Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση στη Βουλή.



ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Ηλ. Δ/ση: symmaxiaellada@gmail.com
Δευτέρα 17 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο ....
Σύνταγμα, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση στη Βουλή.

Σε δημοψήφισμα με κάλπες στην πλατεία Συντάγματος, με έναρξη την Κυριακή 26 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί, καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες, τόσο του Λεκανοπεδίου Αττικής, όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ανοιχτή σε όλες τις Πατριωτικές-Δημοκρατικές Οργανώσεις-Κινήματα αλλά και σε όλον τον ελληνικό Λαό, στο πλαίσιο της προσπάθειας για διεύρυνση της αντιμνημονιακής, αντινεοταξίτικης συμπαράταξης όλων των Ελλήνων πολιτών, προχωρά στην πρόταση αυτή, με στόχο την κλιμάκωση της δράσης των εξεγερμένων Ελλήνων, που κατακλύζουν καθημερινά την πλατεία Συντάγματος, αλλά και τις πλατείες των ελληνικών πόλεων.
Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, θα παραδοθεί με την ολοκλήρωσή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με επίκληση του άρθρου 120 παράγραφος 4 του ελληνικού Συντάγματος, το οποίο προβλέπει πως «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Δεδομένου ότι, η κυβέρνηση του κ. Γ. Α. Παπανδρέου:
-       Απέσπασε την ψήφο του ελληνικού Λαού εξαπατώντας τον.
-       Ενεχυρίασε την Λαϊκή εντολή, σε κέντρα εξουσίας, πέραν των εθνικών συνόρων.
-       Παρέδωσε κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού Λαού, σε κέντρα εξουσίας, ξένα προς το Έθνος.
-       Υπέγραψε και συνήψε συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού παρανόμως, χωρίς να έχει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα δικαιοδοσία.
-       Υπέγραψε και συνήψε μονομερώς συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού, χωρίς την κατά το Σύνταγμα προβλεπόμενη πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων,
κρίνεται ως εντελώς αναγκαία, η προσφυγή του ελληνικού Λαού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος υποχρεούται βάσει του θεσμικού του ρόλου, να ζητήσει την διάλυση της σημερινής Βουλής. Με παράλληλη διενέργεια Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης όλου του ελληνικού Λαού στη Βουλή, όπου ο Λαός θα συναποφασίσει για την αλλαγή του Συντάγματος και το μέλλον της Δημοκρατίας μας.
Καλούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες:
 -       Να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας για το δημοψήφισμα της Κυριακής, 26ης Ιουνίου στο Σύνταγμα.
-       Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να επεμβαίνουν άμεσα σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνουν προσπάθεια καταστροφής ή κλοπής ιδιωτικής ή δημόσιας περιουσίας, χρήση βίας προς κάθε κατεύθυνση και φυσικά σε περιπτώσεις ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα.
-       Να μην προβάλλονται οργανώσεις ή σύμβολα που εκφράζουν τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές μας ιδιαιτερότητες ή διαφορές, παρά μόνον όσα προβάλουν την ανάγκη ενότητας του Πατριωτικού-Δημοκρατικού χώρου, της συντριπτικής δηλαδή πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού.
-       Οφείλουμε να δίνουμε έμφαση στα συνθήματα κατά του Μνημονίου, της Νέας Τάξης, της Παγκοσμιοποίησης και της κυοφορούμενης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Η ελληνική σημαία, κοινό σύμβολο όλων των Ελλήνων, σύμβολο Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης, είναι το διαχρονικό εκείνο σύμβολο, που συνενώνει όλους τους Έλληνες και συμπυκνώνει το αληθινό πνεύμα των κινητοποιήσεων.
-       Να ενισχύσουν σε κάθε περίπτωση την κεντρική λογική που υπάρχει από την αρχή των κινητοποιήσεων, πως η περιφρούρηση της Πλατείας Συντάγματος και των πλατειών των ελληνικών Πόλεων, είναι υπόθεση όλων μας.
-       Να προωθήσουν σε όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, Τύπο και Διαδίκτυο μπορούν, την διενέργεια του δημοψηφίσματος.
-       Να ενισχύσουν την Περιφρούρηση με εθελοντική παρουσία.
-       Να δηλώσουν ως μέλη των εφορευτικών επιτροπών του Δημοψηφίσματος.
-       Να έλθουν σε επικοινωνία με την Επιτροπή Περιφρούρησης της Πλατείας Συντάγματος την Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 6 μ.μ., στη Νίκης 33.
 Παράλληλα, καλούνται όλες οι Πατριωτικές Οργανώσεις, τα Κινήματα και οι Επιτροπές Περιφρούρησης  των αντιμνημονιακών αντινεοταξίτικων κινητοποιήσεων των ελληνικών Πόλεων, να έλθουν σε επαφή με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση, symmaxiaellada@gmail.com έτσι ώστε να συγκροτηθεί Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Κινητοποιήσεων, πάντα φυσικά ανοιχτό σε όλες τις Πατριωτικές-Δημοκρατικές Οργανώσεις-Κινήματα και σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά,θανάσιμη κίνηση για τους
γενοκτόνους.
Σωστές πρωτοβουλίες έπρεπε όμως να ληφθούν λιγο
πιο νωρίς..

Ανώνυμος είπε...

αυτο ειναι ασχετο με το Καζακη?να δεις που τωρα που ο Καζακης πηρε πρωτοβουλια θα πεταχτουμε 50 οργανωσεις τωρα να διασπασουν το κοσμο παλι

Ανώνυμος είπε...

να γινει σε ολη την Ελλαδα. Σε ολεσ τισ πλατειες της Ελλαδας να στηθουν καλπες.

Ανώνυμος είπε...

Ένα πράγμα μόνο!
Μην αλλοιωθεί η κοινή προσπάθεια,με σημαία ...τη σημαία μας!
έχουμε ευθύνη, να αγωνιστούμε απέναντι στην επιτηδευμένη φτωχοποίηση μας, στη στέρηση του δικαιώματος να κάνουμε οικογένεια, στη γενοκτονία που μας οδηγούν.
Πάμε να αγωνιστούμε μαζί, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ανένταχτοι, όλοι εκτός από παρακρατικούς προβοκάτορες για να ανατρέψουμε τη χουντάρα που είναι επάνω αυτή τη στιγμή και απλά άλλαξε παπούτσια...

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ 5.25. ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ: ΚΑΖΑΚΗΣ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ, 300 ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ...ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ 5:55 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ - ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΠΑΡΑΛΙΑ)

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...
ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΣΚΛΑΒΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ..Ε, ..ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...

ΚΑΛΟΥΜΕ... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ....ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/6/2011 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ... ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ!!
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΔΙΧΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Οργανώστε το Πανελλαδικά.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ 300 ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ; ΔΕΝ ΝΟΜΕΙΖΩ ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΖΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ τι ωραία... κάλπες! Τις βλέπω και αγαλιάζει η καρδούλα μου. Θυμάμαι πάλι την φράση του αειμνηστου...

"ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ!"

Αυτό τώρα τι είναι... προσπάθεια να μη φάνε ξύλο πάλι; Άντε και πήγαμε και ψηφίσαμε (όσοι πάμε) και συλλέξουν το αποτέλεσμα και το πάνε στον Πάπι... Τι νομίζετε ότι θα κάνούν; Θα κατεβάσουν τα μολύβια και θα πούνε "παραιτούμαστε";

Θυμήθηκε κάποιος απόγευμα Σαββάτου να διεξάγει δημοψήφισμα. Μήπως να βάλεις και πλυντήριο καλυτερα; Θα σου χρειαστούν φρεσκοπλυμμένες ΚΑΛΤΣΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ!!!

Ηταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλής Α.Ε.!

Ανώνυμος είπε...

Exit poll δεν κάνετε παιδία; Πόσες υπογραφές μαζέψατε; Ποιό θα είναι το αποτέλεσμα; Μη μας κρατάτε σε αγωνία σας παρακαλώ!