Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

TO EΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ: ΣΑΡΩΤΕΣ ΓΥΜΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣΗ κυρία Napolitano του Υπουργείου της Πατρίδας, δήλωσε ότι προτίθεται να θεσπίσει σαρωτές "γυμνού σώματος", προτρέποντας, μάλιστα, 190 χώρες να υιοθετήσουν τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Όλα αποτελούν μέρος της προσπάθειας, για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν σε διεθνείς πτήσεις, για επιθέσεις με χρήση εκρηκτικών και για λαθρεμπόριο, σύμφωνα με την USA Today.


"Πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο ελέγχου, ώστε να προλάβουμε τρομοκρατικές επιχειρήσεις", δήλωσε η Ναπολιτάνο.

"Εξακολουθεί να υπάρχει ένα ρεύμα απειλή στα εμπορικά αεροσκάφη. Το πρόγραμμα αυτό, εν μέρει, χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία, άρα θα μπορούσε να έχει τεράστιο αντίκτυπο και τώρα".
Όπως φαίνεται, η αμερικανική κυβέρνηση ποτέ δεν... κοιμάται στην προσπάθειά της θέσει, τα παιδιά, στην επικίνδυνη ακτινοβολία.

Επομένη προσπάθεια της Napolirano; Να πουλήσει στις ενδιαφερόμενες χώρες, χιλιάδες σαρωτές...http://aixmhtispenas.blogspot.com/2010/10/blog-post_929.html