Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ


Καταλάβαμε,καταλάβαμε...
Αυτή ήταν η απάντηση του Θ.Μαργαρίτη στον Π.Χαικάλη στην προσπάθεια του δεύτερου να υποστηρίξει το αυτονόητο.Δηλαδή οτι σε μια Δημοκρατία η ψήφος είναι ελεύθερη.
Για τον Μαργαρίτη ο Χαικάλης είναι εν δυνάμη ύποπτος,απο την στιγμή που δεν τάσσεται κατά της ελευθερίας της ψήφου.Είναι ύποπτος να εχει ψηφίσει υπέρ του υποψηφίου της Χ.Α.Μίας...
Χ.Α.που το κόμμα και το ρεύμα που ο κύριος Μαργαρίτης εκπροσωπεί την έφερε στα κοινοβουλευτικά έδρανα.
Το ρεύμα του εθνομηδενισμού.

Να πούμε όμως στον κύριο Μαργαρίτη οτι και εμείς έχουμε καταλάβει,εδω και καιρό,απο ποιά κέντρα δημιουργήθηκε το κόμμα του,για ποιό σκοπό δημιουργήθηκε,και τι ρόλο εχει κληθεί να παίξει.Έιναι η ''αριστερή'' νομιμοποίηση του Μνημονίου.Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Έιναι τυχαίο οτι το εκλογικό κομμάτι του 6%,που πήρε το ΔΗΜ.ΑΡ,εχει αφαιρεθεί απο το ΣΥΡΙΖΑ,σε μια τόσο σημαντική και κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση;Έιναι σαν κάποιος να εχει ολόκληρο τον κουβά με το νερό,και να το διασπά γεμίζοντας κανάτες.Κάπως έτσι.

Το κόμμα και το ρεύμα που ο κύριος Μαργαρίτης εκπροσωπεί είναι εξίσου ένοχο για την φτώχεια,τις αυτοκτονίες,την μετανάστευση των νέων ανθρώπων,το ξεπούλημα της Χώρας.Γιατί; Γιατι δίνει το ''αριστερό'' ¨αλλοθι στην κυβέρνηση της κατοχής.Για αυτό τον σκοπό δημιουργήθηκε,αυτό πράττει.
Το άλλοθι και το προσωπείο της αριστεράς φοράνε ολοι αυτοί οι κύριοι,για να κάνουνε τις ''δουλειές''τους με την Νέα Τάξη.Ουσιαστικά είναι το ''αριστερό'' προσωπείο της Νέας Τάξης.

Όπως είπα και πρίν και εμείς καταλάβαμε.Και ξέρουμε και πρός ποιά κατεύθυνση πάει η ιστορία.
Και ξέρουμε και ποιοί είναι οι πραγματικοί φασίστες και οι οχι κατ'όνομα.Ποιοί στηρίζουν τον νεο πλανητικό φασισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων,οχι με τον φερετζέ του φασίστα,αλλά με νομοσχέδια και Προεδρικά διατάγματα.Όπως και ξέρουμε και ποιοί θα παίξουν τον ρόλο των ταγμάτων εφόδου των πραγματικών φασιστών.

Πάντως κύριε Μαργαρίτη,όταν διδάσκονταν τα μαθήματα Δημοκρατίας και ελευθερίας της ψήφου,εσείς εκείνη την μέρα θα είχατε κάνει κοπάνα.

Ιωάννης Δραγάτης.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΧΑΙΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ.ΞΕΧΝΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥ Η ΔΗΜΑΡ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΒΟΛΗ.