Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΚΡΟΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ


Αναδημοσιευουμε τα οσα γραφονται μεσα απο το Athens Indymedia

Με πρώτες πληροφορίες που ακούω, απεργός κατέληξε σε νοσοκομείο, λόγω των χημικών της αστυνομίας. Προφανώς όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, τα ΜΜΕ αρχικά θα......

θάψουν το θέμα, άρα έχει μια αξία να δούμε αν ισχύει. Δεύτερον, είναι έγκλημα ενάντια στο δικαιώμα του λαού να αγωνίζεται, και σαν τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε

Νεκρός είναι ο 43 απεργός οδηγός φορτηγού ο οποίος συμμετείχε στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Δευτέρας 23 Σεπτέμβρη. Η αστυνομία αντιμετώπισε με χημικά την κινητοποίηση. Ο απεργός, πατέρας δύο παιδιών μετά τη συμπλοκή με τα ΜΑΤ επέστρεψε στο σπίτι του όπου και απέπνευσε.

http://alterthess.blogspot.com/2010/09/blog-post_7497.html


Τη Δευτέρα δολοφονήθηκε, χτες το απόγευμα κατά τις 4 έγινε η κηδεία του.
Οι δολοφόνοι του κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι, όπως και του N.Todi και τόσων άλλων.


...Ωστόσο η ψηφοφορία θα γίνει σε βαρύ κλίμα, καθώς ο κλάδος θρηνεί τον χαμό ενός 41χρονου που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις στο μπλόκο στο λιμάνι στο Ικόνιο, ο οποίος ήταν και πατέρας ενός μικρού παιδιού. Εκεί ιδιοκτήτες φορτηγών είχαν καθίσει μπροστά από τις ρόδες φορτηγού. Τα ΜΑΤ αλλά και το λιμενικό παρενέβησαν και έγινε χρήση δακρυγόνων.
Ο άτυχος ιδιοκτήτης αισθάνθηκε αδιαθεσία όταν επέστρεψε σπίτι του και άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή, ενώ μόλις είχε γυρίσει από το μπλόκο. Αυτά τουλάχιστον ανέφερε ο Γ. Τζωρτζάτος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φορτηγών Ελλάδος, συσχετίζοντας εμμέσως το γεγονός με τα επεισόδια που προηγήθηκαν.

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας το έστειλε
http://prezatv.blogspot.com/2010/09/blog-post_8499.html