Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Η Κυβέρνηση Τσολάκογλου....Παπανδρεου συλλαμβάνει Έλληνες Πολίτες γιατί υπερασπίζονται τον τόπο τους!!!


ΩΡΑ 01.25: 6 ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ “ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ”! ΧΗΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ Εντολή για συλλήψεις κατοίκων από τις γνωστές επιδοτούμενες οργανώσεις..
ΩΡΑ 01.00 - ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ - ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΕΝΩ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ “ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ” ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΜΑΤ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ”… ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΩΡΑ 12.30 - ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ 200 ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!Τι συνέβη;


Πολλές συλλήψεις από τα ΜΑΤ, που χρησιμοποίησαν τους γνωστούς κουκουλοφόρους της Βίλας Αμαλίας για να επιτεθούν κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα. Δακρυγόνα και βία από τους πραιτωριανούς αστυνομικούς, που συμμετέχουν πλέον ενεργά στην δημιουργία κλίματος βίας και τρόμου που θέλει να επιβάλει η τροϊκανή κυβέρνηση του σύγχρονου Τσολάκογλου, Γιώργου Παπανδρέου.
Κι ενώ ισχυρότατη δύναμη των ΜΑΤ προσάγει γέρους και παιδιά για... εξακρίβωση και φακέλωμα, ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα όταν κάτοικοι της πλατείας Αττικής και του Αγίου Παντελεήμονα θέλησαν να συγκεντρωθούν για να κουβεντιάσουν στη πλατεία Αττικής για το πρόβλημα που τους ταλανίζει χρόνια τώρα. Την εγκληματικότητα των αμέτρητων λαθρομεταναστών που έχουν μαζευτεί στη περιοχή τους. Χωρίς περαιτέρω κάλεσμα μαζεύτηκαν περίπου 300 ατόμα και αποφάσισαν να κάνουν πορεία. Ολόκληρο το σύστημα τρόμαξε. Οι αναρχικοί από τη Βίλα Αμαλίας πήραν εντολή από τα αφεντικά τους να τρομάξουν τους αντιστεκόμενους κατοίκους.
Μετά τη λήξη της πορείας περίπου 200 αναρχοτραμπούκοι έφτασαν συνοδεία της αστυνομίας στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα φωνάζοντας ''Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες''. Ήταν η κατάλληλη ευκαιρία. Αλλά οι προβλέψεις όλων διαψεύσθηκαν.
Κάτοικοι που βρίσκονταν στις καφετέριες γύρω από τη πλατεία σηκώθηκαν. Λίγοι τολμηροί στην αρχή κι ύστερα όλοι. Οι αναρχικοί επιδόθηκαν στο γνωστό τους άθλημα. Έτρεξαν να φύγουν και ανέλαβε η αστυνομία. Η εντολή ήταν "τσακίστε τους κατοίκους". Έριξαν χημικά και χτυπούσαν αδιακρίτως. Γέρους, γυναίκες και παιδιά. Ακολούθησαν οι προσαγωγές με χρήση βίας.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη των "αντεξουσιαστών"... Τελικά, στο δίλημα σοσιαλισμός ή φασισμός, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου επέλεξε τον φασισμό. Κράτος και παρακράτος, σε αγαστή συνεργασία άρχισαν πλέον ξεκάθαρα να επιτίθενται κατά του Ελληνισμού. Προκαλούν τα ίδια τα όργανα της τάξης την κοινωνική έκρηξη, πιστεύοντας πως θα μπορέσουν να τσακίσουν την οργή των Ελλήνων. Δυστυχώς, η Αστυνομία γίνεται συνένοχος της κατάλυσης της Δημοκρατίας και επαναλαμβάνει τραγικά ατοπήματα του παρελθόντος.