Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αρβανιτόπουλε στείλε τους στον αγύριστο, α ν όχι στον εισαγγελέα.


Οι άνθρωποι που άφησαν τα παιδιά χωρίς βιβλία για πρώτη φορά μετά την κατοχή, θέλουν να παραμείνουν στις καρέκλες τους. Κώστα Αρβανιτόπουλε για να δούμε εάν θα συνεχίσεις τις …καλές επιδόσεις μετά τις ρεπουσοδραγώνες…

Οι άνθρωποι είναι για γέλια… Μετά τον ανεκδιήγητο τύπο που παρακαλούσε τον Μπένι να τον διατηρήσει στην καρέκλα του , άλλοι τρεις γραμματείς αρνούνται να...
παραιτηθούν!

Πήραν αγκαλιά τις καρέκλες και ζητούν να αξιολογηθούν από εκείνους που τους όρισαν! Πρόκειται για 3 γενικούς γραμματείς του υπουργείου Παιδείας οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, προβάλλουν το επιχείρημα ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συγκυβερνούν, ενώ το έργο τους δεν έχει αξιολογηθεί από τον υπουργό που τους επέλεξε! Με δυο λόγια, ζητάνε να τους αξιολογήσει η Άννα Διαμαντοπούλου!

Η οποία Διαμαντοπούλου φαίνεται ότι έχει βάλει για τα καλά το χεράκι της, καθώς πληροφορίες από το υπουργείο, αναφέρουν ότι εδώ και πολύ καιρό οι κολλητοί και ευνοούμενοί της, σχεδίαζαν να κάνουν δύσκολη τη ζωή στο νέο υπουργό!

Τα περιστατικά αυτά απλώς επιβεβαιώνουν ότι, πολλά στελέχη έχουν βιωματική, σχέση εξάρτησης με τις καρέκλες και την εξουσία.

makeleio.gr