Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Νέα παγκόσμια καινοτομία της κυβέρνησης Σαμαρά!


Σε άλλη μια μοναδική επιτυχία, έφτασε η κυβέρνηση του Αντώνη του Σαμαρά, καθώς θα αναγκαστεί να πάρει πρόσθετα μέτρα 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, αυξάνοντας έτσι το αρχικό πακέτο των 11.5 δις στα 13.5! Με το επίτευγμα αυτό, ο Αντώνης γίνεται ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο, με τον οποίο οι τράπεζες...
διαπραγματεύονται για να αυξήσουν τις απαιτήσεις τους. Λέτε αυτό να εννοούσε όταν έλεγε επαναδιαπραγμάτευση;


Πόσο πρωτοπόρος Θεέ μου... Περιμένετε έχει κι άλλο.

Όσοι έχετε μικρά παιδιά απομακρύνετε τα από γύρω σας. Οι καρδιοπαθείς προτείνεται να μη συνεχίσουν την ανάγνωση και όσοι έχετε πρόβλημα με τη διαχείριση του θυμού σας βεβαιωθείτε ότι γύρω σας δεν υπάρχουν αντικείμενα αξίας.

Το πρόσθετο πακέτο μέτρων για τα 2 δις, θα παρθεί προκειμένου να καλυφθούν οι απώλειες φορολογικών εσόδων που θα φέρουν οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις..! Μπορούμε να φανταστούμε λοιπόν, ότι σε 3 μήνες, θα χρειαστούμε νέο πακέτο μέτρων, προκειμένου να καλυφθούν οι φορολογικές απώλειες του πακέτου μέτρων των 2 δις, που πάρθηκαν για να καλύψουν το προηγούμενο πακέτο μέτρων των 11.5 δις κ.ο.κ.


Οι άνθρωποι είναι άκρως επικίνδυνοι. Και εσείς που τους ψηφίσατε, άκρως ηλίθιοι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ έφτασε! Ξυπνάτε ωρέ Έλληνες, ήρθε η ώρα ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ (όχι τύπου Λιβύης ή Συρίας, αλλά τύπου Αιγύπτου, δηλαδή ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ)

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ.