Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Εάν έχουν φιλότιμο οι Αστυνομικοί να ξεσηκωθούν.


Επειδή βλέπω πολλούς αστυνομικούς, δημοτικούς και μη, θιγμένους από τις κατηγορίες που τους προσάπτουν για ανικανότητα, όχι αδίκως, ένα έχω να προτείνω... Αν....
σας ενοχλούν πραγματικά τόσο πολύ αυτές οι κατηγορίες και αν έχετε φιλότιμο κατεβείτε στους δρόμους και διαδηλώστε κατά του Κράτους που δεν σας αφήνει να κάνετε την δουλειά σας. Και εμείς οι πολίτες θα είμαστε μαζί σας. Φυσικά και φταίει η πρώην και νυν κυβέρνηση για αυτό το χάλι. Φυσικά κάποιοι από κει μέσα τα παίρνουν χοντρά για να εισέρχεται όλος αυτός ο πληθυσμός και να ξαμολιέται στο κέντρο της Αθήνας. 
Διαμαρτυρηθείτε μαζικά και θα σας στηρίξουμε. Φυσικά τους δικαστικούς δεν τους αφήνουμε απ'έξω. Ούτε τον Καστανίδη τον πανίβλακα που έχει δώσει εντολή να αφήνουν τους λαθρο απ'έξω, γιατί δεν έχει που να τους βάλει. Αν δεν έχει που να τους βάλει να φροντίσει να τους διαολοστείλει μια ώρα αρχύτερα. Έχουν αφήσει ολη την αλητεία να κυκλοφορεί στην πόλη.
Ξεσηκωθείτε οι Αστυνομικοί και θα σας στηρίξουμε.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Πηγή 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τινα κανουν?να ξεσηκωθουν?αυτο προυποθετει ποδια και οχι φολιδες

Ανώνυμος είπε...

Μαζι τους αν ξεσηκωθουν τα παλικαρια!Ουτως η αλλως μαζι τους ειμαι αλλα αν ξεσηκωθουν την καταλληλη στιγμη παιδια...φανταστειτε τοτε με την μαρφιν να ξεσηκωνονταν και οι αστυνομικοι και να μπαιναν ολοι μεσα!!!Θα ειχαμε ανατρεψει αυτο το χαλι!!