Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Επίθεση κατά της Ελλάδας για το ζήτημα της κατασκευής ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα εξαπέλυσε από τις Βρυξέλλες ο Egemen Bagis


Επίθεση κατά της Ελλάδας για το ζήτημα της κατασκευής ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα εξαπέλυσε από τις Βρυξέλλες ο Egemen Bagis, υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας και αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις στη διάρκεια Διεθνούς Διάσκεψης για τη θρησκευτική ελευθερία στην Τουρκία που..... διοργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του ο Τούρκος υπουργός αφού έκανε μια ιστορική αναδρομή στην πολιτική ανεξιθρησκίας (!) που ακολουθούσε η Οθωμανική Αυτοκρατορία, ζήτησε εμμέσως πλης σαφώς από την Ελλάδα να κάνει βήματα για τη θρησκευτική ελευθερία των μουσουλμάνων. «Χθες ήμουν σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. 

Αυτή η χώρα μέλος της Ε.Ε., επειδή δεν έχει δώσει άδεια για τέμενος, αναγκάστηκα να πετάξω για τις Βρυξέλλες για να μπορέσω να κάνω την προσευχή του “μπαϊραμιού”. Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιες ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να κάνουν βήματα» υποστήριξε ο πολλάκις προκλητικός Bagis, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου προκειμένου να παρευρεθεί σε επιχειρηματικό συνέδριο.


http://greeknation.blogspot.com/2010/11/egemen-bagis.html