Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

O Πάνος Καμμένος για τη Siemens


O Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνος Καμμένος, έκανε την εξής δήλωση σχετικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της Siemens και την απόρριψη της αγωγής Τσουκάτου εναντίον του:

«Την ίδια μέρα που ο πρωθυπουργός της χώρας έδωσε εντολή στον...
υπουργό Οικονομικών να χαρίσει στη Siemens που δωροδοκούσε Έλληνες εξωνημένους πολιτικούς 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ, σε αντίθεση με την ομόφωνη απόφαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens, την ίδια μέρα που αποφάσισε να κλείσει το σύνολο της υποθέσεως της Siemens, νομίζοντας ότι θα σταματήσουν οι διώξεις εναντίον εκείνων που λήστεψαν το ελληνικό δημόσιο, η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε να απορρίψει την αγωγή του κ. Τσουκάτου, ο οποίος κατέθεσε εναντίον μου ότι τον προσέβαλε ο χαρακτηρισμός του ταμία του αρχιερέα της διαπλοκής.

Αυτό δείχνει ότι η σημερινή συγκυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει όλες εκείνες τις υποθέσεις που αφορούν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προκειμένου να δικαιωθούμε, να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν εκείνοι οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα γονυπετή στα χέρια των δανειστών και των τοκογλύφων.»
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

(Τα αίτια της σήψης, της διαφθοράς, της διάβρωσης, δεν είναι αποτέλεσμα μιας δραστηριότητας ενός ανθρώπου, αλλά η συλλογική τακτική ενός συστήματος.)

Όποια σελίδα , η δημοσίευμα σχετικά με το σκάνδαλο SIEMENS κι αν διαβάσεις, θα βρείς από πίσω την Oσία Οικογένεια του Μητσό- Ντόρα-Κούλα… του γνωστού φαταούλα δράκουλα των Χανιών .

Τι θα έκανε ο Μιζοφοράκος χωρίς την πατρωνία … της Οσιας Οικογένειας των αδήφαγων αρπαχτικών ;

Η συγκεκριμένη εταιρεία, μέσω λογαριασμού που διατηρούσε στο Μονακό, εμφανίζει πληρωμές σε χρηματιστές , διαφημιστές , δημοσιογράφους και άλλα πολιτικά πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Σύμφωνα μάλιστα με σχετική έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, που παραδόθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής το 2010, ο φυγόδικος κατηγορούμενος φέρεται ότι, σε διάστημα μικρότερο των δέκα ετών, έχει διακινήσει ποσό που αγγίζει τα 14,8 εκατ. ευρώ.


Ανώνυμος είπε...

Ο καημενος ο Καμμενος ολα θελει να τα κανει, ολα θελει να τα προλαβει...

Θελει να σωσει την Ελλαδα το παιδι... κι εμας τους Ελληνες...

Το λεει και το ξαναλεει, το φωναζει, το γκαριζει...

Ομως δεν υπογραφει την μηνυση για Εσχατη Προδοσια...
Θα κανει το καθηκον του ζητωντας εξεταστικη επιτροπη ...
Ετσι θα ειναι σιγουρος για την αθωωση των προδοτων !

Φωναζει ο Πανος, γκαριζει ο Πανος εκ του ασφαλους...