Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΠΡΩΤΟΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ»


15Tων Γιώργου Θεοχάρη, Μιχαήλ Μαντάλα
Σε επικοινωνία μας με τον Πρωτοεπιστάτη του Αγίου Όρους Γέροντα Μάξιμο, θελήσαμε να μάθουμε από «πρώτο χέρι» τις ζημιές που προκάλεσε η πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στο Περιβόλι της Παναγίας.

Σας παραθέτουμε όσα μας δήλωσε ο σεβάσμιος Γέροντας για το θέμα αυτό.


Ακολουθεί αποκλειστικό φωτορεπορτάζ με καμένες εκτάσεις στο Άγιον Όρος

"Εμείς μέχρι στιγμής συζητάμε για το θαύμα που έγινε και όχι τόσο για τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά. Δεν έχει γίνει ακόμα ολική εκτίμηση από τους ειδικούς για την καταστροφή. Αναμένουμε.

Εδώ,στο Άγιον Όρος, οι αγιορείτες μιλάμε για το θαύμα της Παναγίας που μας έσωσε.

Πρόκειται για ένα ολοζώντανο θαύμα! Θαυμαστή η επέμβαση της Παναγίας!

Ένα σύννεφο από την Σαμοθράκη, από την περιοχή της Καβάλας κατευθύνονταν στο Άγιον Όρος. Και από την Καβάλα το είδανε και εδώ σε εμάς ήταν ορατό. Το σύννεφο αυτό κάθισε πάνω στη φωτιά και την έσβησε. Επί δύο ώρες είχαμε καταρρακτώδη βροχή. Εκεί που ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να σβηστεί η φωτιά , επενέβη με θαυμαστό τρόπο η Παναγιά μας και εμείς στεκόμεθα σε αυτό, στην θαυμαστή Της παρέμβαση."














6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1915 1.500.000 ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ, ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΕΝΟΙ, 1919 400.000 ΠΟΝΤΙΟΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ, ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΕΝΟΙ, 1922 350.000 ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ, ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ Η ΒΡΕΦΟΚΡΑΤΟΥΣΑ, Η ΣΟΥΜΕΛΑ, Η ΓΛΥΚΙΑ, Η ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ, Η ΚΡΕΜΑΣΤΗ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΑ, ΒΙΑΣΜΕΝΑ, ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΕΝΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ? ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΓΙΟ, ΘΕΙΚΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

2.57.....Θα ηθελα να σε ειχα τωρα μπροστα μου για να σου ριξω τετοιο μπουνιδι μεχρι να πεις ημαρτον.......Αλλα στο ξαναειπα βλαμμενε.......Θες δε θες θα δεις με τα στραβα σου ποια αποκαλεις παλιογρια.....Σκατογρια και παλιογυναικα ειναι η ΜΑΝΑ ΣΟΥ και ολο σου το ΣΟΙ ΣΚΑΤΟΣΠΟΡΕ ..!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 2:57 μ.μ.

ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΔΙΠΟΔΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ,ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ!Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

3ο ποίημα(προφητεία) ανώνυμου γέροντα για ελληνοτουρκικά και επικείμενο σεισμό στο πενταπόσταγμα

http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_6929.html

Ανώνυμος είπε...

Καλα ο 2:57 λεει μαλακιες αλλα εσεις οι αλλοι που ταχα εισαστε χριστιανοι και αγαπατε την παναγια, ο τροπος που βριζετε και μιλατε ειναι πολυ χειροτερος απο τον 2:57

Μαλακες νεοελληνες δεν ξερετε τι σας γινεται. Κρυβεστε πισω απο την παναγια και τον χριστιανισμο και αμφιβαλλω αν εχετε παει ποτε στην εκκλησια.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ηλίθιε 3:37 μ.μ.

αν έβριζαν την μάνα σου, πως θα αντιδρούσες? Δεν θα έβγαζες καπνούς απο τ΄ αυτιά? Τώρα που ένα φίδι εκφράζεται μ΄αυτόν τον σιχαμερό τρόπο για την Παναγία, τι θέλεις να κάνουμε? Δεν πρέπει ν΄αντιδράσουμε?
Βγάλε την κουρτίνα απο μπροστά σου και ασε την ηθικολογία! Απο το "μαλάκες νεοέλληνες" καταλαβαίνει κανείς οτι μάλλον συμφωνείς με τα γραφόμενα του 2:57!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ! ΟΠΟΙΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!
Δεν σ΄ ενόχλησαν τα εμετικά σχόλια του 2:57, σ΄ ενόχλησαν αυτά που γράφουν 0 4:39 και ο 5:14!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗ!!!