Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η χρυσή αυγή είπε όχι στην διενέργεια εξεταστικής για το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας


Οι βουλευτές συγκυβέρνησης και Χρυσής Αυγής μπλοκάρουν τη σύγκληση της Επιτροπής Οικ.Υποθέσεων για την Αγροτική.

Με επιτακτική πλέον την υποχρέωση της κυβέρνησης να έρθει στη Βουλή και να ενημερώσει τι γίνεται με τη σκανδαλώδη μεταβίβαση της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς, έχει κατατεθεί αιτήμα για σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων...

Πάντως, ο αρμόδιος για την πώληση - σκάνδαλο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, ενδέχεται και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, καθώς ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών βουλευτών για να κληθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα από τα 2/5 των μελών της επιτροπής.

Εχουν συνυπογράψει μεχρι στιγμης μόνο οι 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, οι 3 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι 2 του ΚΚΕ.

Αντίθετα, οι 2 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ., οι 6 του ΠΑΣΟΚ, οι 23 της Ν.Δ. και οι 3 της Χρυσής Αυγής, μπλόκαραν την διαδικασία.

Έτσι, έως τώρα, από τους 51 βουλευτές, τη σύγκληση της Επιτροπής έχουν ζητήσει οι 17 και χρειάζεται να υπογράψουν τουλάχιστον άλλοι δύο βουλευτές για να συμπληρωθούν τα 2/5.

Η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους λόγους που την έκαναν να συμπορευτεί με την κυβερνητική πλειοψηφία.

Άλλωστε από την αρχή του σκανδάλου του ξεπουλήματος της ΑΤΕ δεν ακούσαμε ούτε λέξη από την Χρυσή Αυγή.

Έτσι είναι, λοιπόν!
H λαλίστατη σε άσχετα θέματα Χρυσή αυγή δεν θα πει ούτε μια λέξη για την ΑΤΕ.

Στο site τους δεν βρίσκουμε κάτι για αυτό το θέμα των ημερών

Θα έλεγε κανείς ότι η Χρυσή Αυγή δεν ειναι εκεί για να πλήξει τα συμφέροντα των νταβατζήδων και των παρασίτων που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. Ίσως είναι εκεί για να τα προστατέψει και να παρέχει υπηρεσίες Σεκιούριτι…

Σε αυτό το πλαίσιο η Χρυση θα δέρνει Αριστερούς που θίγουν τα συμφέροντα των νταβατζήδων και θα αποπροσανατολίζει τμήμα της κοινής γνώμης με κάποιους Σύριους μετανάστες στον Έβρο.

Λογικό!
πηγη

Τα έχουμε ξαναπεί για την Χ.Α και για το παιχνίδι που παίζει.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν την χρειαζεστε την Χρυση Αυγη και δεν σας κανει την χαρη .....την κατηγορειτε.
Οταν υπερασπιζεται Εθνικα και ζωτικα ζητηματα τιμης για το Εθνος τοτε την
απαξιωνετε,....τελος παντων αποφασιστε γιατι οσο περναει ο καιρος....τοσο πιο γελοιοι γινεστε στα ματια του Λαου

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πεις 10:07 γιατί η χ.α. δεν βοηθάει στο να μάθουμε τι έγινε και μπας και πάει φυλακή κανένας τους; Απλά πραματάκια, τα άλλα είναι για παιδάκια.

Ανώνυμος είπε...

10.07

1oν μην μπερδευεις την βουρτσα με την πουτ..α

2ον μην εισαι οπαδος και μαθε να κρινεις

Φιλικα..

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το ότι κάποιος πιστεύει ότι ΔΕΝ μου κάνει τη χάρη μου δημιουργεί ερωτήματα...
Έτσι... Για να μάθετε να μην μας φιλάτε το χέρι θα σας πουλήσουμε την τράπεζα σας!
Και οι άβουλοι υποστηρικτές μας θα υποστηρίζουν ότι σας άξιζε η τιμωρία...
Που πάει αυτός ο τόπος?

Ανώνυμος είπε...

Ενα συστημικο κομμα,που δερνουν αυτους που γουσταρουν.....μηπως να "εδερναν" αυτους που μας εφεραν στο σημερινο χαλι? Για τη σκανδαλαρα της αγροτικης μια χαρα τα βρηκαν με την εσωτερικη τροικα.....Ηδη ακολουθουν τον Καρατζαφερη.....στα ποσοστα της πτωσης....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τώρα που είμαι Χρησαυγήτης και η γυναίκα μου είναι στην Αγροτική τράπεζα μπορεί να μου πει κάποιος, τι κέρδος θα έχει ο λαός από αυτό το ζήτημα ?
Χωρίζει μια κερδοφόρα τράπεζα (παρά την κρίση) σε good και bad, χαρίζει το καλό στην φαλιρισμένη Πειραιώς (πριν από λίγο καιρό η Πειραιώς πηρέ μεγάλο δάνειο από την αγροτική για να ανταπεξέλθει) και το κακό κομμάτι στο κράτος . Τώρα τα συμπεράσματα για το αν είναι δικαίωμα να το κάνεις ερώτηση στην βουλή ή υποχρέωση τί να πω . Το κείμενο το γράφω με αφορμή την δυσαρέσκεια μου προς το ξεπούλημα της Ελληνικής περιουσίας και όχι για την θέση της γυναίκας μου στην τράπεζα και οποιοδήποτε σχόλιο προς αυτό δεν το δέχομαι σε καμία περιπτωση.
Περιμένω από όποιον απαντήσει να το ψάξει λίγο παρακαλώ .(τι περιέχει το good και τη το bad ).Νομίζω αυτοί δεν πρέπει να έχουν την ανοχή κανενός .

Ανώνυμος είπε...

Καλά δέν ἔχετε καταλάβει ὅτι πίσω ἀπό ὅλα τά κόμματα εἶναι τό ἴδιο ἀφεντικό , ὁ διεθνής ἘΕβραιο-σιωνισμός καί ὅτι ἔχει καί <> καί <> καί <> καί <> κ.τ.λ. κόμματα .
Κανένα πραγματικά ἑλληνικό ἐθνικό κόμμα ὑπάρχει ;
Ἕνα πού ὑπῆρξε παλιότερα ( τό ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΣΟΥ ) τοῦ Σωτήρη Σοφιανόπουλου τό κάψανε τό διαλύσανε οἱ Φιλοσιωνιστές κ.λ. δυνάμεις .
ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΥΡΟ το άρθρο

Σήμερα θα είναι η επιτροπή οικονομικών στη βουλή..
http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Simera-sti-Vouli/?ilt_id=ca7fc587-c24b-49b3-a7c0-67e9f422c1e4

Ανώνυμος είπε...

"Παναγιώταρος προς Στουρνάρα - Προβόπουλο για ΑΤΕ..Τι πρόκειται να γίνει με τα 200 εκατομμύρια ευρώ που έχουν δανειστεί τα κόμματα από την Αγροτική"
http://www.eglimatikotita.gr/2012/08/200.html

Ανώνυμος είπε...

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μια ψευδής χαλκευμένη είδηση σε μηδενικής αξιοπιστίας διαδικτυακούς ιστότοπους πως η Χρυσή Αυγή "συστηματοποιήθηκε" και δεν μιλάει για το θέμα της Αγροτικής. Αυτό είναι το νέο επικοινωνιακό τρυκ των αποτυχημένων επικοινωνιολόγων, να πείσουν δηλαδή τον Λαό πως οι Αγωνιστές φόρεσαν... γραβάτες και έγιναν ένα με το σύστημα. Για κακή τους τύχη αυτό δεν θα γίνει ποτέ, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα συνεχίσει απροσκύνητο τον Αγώνα για απελευθέρωση της Πατρίδας μέχρι τελικής νίκης και ο Ελληνικός Λαός έχει πια ξυπνήσει.
Πέρα από την παρέμβαση του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου στην επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων, πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για τις τράπεζες είναι: "- Άμεση εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Συγχώνευση όλων των φαλιρισμένων ιδιωτικών τραπεζών σε μία ισχυρή εθνική τράπεζα. "

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-pros-kathe-duspisto#.UB0J7bQSnE0

Ανώνυμος είπε...

Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε :


http://www.tiramolas.com/2012/08/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.tiramolas.com/2012/08/blog-post.html
δειτε ποιος υπογραφει το αρχικο κειμενο και μετα ψαξτε να δειτε που ηταν μπλεγμενος και τι οφελη εχει.τι σχεση εχει με την agp, με τον ακη και το ΠΑΣΟΚ και τωρα με το ΣΥΡΙΖΑ και Λαλιωτη. και μετα μιλαμε
Γκε γκε

Ανώνυμος είπε...

ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα???
τα αριστερακια του τσιπρα που καταγγελουν τις τραπεζες αλλα παιρνουν δανεια απο αυτες γιατι δεν τους φτανει η κρατικη επιχορηγηση μιλανε και απο πανω.
ας μας πειτε πρωτα για ποιο λογο ο κος τσιπρας ειπε οχι στο να παραπεμφθει ο παπανδρεου σε εξεταστικη επιτροπη και μετα θα μιλατε και θα αραδιαζεται ψεμματα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Simera-sti-Vouli/?ilt_id=ca7fc587-c24b-49b3-a7c0-67e9f422c1e4

ντροπη για τα ψεμματα σας. το αρθρο το γραφετε στις 1 αυγουστου και η επιτροπη συνεδριαζει στις 3 οπως σας δειχνω στο λινκ.
φυσικα αν δεν εχεις να πολεμησεις καποιον με επιχειρηματα τοτε κανεις προπαγανδα και σκορπας ψευδη. ΝΤΡΟΠΗ