Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Το 4ο Ράιχ συνεχίζει την επεκτατική «πολιτική του»


Οι εντολές των δανειστών μας, του ΔΝΤ, δηλαδή του 4ου Ράιχ δίνουν και παίρνουν με αποτέλεσμα η ύφεση να είναι ο μοναδικός μας δρόμος...

Τελικά τα πειράματα που έκαναν επάνω μας στέφθηκαν με επιτυχία, αφού η εσωτερική μας τρόικα τα αποδέχεται, ή τα ανέχεται σιωπηρά, ώστε να συνεχισθεί η πορεία της καταστροφής μέχρι το τραγικό τέλος… Η νέα δημοκρατική εκλεγμένη κυβέρνηση τολμά και υλοποιεί τα μέτρα που μας επιβάλουν και μάλιστα σε καιρό ειρήνης.

Και για να τα πετύχουν όσα έχουν βάλει στο νου τους, προπαγανδίζουν συστηματικά ότι θα μας πετάξουν από το ευρώ ή ότι θα μας κάνουν το βίο μας αβίωτο για να μας φοβίσουν και να αποχωρήσουμε από μόνοι μας … πράγμα βέβαια που δεν είναι και τόσο κακό τελικά!
Βέβαια είναι απορίας άξιος ο χειρισμός τους στο θέμα αυτό, αφού είναι αρκετοί πλέον αυτοί που καταλαβαίνουν ότι τα ελλείμματα του Νότου, είναι τα πλεονάσματα του Βορρά και η χρηματοπιστωτική κερδοσκοπία ακμάζει!
Μάλλον για αυτό το λόγο αφήνουν κάποια περιθώρια για περαιτέρω επιμήκυνση χρέους την οποία βέβαια αναμένεται να την πληρώσουμε με το αζημίωτο… Δεν θέλουν να φανεί η ασυδοσία τους και μας πετάνε και ένα κοκαλάκι και να φάμε το παλούκι πιο εύκολα!!!
Το τίμημα θα ξεκινήσει με τα αναπηρικά επιδόματα θα μειωθούν στα 230 ευρώ από 313 ευρώ που είναι σήμερα. Το ποσό αυτό λαμβάνει το 65% των αναπήρων.
Θα συνεχιστεί με τις υπόλοιπες ευπαθείς ομάδες βλέπε ΕΟΠΥΥ και θα ολοκληρωθεί με την εξαθλίωση όλων των ομάδων εργαζομένων.
"Το Ποντίκι", μοντάζ "Γρέκι"
kostasxan

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το 4ο Ραϊχ φταιει ή εμεις τα ζωα? το 41 δημιουργηθηκε μια σοβαρη αντισταση στον Ελλαδικο χωρο. στη Κρητη καθυστερησαν τον ανεφοδιασμο του Ρομελ στην Αφρικη με αποτελεσμα να παθει πανωλεθρια στη Ρωσια η Γερμανια. Η ιστορια επαναλαμβανεται αλλα εμεις ως αμνημονες δεν το καταλαβαινουμε. μας αρεσει δεν μας αρεσει ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ Κ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΛΟΓΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Οι συχρονοι Ελληνες φοβαμε οτι ειναι αυτο που ειχε πει ο παπαφλεσας κατα την διαρκεια της επαναστασης (( ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ)) Δυστυχως οι σημερινοι Ιθαγενεις αυτου του τοπου αποτελουνται απο εκμαυλισμενα ατομα χωρις πατριωτικο συναισθημα χωρις γνωση μαλθακοι φυγοπονοι κουτοπονηροι ατιμοι στις συναλαγες τους και στις προσωπικες τους σχεσεις εν ολοιγοιςεπετεψαν μεσα σε δυο δεκαετιες στα κοματα εξουσιας και στον αειμνηστο εκμαυλιστη ΕβραιοΣιωνιστη Ανδρεα Παπανδρεου να τους εξαγορασει με μια θεσουλα στο Δημοσιο η με τις περιφημες μαιμου αγροτοτουριστικες επιδοτησεις. Κοινως κανανε συμφωνια με τον Διαολο σαν τον Φαουστ τωρα ο Διαολος ερχεται να τους παρει και την ζωη και την ψυχη