Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Α. Σαμαράς: Προς πώληση ακατοίκητα νησιά


Έτοιμος να προχωρήσει σε πώληση ακατοίκητων νησίδων εμφανίζεται σε συνέντευξη που έδωσε στη γαλλική Le Monde ο Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, σε προδημοσίευση της συνέντευξης, στην ηλεκτρονική της σελίδα, ο Έλληνας πρωθυπουργός φέρεται να είπε πως είναι πρόθυμος να προχωρήσει σε πώληση νησιών που δεν κατοικούνται...

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Σαμαράς τονίζει ότι θα πρέπει να διαλυθεί οποιαδήποτε αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον της Ελλάδας εντός του ευρώ και αναρωτιέται: «Πως να ιδιωτικοποιήσουμε όταν κάθε μέρα Ευρωπαίοι αξιωματούχοι κάνουν δημόσιες εικασίες για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Αν όλοι κάνουμε τη δουλειά μας, η Ελλάδα μπορεί να σωθεί».

πηγη

Δεν έχεις να πουλήσεις ΤΙΠΟΤΕ γιατί δεν σου ανήκει ΤΙΠΟΤΕ.
Έιναι  περιουσία του Ελληνικού λαου.Ολα αυτά τα νησιά απο το πιο μεγάλο ως την πιο μικρή βραχονησίδα ο Ελληνικός λαός τα εχει ποτίσει με το δικό του αίμα.

Αυτά σου είπανε να κάνεις οι φίλοι σου της Λέσχης;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ:
Αλλα πρωτα να αρχισει το ξεπουλημα της Ελλαδας απο την Καλαματα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να αρχισει πρωτα απο την δικη του περιουσια οτι εχει τελος παντον και τα μετρητα,και αν δεν φτασουνε να βαλει και πλατη και συκωτι και οτι θελει το παληκαρι,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΗ ΥΣΗΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΗΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ ΠΡΟΔΩΤΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ...ΜΙΚΡΕ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΕ αντωνακη.