Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ και κατ’ επέκταση ο σημερινός υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου!


Anti-ntp:Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει... όλα αυτά γίνονται για τα ματια του κόσμου... Ο μασωνοεβραίοπασοκος στον μασωνοεβραίοπασοκο μάτι δεν βγάζει....


ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ και κατ’ επέκταση ο σημερινός υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Οι πιέσεις των Βρυξελλών φαίνεται ότι έπιασαν τόπο καθώς οδήγησαν σε υποχρεωτική αλλαγή πορείας τον πρωθυπουργό. Ο Γιώργος Παπανδρέου άλλαξε το τροπάριο και πλέον αυξάνει το εύρος της έρευνας της Εξεταστικής για την Οικονομία που θα συστήσει και δεν θα πρόκειται μόνον για τη πενταετία της Ν.Δ. Τελικά, έστω και μετά από παρέμβαση «ξένων δυνάμεων», φαίνεται ότι.......

στο ΠΑΣΟΚ αποδέχονται πως τίποτα στον κόσμο δεν γεννιέται από παρθενογένεση, με απλή γλώσσα το ελληνικό κράτος δεν ιδρύθηκε το 2004. 

Ξεκαθαρίζει, λοιπόν, κατόπιν έντονων πιέσεων, ο Γιώργος Παπανδρέου ότι  πρέπει να ελεγχθούν ποιες ήταν οι μυστικές συναλλαγές με κωδικούς όπως «Αίολος» με τον αμερικανικό επενδυτικό όμιλο της Goldman Sachs και τι ακριβώς κρυβόταν πίσω από αυτές. Οι συναλλαγές αυτές έγιναν επί πρωθυπουργίας Σημίτη λίγο μετά την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ήταν τότε στέλεχος του οικονομικού επιτελείου και υπάρχουν πλέον μύρια όσα ερωτήματα που τίθενται. Τι γνώριζε για τις συμβάσεις αυτές; Από τις 15 Φεβρουαρίου ο «Ε.Τ.» είχε θέσει ερωτήματα προς τον κ. Παπακωνσταντίνου τα οποία παραμένουν αναπάντητα, με κυριότερο γιατί το 2009 όταν πλέον είχε αναλάβει τα καθήκοντά του ως υπουργός Οικονομίας δεν ζήτησε από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που συγκρότησε να συμπεριλάβει στα κρυφά χρέη του Δημοσίου και το δάνειο του αμερικανικού ομίλου; Δεν γνώριζε ο κ. Παπακωνσταντίνου; Ή κάτι άλλο συμβαίνει; Οπως και να ’χει, πάντως, είναι φανερό ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου κυβερνάει με τις Εξεταστικές Επιτροπές με σκοπό τον μόνιμο αποπροσανατολισμό του λαού από τα πραγματικά μεγάλα προβλήματά του.



http://greeknation.blogspot.com/2010/10/blog-post_5425.html