Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ενα 30λεπτο βίντεο με στοιχεία και μαρτυρίες για το Θαύμα της Ορθοδοξίας μας.


Ενα 30λεπτο βίντεο με στοιχεία και μαρτυρίες για το Θαύμα της Ορθοδοξίας μας: Το Θαύμα με το Αγιο Φως στα Ιεροσόλυμα.
Το βίντεο είναι στα Ελληνικά με υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες.

12 σχόλια:

Unknown είπε...

kala xalarwste ligo !!!
http://www.youtube.com/watch?v=xCvDYRvVL0U

prosexe sto 3.15 mperdeytetai o topotiriths toys tafoy kai leei oti einai fysiko fws !!!!!
ΒΑΣΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ (ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΣ) ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΩΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ!!!!!ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ !!!!! Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ FRINGE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ !!! ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ !!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ !!!

Ἄρκτος είπε...

mnnokis,Προσωπικὰ προσβάλλεται ἡ νοημοσύνη σου ὅπως λές,ἀλλὰ δὲν διστάζεις νὰ προσβάλης τοὺς πιστοὺς ἀποκαλῶν αὐτοὺς κοιμώμενα γατάκια.

Ανώνυμος είπε...

δεν χρειαζόταν να κάτσεις να δεις 30 λεπτά κάτι που δεν πιστεύεις, εκτός κι αν υποφέρεις από ανία πλήξη μίσος ή ψυχολογικά προβλήματα...περαστικά σου γάτε με πέταλα!

ianos είπε...

Φερατε το αγιο φως σας απο τους αγιους τοπους ,γιατι δεν λετε απο το ισραηλ ? Ψευτες και υποκριτες,που μας κουβαλησατε και προσπαθητε να μας περασετε την βλακεια των τσοπανων της ερημου,των Οβριων ,σαν θεσφατα? Δεν καταλαβενετε οτι περα απο το αστειο της υποθεσης (επαναλαμβανομενο θαυμα και προγραμματισμενο),περνατε σε επικινδυνα μονοπατιας ειδολολατριας?
Σταματηστε πια αυτη την ειδολολατρικη παρασταση!!!

orthodoxos είπε...

προς ιανος!!αγορι μ ποιος ειναι ειδωλολατρης???οι ορθοδοιξοι χριστιανοι???να σ κανω μια ερωτηση...εσυ τωρα τι περιμενεις και τι προσδοκεις???να ερθει η Αθηνα απο το nibiru x και να ελευθερωσει την Ελλαδα??ή το αλλο???επειδη εχουμε το ΙΧΩΡ στις φλεβες μας θα ενεργοποιηθει και θα ξεσηκωθουμε και θα γινει χαμος!!!και να σας πω σε ολους εσας π πιστευετε στους αρχαιους θεους εχετε κατι χειροπιαστω να τ αποδειξετε οτι υπαρχουν???σας εχουν εμφανιστει???τους εχετε ακουσει???εχετε διαβασει τις διδαχες τους???υπαρχουν πρωτα???για να κανετε τα μυστηρια σας τι παιρνετε εκεινη την ωρα για να ερθετε σε εκσταση???τι βλεπετε πουλακια να κελαηδουν οπως οι ανθρωποι με τα ναρκωτικα???τι φιλατε κ τι προσκυνατε???αγαλματα???λοιπον επειδη οι ειδωλολατρες ειστε εσεις καλυτερα οπου δεν σας σπερνει μην φυτρωνετε!!!γιατι εχω παρατηρησει οτι οι διαχειριστες μολις αναβαζουν κατι για την ορθοδοξια αμεσως να σχολιασετε!!!μην ασχολιοσαστε....αλλα δεν μπορειτε!!!γιατι αυτο εχετε ως εντολη να κανετε!!!γιατι ο "ψευτης" θελει κ αλλο ψευτη κοντα τ, γιατι ο λανθασμενος θελει κ αλλο λανθασμενο κοντα τ...οσους πιο πολλους εχει τοσο πιστευει οτι ειναι αληθινος!!!

orthodoxos είπε...

ααααα και κατι αλλο...σ ειπε κανεις φιλε ιανε οτι οι Αγιοι τοποι δεν ειναι στο ισραηλ??αφου ξερουμε ολοι οτι ο Σωτηρας μας ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ηταν Εβραιος οποτε τι θες να μας πεις???τι κερδιζεις απο αυτο!!!κ εγω σ λεω ολοι τον πιστεψαν εκτος οι δικοι τ ανθρωποι π τ βλεπουμε κ σημερα!!!!!αυτοι οι ιδιοι τον εσταυρωσαν!!!επειδη δεν τ πιστεψαν οτι ηρθε!!!!!για αυτο σ λεω καλυτερα αυτα να πας να τα πεις στουσ φιλους σ!!!εδω ξεχαστε αυτα που ξερατε!!!

ianos είπε...

Αγορι μου.
Αν θέλουμε να δώσουμε τον ορισμό της πραγματικής θρησκείας, αυτή πρέπει να στηρίζεται σε δύο αξιώματα. Α) Ο θεός της να είναι υπαρκτός και β) Από τον θεό της να εκπορεύεται δύναμη και ενέργεια. Ποια υπαρκτή δύναμη ή ενέργεια εκπορεύεται από το δίδυμο Γιαχβέ-Ιησούς; Καμία. Αντιθέτως οι θεοί των Ελλήνων, Δίας - Φύση, Απόλλωνας-Ήλιος, Γέα-Γη είναι όλο δύναμη και ενέργεια, άρα υπαρκτοί. Οι Γιαχβέ-Ιησούς, βρίσκονται μόνο στον εγκέφαλο των οπαδών τους. Εκεί υπάρχουν και εκεί «μεγαλουργούν».

ianos είπε...

Οσο για το ποιοι ειναι πραγματικα ειδωλολατρες ,αστα να πανε . Προσκυνηματα σε εικονες και κωλοτουμπες ,νεκροφιλια με κοκκαλα πεθαμενων , κανιβαλισμος με σωμα και αιμα μεχρι και στο φως που φερνετε απο τα ιεροσολυμα ,το φερνετε με τιμες αρχηγου κρατους ,ελεος ,και το πληρωνουμε ολοι!!.

SuperAtheos είπε...

Φίλε Ιανέ, προσκυνήματα σε εικόνες; Εννοείς τις μπογιατισμένες σανίδες με εκείνες τις άθλιες και εξαθλιωμένες από τον ασκητισμό και την απλυσιά φιγούρες ; Ε, τότε προτιμώ να προσκυνήσω το άγαλμα της γυμνής Αφροδίτης που είναι και ΘΕΑ!!!

SuperAtheos είπε...

Και κάτι ακόμα, το να προσκυνάς τα „άγια πτώματα“ δεν είναι δα και ειδωλολατρία, όλα και όλα μην υπερβάλεις...

SuperAtheos είπε...

Φίλε ορθόδοξος, απόδειξέ μας πρώτα εσύ ότι ο ΧριστόΓιαχβέΠερισταράκιας (3 σε ένα – Θεός πακέτο) σας υπάρχει και μετά βλέπουμε για τον Δία και τους υπόλοιπους πατρώους Θεούς – Γεννήτορες των Ελλήνων κατά άλλους, συμβολικές φυσικές και θεοποιημένες οντότητες η φαινόμενα δια εμέ (Κρόνος = Χρόνος, Zευ = Ζωή, Απόλλων = Φώς κλπ) – σεβαστά και τα δυο- άντε μπράβο μόνο λόγια είστε…

SuperAtheos είπε...

Και κάτι τελευταίο αγαπητέ Ορθόδοξε, γιατί επιμένετε να αποκαλείται τον Τζεσουά τον αυτοαποκαλούμενο υιό του Γιαχβέ σωτήρα; Πότε και από τι μας έσωσε; 2000 χρόνια πέρασαν και εγώ δεν είδα καμία σωτηρία μήπως έγινε κανένα λάθος; Θα σε παρακαλούσα όμως μη μου αρχίσεις πάλι για την σωτηρία της ψυχής γιατί δεν υποφέρεται άλλο αυτό το παραμύθι, διότι ως γνωστόν οι υπερβολικοί ισχυρισμοί απαιτούν και υπερβολικές αποδείξεις τάδε έφη ο αείμνηστος Καρλ Σαγκάν!