Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ "ΠΙΘΑΝΟ" ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ



picture-71_1Από την πρώτη στιγμή γράψαμε, για πιθανό δηλαδή ρωσικό χτύπημα στην προκλητικότητα της Ιαπωνίας, με την πιθανώς τεχνητή δηλαδή πρόκληση του σεισμού και του τσουνάμι.
Αφέθηκε λοιπόν να διαρρεύσει από την ρωσική πλευρά, ότι οι Ρώσοι πιστεύουν, ότι η αυξημένη εδώ και ένα περίπου χρόνο δραστηριότητα του ήλιου, ίσως να προκάλεσε τον σεισμό αλλά και να προκαλέσει κι άλλον στις δυτικές ακτές των Η.Π.Α.
Σύμφωνα με την «διαρροή», το....
ινστιτούτο φυσικής της Γης, (http://www.ifz.ru/engilsh_version/index.htm) στη Ρωσία, είχε ενημερώσει από τις 9 Μαρτίου τον Πούτιν για την πιθανότητα τέτοιων φαινομένων. Αυτό που εμείς βλέπουμε, είναι ότι ψυχρά και καθαρά, έγινε μία βιβλική καταστροφή και η «διαρροή» της ρωσικής πληροφόρησης, προειδοποιεί τους Αμερικάνους ότι κινδυνεύουν κι αυτοί.
Η ρωσική αναφορά αναφέρει ότι πάνω από τον Ειρηνικό ωκεανό, υπάρχει αύξηση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, ιδίως πάνω από τις δυτικές ακτές της Αμερικής.
Η ευθυγράμμιση των δύο μεγάλων πλανητών Κρόνου και Δία με τον Ήλιο, από πλευράς ουρανίου μηχανικής έχει μηδενική επιρροή πάνω στις δυνάμεις που δρουν πάνω στη Γη και καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με γεωλογικά φαινόμενα πάνω στη Γη.
Αν όμως οι δυνάμεις που δρουν, δεν είναι μόνο αυτές της γνωστής φυσικής και οι πλανήτες είναι πράγματι συνδεόμενες μεταξύ τους ενεργειακές οντότητες, τότε όλα είναι πιθανά.
Το θέμα είναι ότι έχουμε στα χέρια μας, είναι κατά πάσα πιθανότητα, μία προειδοποίηση του Πούτιν προς τους Αμερικάνους και τους παγκόσμιους οικονομικούς εξουσιαστές, που θα κληθούν να πληρώσουν οποιαδήποτε ζημιά γίνει ακόμη και εκτός Η.Π.Α.
Kανένας όμως δεν θέλει καν να σκεφτεί τι θα γίνει με ένα  σεισμό σαν της Ιαπωνίας στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Αμερική

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατι παιζει και πολυ φοβαμαι οτι ειναι και πολυ μεγαλυτερο απο τις ανθρωπινες δινατοτητες…..πολλα ρε παιδι μου,πολλα…τι να πρωτοθυμηθεις….τα χιλιαδες-εκατομυρια των φερετρων της FEMA;;την κιβωτο των σπορων στην νορβηγια;;;τις νεοανεγειρομενες υπογειες βασεις-πολεις και τις διαφημισεις για την εταιρια που τις κατασκευαζει σε ιδιωτες;;;; οπου υπαρχει καπνος υπαρχει φωτια….κατι παιζει και πολυ φοβαμαι οτι ειναι και πολυ μεγαλυτερο απο τις ανθρωπινες δινατοτητες…..πολλα ρε παιδι μου,πολλα…τι να πρωτοθυμηθεις….τα χιλιαδες-εκατομυρια των φερετρων της FEMA;;την κιβωτο των σπορων στην νορβηγια;;;τις νεοανεγειρομενες υπογειες βασεις-πολεις και τις διαφημισεις για την εταιρια που τις κατασκευαζει σε ιδιωτες;;;; οπου υπαρχει καπνος υπαρχει φωτια….

Ανώνυμος είπε...

κοιτα να δεις μια φανταστικη και συνομοσιολογικη ιδεα που μου ηρθε….με βαση την ειδηση που εχει ως πρωτο θεμα το defencenet.gr και γραφει:”Κάτι φοβούνται στην Ευρώπη – Τρόμος από την ηλιακή έξαρση”(h@@p://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18226&Itemid=168)
καθομαι και δενω την ημερομηνια του παγκοσμιου αυτου γεγονοτος,11/3/2011 με την νεα τανια του HOLYWOOD,”battle of los angeles”, που πραγματευεται την εισβολη εξωγηινων,(υποτιθεται οτι ειναι γεγονος που συνεβη παλαιοτερα και το αποσιωπησαν),με ημερομηνια παγκοσμιας πρεμιερας στις 11/3/2011(!!!)ρε μπας και το HAARP ειναι πιο “εξωτικο” και δεν ειναι και πολυ γηινο?
εικονα απο το εξωφυλλο-αφισα της ταινιας
h@@p://4.bp.blogspot.com/_LB7ZDmLR65I/TQvun7u390I/AAAAAAAAADU/niV4cRDD4sQ/s1600/ Battle+Los+Angeles+New+Poster.jpg

Ανώνυμος είπε...

την Ημέρα τῆς Κρίσεως θα μάθουμε
ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
για το ποιος-γιατι και πῶς...

σε ΟΛΑ.

dont remain silent είπε...

Όντως, κάτι συμβαίνει στον πλανήτη μας..Εγώ δεν πιστεύω ότι πρόκειται για εξωγήινη απειλή..Η απειλή είναι μάλλον γήϊνη..

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΣΥΝΕ-ΕΛΛΗΝΕΣ...ΞΕΚΟΛΑΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

11.ο1 anyway- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχουν εξωγήινοι αλλά θα μας πείσουν ότι υπάρχουν.
το επόμενο χτύπημα (πχ Λονδίνο)
θα μας πουν ότι έγινε από άλλες οντότητες
και θα μας παρουσιάσουν γενετικά μεταλλαγμένους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

12.06

δεν πείθονται όλοι.

μόνο οι ανεγκεφαλοι!

Ανώνυμος είπε...

παιδια κρατηστε μικρο καλαθι.....κατι πολυ περιεργο συμβαινει και πολυ φοβαμαι οτι μας εχουν χτισει μια αντιλυψη,οτι δηθεν και καλα ο ανθρωπος και οι υψηλα ισταμενοι εχουν τρομαχτικες μεθοδους και τεχνολογικα επιτευγματα(βλ. blue beam project,haarp κτλ.)αλλα νομιζω οτι ολο αυτο μας το πουλαγαν τοσα χρονια για να μας κανουν να πειθαρχουμε!!!νομιζω εχουν χασει και αυτοι τον ελεγχο με ολο αυτο που συμαβαινει στον πλανητη και μου εχει καθησει στο κεφαλι,σαν προαισθημα,οτι ο σεισμος που συνεβη στις 11/3/2011 δεν ειναι απο ανθρωπινο χερι!!!προσφατα ειχε παιξει πολυ αν θυμαστε και το μυστηριο με τον κολπο του αντεν και την φημολογουμενη αστροπυλη(50-60 φορες αυξημενη η εκει σεισμικη δραστιριοτητα!!!) και για εναν ολοκληρο παγκοσμιο πολεμικο στολο δηθεν για προστασια απο πειρατες!!τωρα,ξανα. δημοσιευματα κανουν λογο για ειδη 8 αμερικανικα πολεμικα που ειναι σ προς βοηθεια στους ιαπωνες(!!)και για αλλα 5 που πλεουν προς την περιοχη και παλι πολεμικα!!!εντονη και παλι η φημολογια για επικειμενο σεισμο στις ανατολικες ακτες των ΗΠΑ εντος των προσεχων ημερων και στις 11/3/2011 η περιβοητη ταινια του holywood, battle of los angeles που πραγματευεται μια δηθεν παλια και καλα κρυμενη ιστορια,(τυπου ροζγουελ)που προβαλεται την ιδια μερα με τον σεισμο!!! ο αστροφυσικος νανοπουλος μερικες μερες πριν(!!!) προβλεπει καταστροφη του συμπαντος(οχι απλα του πλανητη γη!!!!) γιατι υπαρχει η πεποιθηση πλεον στους υψηλους επιστημονικους κυκλους, οτι ειναι πολλαπλα τα συμπαντα σαν φυσαλιδες και μπαινουν το ενα μεσα στο αλλο(αλλες διαστασεις με την θεωρια των χωρδων)!!!θα κανω απλα μια τραβηγμενη απο τα μαλια σκεψη και θα πω πως αν υπαρχουν αλλες διστασεις και ο κολπος του αντεν εχει μια βαση,μηπως ειναι και στην ιαπωνια κατι αντιστοιχο αλλα πολυ μεγαλυτερο που θα δουμε πως θα εξελιγχθει και τι θα μας φερει απ εκει εξω!!!!!

Ανώνυμος είπε...

...+ ΑΓΑΠΗΣΩ Sε,
+Κύριε, ἡ ἰσχύς μου. 3 Κύριος στερέωμά μου καὶ καταφυγή μου καὶ ρύστης μου. ῾Ο Θεός μου βοηθός μου, ἐλπιῶ ἐπ᾿ αὐτόν, ὑπερασπιστής μου καὶ κέρας σωτηρίας μου καὶ ἀντιλήπτωρ μου. 4 αἰνῶν ἐπικαλέσομαι τὸν Κύριον καὶ ἐκ τῶν ἐχθρῶν μου σωθήσομαι. 5 περιέσχον με ὠδῖνες θανάτου, καὶ χείμαρροι ἀνομίας ἐξετάραξάν με. 6 ὠδῖνες ᾅδου περιεκύκλωσάν με, προέφθασάν με παγίδες θανάτου. 7 καὶ ἐν τῷ θλίβεσθαί με ἐπεκαλεσάμην τὸν Κύριον καὶ πρὸς τὸν Θεόν μου ἐκέκραξα· ἤκουσεν ἐκ ναοῦ ἁγίου αὐτοῦ φωνῆς μου, καὶ ἡ κραυγή μου ἐνώπιον αὐτοῦ εἰσελεύσεται εἰς τὰ ὦτα αὐτοῦ. 8 καὶ ἐσαλεύθη καὶ ἔντρομος ἐγενήθη ἡ γῆ, καὶ τὰ θεμέλια τῶν ὀρέων ἐταράχθησαν καὶ ἐσαλεύθησαν, ὅτι ὠργίσθη αὐτοῖς ὁ Θεός. 9 ἀνέβη καπνὸς ἐν ὀργῇ αὐτοῦ καὶ πῦρ ἀπὸ προσώπου αὐτοῦ καταφλεγήσεται, ἄνθρακες ἀνήφθησαν ἀπ᾿ αὐτοῦ. 10 καὶ ἔκλινεν οὐρανοὺς καὶ κατέβη, καὶ γνόφος ὑπὸ τοὺς πόδας αὐτοῦ. 11 καὶ ἐπέβη ἐπὶ Χερουβὶμ καὶ ἐπετάσθη, ἐπετάσθη ἐπὶ πτερύγων ἀνέμων. 12 καὶ ἔθετο σκότος ἀποκρυφὴν αὐτοῦ· κύκλῳ αὐτοῦ ἡ σκηνὴ αὐτοῦ, σκοτεινὸν ὕδωρ ἐν νεφέλαις ἀέρων. 13 ἀπὸ τῆς τηλαυγήσεως ἐνώπιον αὐτοῦ αἱ νεφέλαι διῆλθον, χάλαζα καὶ ἄνθρακες πυρός. 14 καὶ ἐβρόντησεν ἐξ οὐρανοῦ Κύριος, καὶ ὁ ῞Υψιστος ἔδωκε φωνὴν αὐτοῦ· 15 ἐξαπέστειλε βέλη καὶ ἐσκόρπισεν αὐτοὺς καὶ ἀστραπὰς ἐπλήθυνε καὶ συνετάραξεν αὐτούς. 16 καὶ ὤφθησαν αἱ πηγαὶ τῶν ὑδάτων, καὶ ἀνεκαλύφθη τὰ θεμέλια τῆς οἰκουμένης ἀπὸ ἐπιτιμήσεώς σου, Κύριε, ἀπὸ ἐμπνεύσεως πνεύματος ὀργῆς σου..................

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΔΗΜΗΡΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

koukouroukou kyrioi...apla koukouroukou