aftes i dilosis einai staxti sta matia mas.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ετοιμαζεται για εκλογες;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα μπορουσε να αναρτηση μια λιστα με τις περιοχες που μενουν ολα αυτα τα λαμογια,οι πολιτικοι μας..Μενει κανεις απο αυτους στα Πατησια στην Κυψελη στον Αγιο Παντελεημονα στην Πλατεια Αμερικης,στην Βικτωρια κλπ,για να μπορεση να κατανοηση την μορφη του προβληματος;Εγω πιστευω οτι κανεις απ'αυτους δεν ξερει που πεφτουν καν αυτες οι γειτονιες!!!!Στις Εκαλες και στις Κηφισιες που υποθετω οτι μενουν,πως να κατανοησουν τι συμβαινει,πως να διανοηθουν οτι οι κατοικοι ολων αυτων των περιοχων δεν μπορουν να κυκλοφορησουν μετα την δυση του ηλιου!Ασε δε που βρομοκοπανε δρομοι και πεζοδρομια γιατι αυτα τα διποδα κατορανε και χεζουν οπου βρουν!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΡΑ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ