Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στην ξένη κατοχή: όλοι τις Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια σας!!!


Μετά το σημερινό πολιτισμικό αίσχος που βίωσε η Αθήνα, η απάντηση στην επίσημη πλέον ξένη κατοχή, δεν μπορεί παρά να είναι μια: όλοι τις Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια μας!

Είναι η τρίτη φορά που πραγματοποιείται μουσουλμανική προσευχή σε ανοιχτό δημόσιο χώρο...τυχαία ;) και οι τρείς φορές ήταν φέτος που κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ. Είχαν προηγηθεί προσευχές στο Ολυμπιακό Στάδιο και την πλατεία Κοτζιά.

http://doctorbulldog.files.wordpress.com/2007/06/mullah_kissing_boy_1.jpgΑυτή τη φορά όμως απλώθηκαν σε όλη την Αθήνα με αποτέλεσμα να προσεύχονται σε 12 σημεία περί τα..... 10.000 άτομα που μαζεύτηκαν απ όλη την Ελλάδα.

http://fonirodopis.files.wordpress.com/2008/09/petalepiskmouftkom3092008.jpgΗ συγκέντρωση και δημόσια προσευχή των μουσουλμάνων στα ιστορικό χώρο στα Προπύλαια (που μόνο τυχαία δεν επελέγη) για τον εορτασμό της πρώτης ημέρας του Μπαϊραμιού έγινε με πρωτοβουλία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας.

Στους καραγκιόζηδες που κατηγορούν τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν για το γελοίο δημόσιο θέαμα, το οποίο απ' ότι φαίνεται με Καμίνη και ΠΑΣΟΚ (δεξιά ο Πεταλωτής στον μουφτή Κομοτηνής) θα είναι συχνό απ' εδώ και μπρος, θα θυμίσουμε απλά ότι 
οι χριστιανοί της Πόλης δεν τολμάνε να χτυπήσουν της καμπάνα στην Παναγία των Βλαχερνών, το βράδυ της Ανάστασης, για να μην ενοχλήσουν του Τούρκους...
Δείτε τα σκυθρωπά πρόσωπά τους το βράδυ της Ανάστασης και θα καταλάβετε τι περνάνε:

[greeksinturkey.jpg]

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΠΡΩΤΗ