Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Εκατοντάδες πολίτες και αξιωματικοί δίνουν αίμα για τα δίδυμα


Εκατοντάδες αιμοδότες, τόσο απλοί πολίτες, όσο και αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έσπευσαν να δώσουν αίμα για τα δίδυμα παιδάκια που παρέσυρε το
πρωί της Πέμπτης ο ασυνείδητος μοτοσικλετιστής στην Πατησίων, με αποτέλεσμα τώρα να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Συγκλονισμένοι από το τραγικό περιστατικό, άνθρωποι όλων των ηλικιών, έχουν κατακλύσει από το πρωί το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Μάλιστα, η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη και τόσο πέρα από κάθε προσδοκία, που η διοίκηση του νοσοκομείου αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, μέσω της οποίας καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να σταματήσουν να πηγαίνουν στο νοσοκομείο σήμερα και αύριο, αλλά να ξαναπάνε από την 1η Αυγούστου, καθώς το 7χρονο αγοράκι αν όλα πάνε καλά θα χρειαστεί πολλά χειρουργεία για να αποθεραπευθεί.

Τα αγοράκι παραμένει διασωληνωμένο στην εντατική αφού φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις, ενώ οι γιατροί θεωρούν ότι θα χρειαστούν πολλές επεμβάσεις προκειμένου να αποθεραπευθεί πλήρως.

Η δίδυμη αδερφή του, είναι σε καλύτερη κατάσταση και σύμφωνα με τους γιατρούς, εντός της ημέρας θα βγει από την εντατική.

Η μητέρα των παιδιών είναι στην εντατική του Ευαγγελισμού και σύμφωνα με τους γιατρούς, αντιμετωπίσθηκε το σοβαρό πρόβλημα που είχε με τον σπλήνα της και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά ελέγξιμη.
πηγη

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αλητήριος αυτός εξευτέλισε τα τιμημένα ελληνικά ΟΥΚ. Να τον αποβάλλουν αμέσως απο το σώμα τους οι ίδιοι οι συνάδελφοί του χωρίς να πςεριμένουν να το κάνει η Πολιτεία. το ιερό αυτό χρέος είναι μόνο δικό τους. "Φοβήθηκα", είπε γιαυτό εγκατέλειψε τα θύματά του. Ένας ΟΥκας δεν φοβάται τις συνέπειες, και δεν εγκαταλείπει συνανθρώπους του, ό,τι και να συμβεί.

Ανώνυμος είπε...

ας κανουμε ολοι μια προσευχη!
ακουει ο θεος!!ειδικα αν τον παρακαλουν πολλοι!

Ανώνυμος είπε...

Ti tha ginei pia me afton ton theo. Tha stamatisei pote afti i paramitha? Kante mia prosefxi na dosei o theos to aima pou xreiazetai. Kante mia prosefxi na allaksei o theos ta miala ton alitirion politikon mas. Kante kamia prosefxi mpas kai katargisei o theos to mnimonio. Arage an prosefxithoume oloi mazi, tha ferei kamia plimira (opos tote nte me ton noe) na kseplinei tin kopro tou avgeia? Den mas paratate leo ego me ton theo sas...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ 14/07/2012 2:02

Ηγέτη(μαμώ το άθλιο nickname σου)..
μας γκάστρωσες με τα θεία και τις
προσευχές.. κι εσύ κι άλλοι τόσοι..

Ανώνυμος είπε...

Προς τους δύο τελευταίους σχολιαστές:Σας χαλάει πολύ που οι Έλληνες παραμένουμε πιστοί στην Θρησκεία μας ψευτοπροοδευτικοί;Δεν πειράζει ξυδάκι και θα σας περάσει........

Ανώνυμος είπε...

ο σχολιαστης 2:02
ειπε απλα την γνωμη του!εσυ
εσυ 2:50 μπηκες σ'ενα θεμα που μια μανα με 2 αγγελουδια παλευουν να κρατηθουν στη ζωη!κ το μονο που κανεις ειναι να βρισεις εμενα;
αυτο κ μονο δειχνει το ποιον του χαρακτηρα που δεν εχεις δυστυχως!
Είναι η καρδιά που αισθάνεται τον Θεό και όχι η λογική.

Blaise Pascal, 1623-1662, Γάλλος
στοχαστής

Αφού απέτυχε να μας κάνει ταπεινούς, ο Θεός μας έκανε ταπεινωμένους.

Julien Green, 1900-1998, Γαλλοαμερικανός συγγραφέας

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η θρησκεία είναι ανακούφιση για τον καταπιεσμένο, κουράγιο για τον άρρωστο και μερικές φορές περιορισμός για τον διεστραμμένο. Όποιος λοιπόν θα ήθελε να διαφωνήσει ή να την περιγελάσει, χωρίς να μπορεί να προσφέρει κάτι ισοδύναμο, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν εχθρός.

Lady Mary Montagu, 1689-1762, Αγγλίδα επιστολογράφος

Ανώνυμος είπε...

Den nomizo oti o ypaksiomatikos einai alitirios.Afto pou egine, tha mporouse na symvei ston kathena,gia afto legetai atyxima.Eseis pou thelete tin apovoli tou, ti tha kerdisete?Pos einai dynaton na mi mporeite na synxoresete kapoion pou exei metaniosei gia to lathos tou.Oso gia ton igeti kai tous allous pou prosefxontai,kanoun polu kala.An yparxoun merikoi pou gastrothikan, efxomai na mi gennisoun didyma, gia na einai pio efkoli i genna.

Ανώνυμος είπε...

9:53
πολυ σωστη η τοποθετηση σου!ενα νεο παιδι ειναι!ετρεχε παρεσυρε τη μητερα κ τα παιδια πανικοβληθηκε αραγε μπορουμε να μπουμε στη θεση του πως νιωθει;πιστευετε οτι ηθελε ειχε προθεση η φανταστηκε ποτε οτι θα γινει η αιτια να κινδυνευουν να χασουν τη ζωη τους η μητερα με τα παιδακια;ας ειμαστε λιγο πιο ανθρωπινοι!οσο για τον 2:50αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι αυτος μπηκε στην αντινεα για να βρει εμενα!κ για να καταφερει να γκαστρωθει οπως λεει αρα εχει κ τα καταλληλα οργανα για να το πετυχει!κ χρειαζεται κ η πραξη γ να καταστει εγκυος ο νοων νοειτω κ πολυ ασχοληθηκα μαζι του!ο χρονοσ μου ειναι πολυτιμος για να τον χαλαλιζω στα σκουπιδια!

Ανώνυμος είπε...

9:53 το ατύχημα μπορει να συμβει στον καθενα. Την εγκατάλειψη ομως την πρατουν οι αλητηριοι.

Ανώνυμος είπε...

Ηγετη οποιος πανικοβάλλεται δεν κανει για στρατιωτικος.

Ανώνυμος είπε...

10 32 emai o 9 53.Exeis apolyto dikio gia tin egatalipsi,alla den dikaioutai kapoios pou exei metaniosei kai mia defteri efkairia?

Ανώνυμος είπε...

Οταν βλεπεις 3 ανθρωπους μες τα αιματα απο το κακο που τους προκαλεσες και αντι να βοηθησεις οπως μπορεις η απλα να συμπαρασταθεις, το βαζεις στα ποδια να σωσεις το τομαρι σου, δεν δικαιουσε δευτερη ευκαιρια γιατι δεν εισαι ανθρωπος και ποσο μαλον στρατιωτικος ορκισμενος να υπηρετεις την πατριδα και να προστατευεις τα γυναικοπαιδα.

Ανώνυμος είπε...

10:35
εδω ισως εχεις δικιο!δεν διαφωνω!ομως
και παλι θα πω ειναι μικρος στην ηλικια!που σημαινει ανωριμος
που επεισης δεν γνωριζουμε τι μπορει
να κουβαλαει στην ψυχη του!δηλ.τωρα
πρεπει να τον λυντζαρουμε;ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα για τα παιδια κ τη μητερα κ ισως αυτο να ηταν ενα μαθημα ζωης για τον νεο γιατι αν συμβει κατι αλλο χειροτερο δικαστηριο απο τη συνευδηση δεν εχει!

ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

igeti synfono me ti megalopsyxia sou.