Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Απορρίπτουν τα νοσοκομεία τις… “ελληνικές αιμοδοσίες” των νεοναζί


anti-ntp.net: Οι χαρακτηρισμοί αντιπροσωπεύουν τον συντάκτη και μόνο.


Η διοίκηση του νοσοκομείου Σωτηρία και οι νοσοκομειακοί γιατροί, απορρίπτουν τα σχέδια της Χρυσής Αυγής να διαθέσουν «αίμα ελληνικό και μόνο για Έλληνες», κάνοντας λόγο για «παράλογη, αντιεπιστημονική, παράνομη και ρατσιστική μεθόδευση».
Εδώ και αρκετό καιρό, τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν...
ανακοινώσει ότι θα δημιουργήσουν «Τράπεζα Αίματος μόνο για Έλληνες». Μάλιστα είχαν αρχίσει και τη σχετική οργάνωση αφού με ειδική αφίσα καλούσαν τους πολίτες να δώσουν αίμα αποκλειστικά για Έλληνες στην περιοχή της Λούτσας.



Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία 24ωρα, μέλη του κόμματος επιχείρησαν να δώσουν αίμα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», δηλώνοντας ότι αυτό προορίζεται μόνο για Έλληνες ασθενείς.

Αντιδρώντας, ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιάννης Στεφάνου, ενημέρωσε όλες τις υπηρεσίες ότι τέτοιου είδους διακρίσεις δεν μπορούν να γίνουν και δε θα επιτραπεί να γίνουν στο νοσοκομείο: «Δηλώνω κατηγορηματικά πως τηρείται ό,τι ισχύει για όλους τους αιμοδότες. Όλοι δίνουν αίμα με τους διεθνείς κανόνες και αυτό διατίθεται σε κάθε ασθενή που έχει ανάγκη ανεξάρτητα από φυλή, χρώμα και κόμμα. Δεν δεχόμαστε καμία παρέμβαση», τόνισε στο iatropedia.gr.

Αλλά και η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών (ΕΙΝΑΠ) σε ανακοίνωσή της σημειώνει:«Θεωρώντας δεδομένο ότι δεν μπορεί να είναι αληθινή η είδηση πως δημόσιο νοσοκομείο έκανε δεκτή τέτοια παράλογη, αντιεπιστημονική, παράνομη και ρατσιστική μεθόδευση, περιμένουμε άμεσα επίσημες κατηγορηματικές διαψεύσεις από τα νοσοκομεία και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουμε πως θα εξαντλήσουμε κάθε συνδικαλιστικό και νομικό μέτρο για την περιφρούρηση του πανανθρώπινου και, σύμφωνα με τα διεθνώς ισχύοντα, χαρακτήρα της ιερής διαδικασίας της αιμοδοσίας και διάθεσης αίματος και παραγώγων του».
tvxs

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανθέλληνες, προπαγανδιστές, λαικιστές και λαμόγια, ναι στο δικαίωμα για άιμα Ελληνικό μόνο για Έλληνες, σε όποιν δέν αρέσει ας πάρει απο άλλους ή μήπως φοβούνται οτι όλοι οι Έλληνες θα προτιμάνε Ελληνικό αίμα παρά ξένο?
Και γαμώ τις "δημοκρατίες".

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ.ΤΟ ΝΑΖΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΦΟΥΛ ΣΕ ΣΑΣ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ας σκεφτεί ο κάθε πατριώτης που στήριξε Χρ.Αυγή, τα εξής:

1. Γιατί η ΧΑ δεν εχει κάνει επίθεση ποτε σε διεφθαρμένο άτομο με εξουσία (συγκεκριμένο εφοπλιστή,τραπεζίτη,υπουργό);
2. Γιατί δεν έχει χτυπήσει ποτέ οργανωμένο έγκλημα αλλοδαπών(προστασία,ναρκωτικά,πορνεία κτλ);
3. Γιατί δεν μιλά ανοιχτά για τις φιλοναζιστικές αποψεις που (πριν μπει βουλή) εξέφραζε ανοιχτά;

Απλά σκεφτείτε τα. Μπορεί να υπάρχει απάντηση κ να μην την ξέρω. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ τα όμως, γιατί η προδοδία έχει πολλά πρόσωπα..

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα και οι Έλληνες πεθαίνουν και οι υποκριτές νεοταξίτες βασιλεύουν.
Δεν ήξερα ότι η anti-ntp είναι κι αυτοί ψευτοαριστεροί...

Ανώνυμος είπε...

Αντι-ντπ εχετε χασει καθε μετρο και αρχη....βγαλετ το πρωτο συνθετικο "αντι" απο το ονομα του ιστολογιου σας εχετε μεταλαχθει σε νεοταξικα ανρεικελα του ψευτο-ανθρωπισμου και της ψευτο-προοδου μετακομιστε στη κουμμουνδουρου στη χαριλαου στο περισσο κλπ και βαλτε τη μουρη του σορος εμβλημα σας....αργα η γρηγορα πεφτουν οι μασκες για ολους οπως εγινε και με τους ξενοδουλους δοσιλογους πολιτικους και ουτε και εσεις θα μπορουσατε να κρυβοσαστε αιωνιως....και ημουν και ετοιμος να σας στειλω και λεφτα απ το πενιχρο υστερημα μου...ο θεος με κρατησε και δεν χρηματοδοτησα τα οργανα του σορος!

Ανώνυμος είπε...

Και ξαφνικά όποιος δεν είναι ναζιστής δεν έχει το δικαίωμα να λέγετε Έλληνας. Όποιος δεν είναι ναζιστής δεν έχει το δικαίωμα να αγαπάει την πατρίδα του την Ελλάδα. Μπράβο ρε Χρυσαυγήτες τόσο πολύ αγαπάτε την Ελλάδα για αυτό και τη διχάζετε !!!

Ανώνυμος είπε...

Αν νεοναζι θεωρείται αυτός που βοηθάει τους Συνέλληνές του είτε με δωρεά αίματος είτε με τρόφιμα και ζητάει Γερμανικές αποζημιώσεις, τότε δηλώνω και εγώ 'νεοναζι'.Σας την σπάει που η ΧΑ είναι τόσο καλή με τους Έλληνες εεε??
Μήπως υποστηρίζετε και εσείς τους δήθεν 'antifa' που χορηγούνται από το Ισραήλ, ή φοβάστε πως αν πείτε κάτι καλό για την ΧΑ θα σας αποκαλέσουν ναζί,γερμανοτσολιάδες,ακροδεξιούς και βαμπίρ?
Ξυπνήστε...

Ανώνυμος είπε...

@Απάντηση 12:03

Ναζί δεν θεωρώ αυτούς που βοηθάνε τους συνέλληνες είτε με δωρεά αίματος είτε με τρόφιμα (και πολύ καλά κάνουν). Δεν θεωρώ αυτούς που ζητάνε τις Γερμανικές αποζημιώσεις (και πολύ καλά κάνουν). Ούτε και μας τη σπάει που είναι τόσο καλή με τους Έλληνες (που στην πραγματικότητα δεν είναι γιατί τους φανατίζει). Επίσης δεν υποστηρίζουμε τους τους αντίφα όπως λες γιατί είναι η άλλη όψη( η αριστερή) του ίδιου νομίσματος. Και οι δύο χορηγούνται από το Ισραήλ (όπως και ο ίδιος ο Χίτλερ που τον χρηματοδοτούσαν οι μεγαλύτερες εταιρίες της εποχής του). Δεν φοβάμαι να πω κάτι καλό (αν φυσικά κάνει κάτι καλό) για την ΧΑ (το έχω κάνει ήδη πιο πάνω) και χέστηκα για το πως θα με χαρακτηρίσουν οι άσχετοι.

Όταν λέμε ναζιστές δεν εννοούμε αυτά εννοούμε αυτό :

http://xa-watch.blogspot.gr/2012_03_01_archive.html

Δες τα και απέδειξε μας ότι είναι ψέματα ότι είναι προπαγάνδα ότι αυτά δεν είναι τα έντυπα της ΧΑ και ότι τα λόγια και οι δηλώσεις δεν είναι του ισόβιου αρχηγού της του Μιχαλολιάκου. Όταν οι νεοναζί Γερμανοί έσφαξαν Έλληνα οικονομικό μετανάστη (100% νόμιμο) στη Γερμανία που ήταν η ΧΑ να καταδικάσει το γεγονός μέσα από τα έντυπα της στα οποία χύνει ποτάμια δακρύων για τη χαμένη μάχη του Βερολίνου στις 2 Μαΐου του 1945

Εδώ είμαι για οποιοδήποτε διάλογο αν φυσικά αντέχεις στην έρευνα. Το "Ξυπνήστε" σου το επιστρέφω.

ARKAN είπε...

προτιμω τους ναζι απο τους εβραιωμασονους ιλουμινατους σιωνιστες που εχουν καταστρεψη ολη την ανθρωποτητα.

υγ1 σε λιγο καιρο θα ειναι και κοντα μας.
υγ2 ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Εϊχα πει να γράφω πιο σπάνια στα άρθρα σας, αλλά μου φαίνεται ότι κάποιοι αναγνώστες είναι ή πολύ βλάκες ή δεν είναι αναγνώστες σας κ ούτε Έλληνες.
Καλώς ή κακώς η Χ.Α. είναι το μόνο αγνό και λαϊκό κόμμα στη βουλή που ουδεμία σχέση έχει με το σύστημα και θα αποδειχτεί στο σύντομο μέλλον αν θα καταφέρει να μετουσιώσει τη δυναμική που του δώσαν μισό εκατομμυριο Έλληνες σε πολιτική και να προσφέρει χρήσιμη θπηρεσία στην πατρίδα.Αν κάποιοι γκρινιάζουν ότι δεν έκανε το άλλο και δεν έκανε αυτό είναι το λιγότερο αφελείς,
βλάκα σε σένα το λέω :
12 Ιουλίου 2012 11:31 π.μ.
e,b;la

Ανώνυμος είπε...

11.31
1) γιατι δεν έχουν κάνει οι ψευτοαριστεροι που εσυ υποστηρίζεις αυτές τις επιθέσεις αντι για επιθέσεις μόνο στην ΧΑ, σε ανεξάρτητους δημοσιογράφους όπως ο γκιολιας και σε μεροκαματιαρηδες υπαλλήλους της μαρφιν .
Γιατι δεν τις κάνετε τις επιθέσεις αυτές ΕΣΕΙΣ του καζακη και θα βγούμε εμείς μετα να κάνουμε τους τιμητές ?
Η ΧΑ μόνο δέχεται επιθέσεις . Δεν έχει κάνει αυτές τις επιθέσεις ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ , μόνο αμύνεται . Απέναντι σε αυτα τα φαινόμενα υπερασπίζεται τον ελληνισμο πολιτικα ΜΕ ΌΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΈΧΕΙ ΔΩΘΕΙ
. Αν είχε περισσότερη θα έκανε και περισσότερα
Γιατι δεν καταργεί ο Καζακης το μνημόνιο δηλαδη ? δεν τον παίρνει ? ε βεβαίως δεν τον παίρνει! Με 0.00% στο εκλογες τι να κάνει ? έτσι λοιπόν και η ΧΑ πως θα σου λύσει ΌΛΑ τα προβλήματα με 7 % όταν το 85% ψηφίζετε προδοτες ?
2) γιατι εσυ ασχολείσαι με τη προπαγανδα κατα της ΧΑ και όχι με αυτα που ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ότι σε ενοχλούν?
3) το άρθρο είναι γελοίο . Και που ξέρουν αυτοι οι και καλα "ιατροί" στο" ρεπορτάζ" αν ήταν "μέλη της ΧΑ" αυτοι που υποτίθεται ότι πήγαν να δώσουν αίμα ? τους ζήτησαν κομματικές ταυτότητες ; Η πήγαν και αυτοι με μπλουζάκια - όπως στα παραδοσιακά πακιστανικα παραμύθια ? αφου η ΧΑ θελει να κάνει ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΆΠΕΖΑ . Όπως μπορει να έχει οποιοσδήποτε τηρεί τους κανόνες και τη νομοθεσία γιατι να πανε ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΊΑ να δώσουνε το αίμα ? καλα τα παραμυθακια των αριστερών αλλα έχουνε μόνο δράκο ! Τα αυτοκίνητα πήγαν στους πολύτεκνους και το Ελληνικό αίμα θα παει σε ΕΛΛΗΝΕΣ και κατα τα αλλα Ξύδακι . Σε ιδεολογικό επίπεδο ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ ΈΧΕΤΕ ΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ . Η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων επιδομιμαζει όλες τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της ΧΑ και προσπαθείτε -η απλαπαραμυθιαζετε τους οπαδούς σας ότι θα μπορέσετε - να αποτρέψετε την κοινωνικη προσφορα της ΧΑ με νομικιστικες τρικλοποδιές . την τομέα θα το πάρετε απόφαση ότι η ΧΑ ΉΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Αναστάσιος Πουλόπουλος είπε...

Θά ήθελα να είμαι απο μια μεριά να βλέπω την ώρα που ασθενής χρυσαυγίτης θα χρειαστεί, για να μην πεθάνει λόγω έλλειψης αίματος, να πάρει μετάγγιση από έγχρωμο αλλοδαπό. Θα προτιμήσει το θάνατο; Ας σοβαρευτούμε! Άλλα είναι τα προβλήματα και άλλες οι λύσεις τους!

ΤΥΔΕΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ 1:13,ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ,ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΨΗΦΙΣΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ,ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΧΙΤΕΡ Η ΕΝΑΣ ΤΖΕΚΙΝΣ ΧΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,--ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ--ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ,Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΧΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ?ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,Η ΒΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΒΙΑ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛ.ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ???ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΕΣΑΝ,ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ,ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ,ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΣ ΧΑΣΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ,ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΖΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΓΩ.ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΟΜΙΜΟ,ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΝΕΝΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ Κ.Τ.Λ??ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΖΗΤΩ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ??

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα νεοναζί, σατανιστών, απατεώνων, μπράβων ακόμα και δολοφόνων!
Http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html



Δεν είναι τίποτα άλλο από νεοΝΑΖΙ ραγιάδες που εξυμνούν τον Χίτλερ και τα πρωτοπαλίκαρα του!


ΔΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

ΔΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΙΤΛΕΡ!!!

http://users.sch.gr/pchaloul/nazi-eglima.htm

http://users.sch.gr/pchaloul/kalavrita.htm

http://users.sch.gr/pchaloul/fasism-katohi-emfyl/Kontomari-Chanion-1941.pdf


Αυτοί ήταν Ήρωες!

ΤΥΔΕΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ 4:08 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΟΥΤΣΕΤΣΕΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ,ΣΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Η ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

@0408
Αυτοι είναι οι δικοί σου ήρωες

http://www.youtube.com/watch?v=zZDHcZ7MuCE&feature=youtube_gdata_player

Ανώνυμος είπε...

@κ. Παυλοπουλο. Εγω πάλι θα ήθελα να είμαι παρόν όταν μελος της οικογένειας σας θα κινδυνεύει να πεθάνει απο νεφρική ανεπάρκεια με συμβατό δότη στη οικογένεια και ο ιατρός σας θα σας λέει ότι και καλα δεν μπορείτε να δώσετε εκτός εθνικου συστήματος δωρεάς οργάνων το όργανο σας κατευθειαν στον δικο σας ΆΝΘΡΩΠΟ αλλα να το δώσετε στο σύστημα και αν μέσω κλήρωσης ο άνθρωπος σας είναι τυχερός , έχει καλώς . Και θα θέλατε και ΕΣΕΙΣ να είμαι εκει για να παραστω και μάρτυρας στο δικαστήριο που μετα θα ΕΧΩΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΙΑΤΡΟ ΑΥΤΟ ΜΈΣΑ . Αν υπάρχει μη επείγουσα μετάγγιση εκλογής και υπάρχει διαθέσιμο αίμα που πλήρει τις προδιαγραφές εγω θα ήθελα να δω τον ΙΑΤΡΟ που θα εξηγήσει στον ασθενή του, στους συγγενεις του ασθενη του ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ότι αρνείται να του το χορηγήσει γιατι είναι "διεθνιστης"( και αλλα τέτοια χαριτωμένα )

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΠΟ 6,50% ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 10%!!!!!!!!!!!!

Αναστάσιος Πουλόπουλος είπε...

Φίλε 4:39ΜΜΕ
Το ερώτημα που έθεσα είναι ρητορικό. Απεύχομαι στον οποιονδήποτε να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε κίνδυνο ο οποίος μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του και σε διλήμματα το αξιακό του σύστημα. Όμως επι του ερωτήματος δεν έγραψες κανενα προβληματισμό.
Και επειδή, νομίζω όχι τυχαία, αναφέρθηκες στην μεταμόσχευση νεφρού, μιας και το θέμα το κατέχω, πρέπει να σου πω τα εξής;
Η δωρεά οργάνων προσπαθεί να προσελκύσει το δυνατον περισσότερους δωρητές. Εάν στο συγγενικό περιβάλλον του ασθενούς υπάρχει κατάλληλος δωρητής (συμβατός δότης, living related) τότε παίρνει το νεφρό του συγγενούς του, με μεγάλη ικανοποίηση και απο το ιατρικό προσωπικό. Βλέπεις, τότε, όλα είναι πιο εύκολα για όλους, ακόμα και σε αυτή την ατυχή για τον ασθενή κατάσταση.
Σε περίπτωση που δεν έχεις ζώντα συμβατό δότη, τότε, αφού κάνεις προμεταμοσχευτικό έλεγχο, μπαίνεις σε λίστα αναμονής για μόσχευμα πτωματικό. Αυτό μπορεί να έλθει απο οποιοδήποτε μέρος του κόσμου απο οποιοδήποτε υγιή δότη. Δεν ξέρεις συνήθως το δότη. Ούτε είναι απαραίτητο, μιας και ο στόχος κάθε νεφροπαθή είναι να μεταμοσχευθεί.
Στην περίπτωση που τα πράγματα το επιβάλλουν, και μέχρι να γίνει μεταμόσχευση, ο ασθενής δεν πεθαίνει, κάνει αιμοκάθαρση.
Τώρα, είναι και ένα άλλο ζήτημα, που φαντάζομαι και σύ, όπως και γω, θα καταδικάζεις απολύτως. Είναι το ζήτημα του τραφικιν μοσχευμάτων, απο χώρες του τρίτου κόσμου που βολεύει και αρκετούς ασθενείς (οπως θρυλείται και δικούς μας) αλλά και κάποια κυκλώματα.
Για να τελειώνω, η ουσία της παρέμβασης μου είναι οτι τα ζητήματα βιοηθικής χρειάζονται μεγάλη προσοχή για να γίνονται πολιτική αντιδικία. Η πολιτική είναι χρήσιμη για να απαντήσει σε ζητήματα όπως το μεταναστευτικό, το οποίο είναι αναμφίβολα πολύ σοβαρό. Τα περί εισαγγελέα τα αντιπαρερχομαι.
Φιλικά
Α. Π.
Γιατρός Νεφρολόγος.

Ανώνυμος είπε...

@TΥΔΕΑ

Καταρχήν μη γράφεις μονο με κεφάλαια κουράζουν

Ας τα πάρουμε έναν και θα δεις ότι ειναι περισσότερα αυτα που μας ενώνουν σαν Ελληνες και πολυ λιγότερα αυτα που μας χωρίζουν σαν Κουμουνιστες, Χρυσαυγητες, Ολυμπιακούς, Παναθηναικους και οτιδήποτε άλλο.

Περνάω την εισαγωγή σου και σου λέω ευθέως να είχε τεράστια προβλήματα η Γερμανία να ο Ναζισμος είχε κοινωνικο κράτος (φυσικα μονο για τους Γερμανούς) - στο τέλος όμως ποιο ήταν το αποτέλεσμα ;;; Ισωπεδωθηκε η Γερμανία και αν δε βρίσκονταν ο Σταινερ (η σκηνή απ´ το γνωστό βίντεο με τον Χιτλερ) να αρνηθεί την εντολή του Χιτλερ για τον πλήρη αφανισμό της Γερμανίας (σχέδιο Νερων) σήμερα δεν θα είχε μείνει τίποτε όρθιο. Γνωρίζεις ότι ο Χιτλεν στο τέλος του πολέμου αποφάσισε ότι πρέπει να αφανιστεί όλο το Γερμανικό έθνος και η αρία φυλή επειδη οι σοβιετικοι αποδέχθηκαν ανώτεροι τους. Τέτοιον ηγέτη θέλεις για την Ελλάδα ;;;;;. Δε λέω κάτι παραπάνω πεος το παρόν απλα δες αν αυτα που ανέφερα. Πρόσεξε τι γράφεις στο τέλος στο οποίο και συμφωνω μαζι σου. ¨Ανεξαρτητοποίησε τη Γερμανία απλα δεν έμεινε εκει!¨ Αυτο ειναι το κακο ότι δεν μένουν εκει. Ποιος μπορει να εγγυηθεί ότι η ΧΑ αν κάποια μέρα πάρει την εξουσία θα μείνει εκει και δεν θα οδηγήσει την Ελλάδα σε έναν πόλεμο με την Τουρκία με εκατομμύρια Ελληνες νεκρούς ;;; Φίλε μου αυτο ειναι το κακο με αυτές τις ακραίες ιδεολογίες Δεν μένουν εκει. Αυτο όμως ειναι και αυτο που τους διαφοροποιεί απ´ το αρχαίο Ελληνικο ιδεώδες, το οποίο χαρακτηριστικε απ´ το μετρό. Οι Ελληνες ήταν εθνικιστές χωρίς να ειναι φασιστες. Ήταν φιλικοί προς τους ξένους χωρίς να ειναι ανθελληνες. Οι ακραίες ιδεολογίες είτε προς τα αριστερά είτε προς τα δεξιά χάνουν ακριβώς αυτο το μετρό. Το μέτρο πάνω στο οποίο στήθηκε ο μεγαλύτερος πολιτισμός της ανθρώπινης ιστορίας, ο οποίος ειναι της δημοκρατικής (ουσιαστικά δημοκρατικής) Ελλάδας του Περικλή και όχι της Γερμανίας του Χιτλερ .

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω ορισμένα σχόλια για εθνική ενοτητα. Ποιά εθνική ενότητα να έχεις με τους κομμουνιστές;Αφού είναι διεθνιστές.
ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΕΛΕΟΣ! Αυτός είναι ο σκοπός τους. Το ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι ότι είναι δεν σημαίνει πως το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι καλό...
Μη μπερδευόμαστε με κομμουνιστές σε στυλ Καζάκη που ακόμα και αν διαφωνεί κανείς μαζί του αναγνωρίζει πως σε πολλά θέματα, αν όχι στα περισσότερα, μιλάει σωστά και διαδίδει αλήθειες.
Άποψη μου είναι πως και η Χρυσή Αυγή είναι μέρος του συστήματος. Παίζει το ρόλο που έπαιζε το ΚΚΕ παλιότερα, αλλά εκ δεξιών. Είναι ο φράκτης για να μην ξεπηδήσει κάποιο πραγματικά πατριωτικό κόμμα. Θα διατηρείται στο 3-10% αλλά ποτέ δεν θα γίνεται εξουσια αφού θα θεωρείται ακραίο κόμμα. Τα ίδια ίσχυαν τόσα χρόνια και με το ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά εξοργίζομαι όταν πλακώνουν οι δήθεν ανθρωπιστές, και χαρακτηρίζουν όποιον αγαπάει την πατρίδα του ως ρατσιστή κτλ. Σύμφωνα με αυτούς, θα πρέπει να μην αντιδρούμε όταν οι ξένοι μας σκοτώνουν, βιάζουν, απειλούν και εκτελούν επεκτατικές πολιτικές. Ρε ουστ.. Καθίκια προδότες. Που βλέπετε τον Έλληνα να πεθαίνει και να παλεύει για τη ζωή του, και εσείς στέκεστε στο πλευρό των φονιάδων!!!! Έγινε η Ελλάδα μπουρδέλο, με 3+ εκκατομύρια ξένους που γκετοποιούν τις γειτονιές που μεγαλώσαμε... Ουστ και πάλι αληταριά!!!

Ανώνυμος είπε...

πιστευω οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να διαθετει το αιμα του σε οποιον και με οποιο τροπο θελει.Τη στιγμη που εχουμε ελλειψη αιματος αποτελει αλαζονικη πολυτελεια να μην δεχεται ενα νοσοκομειο τις συγκεκριμενες φιαλες. Μηπως ετσι,απορριπτοντας τις φιαλες, βοηθαμε περισσοτερο τους συνανθρωπους μας;

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να το δεχτούν το αίμα γνωρίζοντας πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει στα νοσοκομεία και ας πάει όπου είναι να πάει. Γιατί όταν είμαστε εκ του ασφαλούς πολλά μπορούμε να λέμε, όταν όμως εμείς έχουμε την ανάγκη τότε σκεφτόμαστε διαφορετικά, Οι γιατροί που δεν δέχτηκαν το αίμα ίσως να μην το είχαν ανάγκη. Οι υπόλοιποι άνθρωποι, έστω και μόνο Έλληνες, που μπορεί να πεθαίνουν από έλλειψη αυτού στα νοσοκομεία? Οι δουλειά των γιατρών είναι να σώζουν όσο περισσότερες ζωές μπορούν. Κι έπειτα, αν αυτοί δίνουν αίμα μόνο για Έλληνες, τότε το αίμα των υπολοίπων που δίνουν για όλους, μένει σε όλους, ανεξαρτήτως εθνικότητας, οπότε και το αίμα της χρυσής αυγής είναι καλύτερο από το τίποτα, τη στιγμή που είναι γνωστό πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει.