Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ετοιμάζουν νέο αποκλεισμό της Βουλής



Anti-ntp:Όλοι στους δρόμους την Κυριακή. Πάρτε μάσκες από το πράκτικερ. 8 ευρώ έχει η μασκα(είναι μια μπλέ μάσκα εργασίας) και 3 ευρώ το φίλτρο(ένα κίτρινο είναι για ανόργανα αέρια)

Πρόταση... μομφής στην κυβέρνηση από τους Αγανακτισμένους

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, εμφανίζονται οι Αγανακτισμένοι, που δίνουν νέο ραντεβού την ημέρα κατά την οποία η κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη ....Βουλή.

«Αυτό θα είναι το δικό μας καλοκαίρι», διαμηνύουν και ζητούν από τα συνδικάτα και τα εργατικά κέντρα να κηρύξουν γενική απεργία, ώστε «μαζί με όλους τους εργαζομένους να περικυκλώσουμε τη Βουλή με αίτημα την πτώση της κυβέρνησης».

«Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο Μνημόνιο και στο Μεσοπρόθεσμο», αναφέρει το ίδιο ψήφισμα, καλώντας όλους τους πολίτες στον δρόμο την ερχόμενη Κυριακή.

30 σχόλια:

GKAGR είπε...

Βιαζονται να μας δωσουν την νεα "βοηθεια"(εδω γελαμε) των 120 δις γιατι βλεπουν οτι μπορει να υπαρξουν αντιδρασεις μεχρι τον Σεπτεμβριο.Ετσι θα χρωσταμε 500 δις και μετα αντιο πετρελαια αντιο εταλλευματα αντιο Ελλαδα.

GKAGR είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
GKAGR είπε...

Δειτε μια προηγουμενη αναρτηση που εγινε εδω στο anti-ntp για το σχεδιο φοινιξ.
(http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_784.html)
υγ:Ρε βελοπουλε εσυ τα λες αλλα δεν κανεις κατι να φυγεις απο τον βοθρο που εισαι ενταγμενος

sotulis είπε...

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Αρης Βελουχιώτης, Λαμία 1944

Ποιος είναι λοιπόν πατριώτης; Αυτοί ή εμείς; Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει να βρει κέρδη σ’ όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι’ αυτό δε νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους. Ενώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας. Αυτά αντίθετα από το κεφάλαιο που τρέχει, οπού βρει κέρδη, δε μπορούν να κινηθούν και παραμένουν μέσα στη χώρα που κατοικούμε. Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του; Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαια τους από τη χώρα μας ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ; Όταν έξαφνα στα 1929-31 το κράτος ζήτησε, λόγω της οικονομικής κρίσης πού μάστιζε τότε τη χώρα μας να κατεβάσουν οι ξένοι ομολογιούχοι το ποσοστό που πληρώναμε σε τοκοχρεολύσια, οι Άγγλοι δέχτηκαν να το μειώσουν σε 35%, αλλά οι Έλληνες ομολογιούχοι αρνήθηκαν. Να λοιπόν, ποιος είναι ο πατριωτισμός τους! Αυτός φτάνει μέχρι το σημείο που δεν θίγονται τα οικονομικά τους συμφέροντα …

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΝΑΙ,ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ...

Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ"...

Ανώνυμος είπε...

Νίκος 1990

Ωραία πες μας εσύ από που να τις πάρουμε Hellas-Orthodoxy (τις μάσκες, φίλτρα)... Αν έχεις κάποια καλύτερη ιδέα είμαι όλος αυτιά..

Ανώνυμος είπε...

Hellas-Orthodoxy

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΝΑΖΑΝΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ G3 ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ;ΤΑ LEOPARD ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ;TA M16 AMERIKANIKA; Κ.Ο.Κ.

Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ;;;

ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧ@Δ@Α ΕΛΑ ΜΑΖΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠο που γουσταρουμε θα τις παρουμε. Αν δεν εχεις να πριτινεις κατι καλυτερο μην μιλας καν. Αντι γιατι εχουμε γεμισει εξυπνους...

Ανώνυμος είπε...

Αμ μπραβο φιλε 7.56 πες του τα! Ελεος με τις εξυπναδες του.

Ανώνυμος είπε...

όλοι στους δρόμους γαμώ τη μασονία γαμώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γενικος συναγερμος την Κυριακη....δεν παει αλλο ρε παιδια ....με τσαντιζει αυτο το τουπε τους και που εχουν την εντυπωη οτι ειμστε μαιμουδες!!!!!!ΡΕ ΜΛΚΑΚΕς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ!!!!!ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.....!!!ΤΕΛΟς..

Ανώνυμος είπε...

http://eleytheroi-ellines.blogspot.com/2011/06/heil-gap.html
ΞΥΠΝΑΤΕ Έλληνες και δείτε...: …… αλλά δεν θα παραδώσω τα όπλα, όχι δεν θα κλείσουμε έτσι HEIL GAP

Ανώνυμος είπε...

για τον 17 Ιουνίου 2011 7:09 μ.μ. :

Στήστε οθόνες στις πλατείες και παιξτε τα βίντεο "αφύπνισης" που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Καλεστε τους γνωστους και κουβεντιάστε τα. Πρωτα, η Γνώση - η δράση μπορεί να περιμένει μέχρι να πέσουν ολες οι τσίμπλες απο ολα τα μάτια.

Ανώνυμος είπε...

οι απεριγραπτοι τυποι βουλευτες του φασιστικου ολιγαρχικου πολιτικου συστηματος αισθανονται οτι πηραν ανασα μετα τον ανασχηματισμο και την προσωρινη επιβιωση της αθλιας κυβερνησης - δεν πρεπει ομως να τους περασει - ολοι στο συνταγμα .....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΠΑΡΑΛΙΑ)

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...
ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΣΚΛΑΒΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ..Ε, ..ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...

ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ'' ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
ΚΑΛΟΥΜΕ... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ....ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6/2011 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Έπαναστατες ΟΛΟ ΒΛΑΚΕΙΑ.
Με το iphone στο χέρι, την κοκακολα στο αλλο χερι, τις 5 πιστωτικες στην τσεπη και το πρακτικερ στη μουρη..
Ετσι πολεματε εσεις τις τραπεζες και τις πολυεθνικες;;;Ε ρε γελια που ριχνουν με την παρτη σας...

Ανώνυμος είπε...

14 τρις που είναι η εκτιμώμενη αξία του υπόγειου πλούτου της πατρίδας μας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, πολύτιμα μέταλλα) θα το πάρουν δίνοντάς μας δάνειο 200 άντε 300, άντε και 500 δις.. δηλ, με κέρδος 3000%...και θα τους χρωστάμε και χάρη, θα μας πει αυτός ο Πρωθυπουργός, που μας έσωσαν....Εύγε...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΜΦΤΩΧΟΥΣ. ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 1.500.000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝ...ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 30% ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΓΟΥΝΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΕΙΑΟ, ΦΥΣΙΚΟ, ΑΕΡΙΟ ΚΛΠ, ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ....

Ανώνυμος είπε...

@ hellas orthodoxy

για πες μας ρε χριστιανοπουστ@ ενα χρονο τωρα που η μνημονιακη χολερα τρωει της σαρκες της κοινωνιας μας,οι εν χριστω αδελφοι σου στο πηδαλιο της αυτοκεφαλου εκκλησιας της ελαδος τι εχουνε κανει? μηπως βγαζανε τα κεφαλαια τους στην ομογαλακτη τους κυπρο,που εχει και off-shore χαρακτηριστικα?

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να τα αλλαξουμε ολα κυριες και κυριοι.
ειδικα αν το ΣΤΕ αποφανθει θετικα σχετικα με τη συνταγματικοτητα του μνημονιου 1... παμε για εμφυλιο. ή εμεις ή αυτοι

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ:

ΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ,ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΤΑ ΞΕΝΑ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ;ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ!

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ;

ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ...

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ,ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε δεν υπάρχει ελληνικό μαγαζί να πάρω φίλτρο και μάσκα;Θα πάρω από τις εβραϊκές πολυεθνικές;

Ανώνυμος είπε...

Μάθημα καταναλωτικής αντίστασης Νο1 : γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της οποία ς στέλεχος "αυτοκτόνησε" μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών εναντίον της Ελληνικής Κυβερνήσεως, απηλλάγη από το ΣτΕ από πρόστιμο 76 εκ ευρώ. Η ίδια νομίζω εταιρεία σε διαφημιστικό της έδειχνε τη σημαία της αυτόνομης Κρήτης σε φόντο διαφημιστικού της. Χωρίς να διαφωνώ ούτε ένα χιλιοστό με τις συγκεντρώσεις στις πλατείες, πιστέυω πως η αντίσταση μας πρέπει να είναι πιο βαθειά, εκεί που τους πονάει! Καμμία κατανάλωση από εταιρεία εχθρική στα εθνικά μας συμφέροντα, καμία κατανάλωση απο προιόντα ξένα που ανταγονίζονται τα Ελληνικά! Αποτροπή της επερχόμενης κατοχικής κυβέρνησης δοσιλόγων στις 19/6.

Ανώνυμος είπε...

ολοι στο συνταγμα παιδια.

Ανώνυμος είπε...

εκει θα ειμαστε κ ασ τολμησουν να κατεβουν οι κουκουλοφοροι...θα τους περιμενουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΑΝ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ (ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!!!
ΔΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΟΡΚΙΑ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!
ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΓΧΟΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα είχε η Μαριωρή ...
Έχουμε και τους αρχαιόθρησκους τώρα να ανοίγουν άλλο ένα διχαστικό μέτωπο στον εθνικό κορμό.
ΑΑΑ ρε πούστηδες μασώνοι τα σχέδια σας είναι άψογα. Και είναι το ίδιο φανατισμένοι-αφιονισμένοι με τους αναρχοκουμουνιστές.
Απαράδεκτος ο κύριος που έβρισε τον Hellasorthodoxy. Ανεπίτρεπτο πέσιμο με μόνη αιτία την αποστροφή του στη θρησκεία ; Δεν ανέχομαι να προσβάλουν τα πιστεύω μου. Και για να συνέρθεις λίγο ,δές εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=qwjX0HjqaF0 Τι έγινε σας δίνει ο δικός σας ; 2 μήνες πριν πεθάνει ;;

Ανώνυμος είπε...

ο παγκαλος βριζει στησανε τσαντηρια στη πλατεια οπου βρισκονται του συριζα και επανω φωναζουν οι δεξιοι