Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ



ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Για να ανατρέψουμε τα σχέδια των εχθρών της Ελλάδας και των Ελλήνων, πρέπει να ενωθούμε σαν Έλληνες, απέναντι στην Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.
Για να γίνει αυτό, πρέπει εμείς, οι απόγονοι των θυμάτων του εμφυλίου, να αντιληφθούμε 67 χρόνια μετα, ότι οι συνεργάτες των εγγλέζων και των γερμανών, μας έβαλαν να σφαχτούμε, και ότι η εργασία και...


η ατομική επιχειρηματικότητα έχουν κοινό εχθρό, το τεράστιο παράσιτο, που λέγεται Τραπεζικό Σύστημα.

Η Εθνική Λαϊκή Ενότητα, θα είναι μέτωπο ενάντια στο πολιτικό ΚΑΡΤΕΛ της Αποικιοκρατίας και της Εξάρτησης , θα είναι μέτωπο ενάντια την ντόπια Φαυλοκρατία, Κλεπτοκρατία, και Κομματοκρατία .

Ελληνική Ενότητα , σημαίνει και ασίγαστη πάλη κατά των αριστερών και δεξιών εφεδρειών της Ψωρο-ελίτ. Οι αντι-τροικανοί Θεοδωρακοκαραμπελιάδες που ψηφίζουν λευκό, για να στηρίξουν τον παπαΕβραίου, είναι εφεδρεία του συστήματος, όπως και ο Πασοκοκαρατζαφέρης, όπως και η Κόκκινη Αλέκα, που ανέχεται και συγκαλύπτει να τις κλεψιές της Παγκόσμιας Τραπεζιτικής χούντας σε βάρος μας.
Εφεδρεία του συστήματος και οι πατσαβούρες του Χίτλερ, οι Χρυσές Ομελέτες, και οι Στόκοι, που εργάζονται συστηματικά για να καλλιεργούν το μίσος μεταξύ των Ελλήνων, και να διασπούν την Εθνική Ενότητα.

Επομένως,

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ

ksipnistere,blogspot.com

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Μηπως μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος;Να ενωθουμε ολοι εμεις,οπως λες!!!!Κατω απο ποιον ρε δικε μου;Ολοι αρχηγοι,θα ειμαστε;

Ανώνυμος είπε...

φιλε οταν ενωθεί ο λαός έχει την δυνατότητα να βρεί κι αυτόν που θα τον Κυβερνήσει.Δηλαδή τώρα που συρόμαστε απ΄τον κάθε απατεώνα πουλημένο αρχηγίσκο είναι καλύτερα;΄Εχει περισσότερο μυαλό από μας ο κάθε λωποδύτης; Δεν καταλαβαίνεις το λαός ενωμένος ποτέ ηττημένος; Οι συγγυρίες απαιτούν γρήγορες κινήσεις και ενότητα πρίν είναι αργά για το ΄Εθνος και την Πατρίδα μας.Αρκετά με τους Αγάδες, έχει δίκιο ο κ. Χατζάρας.
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

να μας πει ο χατζαρας πιανου τα αρχιδια εγλυφε τοσα χρονια στην ερτ που εκανε δελτιο ειδησεων
στα 80'ς
αιντε πασοκι λαμογιο επειδη εισαι τορα στη απεξω
μιλας και απο πανω!!!!
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕΣ ΡΟΤΑ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΧΡΟΝΙΑ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δούλεψα 2 μήνες για τον κύριο γλυκομίλητο και δεν με πλήρωνε και ήταν αφάνταστα χυδαίος και προσβλητικός. Σας λέει τίποτα αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ! Ο ΛΥΚΟΣ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 616 ΤΟΤΕ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΟΝΟ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ !! ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΓΕΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα το έγραφα αν δεν με είχε εξαπατήσει δυστυχώς... Σηκώθηκα και έφυγα αφού μπήκα μέσα γιατί η δουλειά ήταν στην επαρχία.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και οι κάμπιες, κάποτε γίνονται πεταλούδες.
Αυτό το πράσινο σκουλίκι θα μείνει για πάντα πράσινο σκουλίκι.