Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!


Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα
Το παρασκήνιο που θέλει τον Αντώνη Σαμαρά να είναι έξαλλος με τον πρώην υφυπουργό Νίκο Νικολόπουλο, πέφτει στο κενό.... Σύμφωνα με εγκυρότατες αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr, ο πρώην υφυπουργός, είχε τηλεφωνήσει στον...
Πρωθυπουργό, μια μέρα πριν την ψήφο εμπιστοσύνης για να τον ενημερώσει.
«Θα σου δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά την επόμενη ακριβώς μέρα θα λάβεις την επιστολή παραίτησης!» φέρεται να είπε ο Νικολόπουλος στον Σαμαρά.
Άλλωστε ο Σαμαράς περίμενε την κίνηση αυτή, αφού ο Νικολόπουλος άρχισε να εκφράζει παράπονα μετά την συνάντηση του υπουργού Γ.Βρούτση με την Τρόικα. Εκεί κατάλαβε πως τα 10+8 σημεία και η επαναδιαπραγμάτευση , «πάνε περίπατο».
Δεν υπάρχει περίπτωση διαγραφής Νικολόπουλου, αφού εκτός του ότι τα περιθώρια είναι στενά, ο πρώην υφυπουργός φέρθηκε αν μη τι άλλο με εντιμότητα αφού είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τον Πρωθυπουργό μία μέρα πριν την ψήφο εμπιστοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του spirospero.gr οι σχέσεις τους ήταν και παραμένουν άριστες.
Ο επόμενος όμως που θα «κουνηθεί», θα διαγραφεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Αναφορικά, με το παρασκήνιο που θέλει, να προσεγγίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον κ.Νικολόπουλο, μάλλον δεν έχει και βάση αλήθειας. «Ο Πάνος Καμμένος παραμένει πιστός στις αρχές του και δεν θα προσεγγίσει κανέναν που έχει ψηφίσει έστω 1 από τα 2 μνημόνια. Όλα αυτά είναι παραμύθια. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τηρούν και θα τηρήσουν με ευλάβεια ότι υποσχέθηκαν προεκλογικά...» δήλωσε χαρακτηριστικά στο spirospero.gr ο Τέρενς Κουίκ.
πηγη