Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

"ΤσιπροΚαμμενάκια μου @@#!@#!@#" Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΞΕΦΥΓΕ"


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ TWITTER
Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΛΑΛΦΟΥΖΕΟΥ ΣΧΟΛΗ!
Να χάζεψε μετά τις φάπες που έφαγε; Λίγο δύσκολο. Προφανώς έχει μεγάλο μίσος για τον Σύριζα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δεν εξηγείται αλλιώς, δείτε πόσο χυδαία εκφράζεται για τους ψηφοφόρους δύο πλέον μεγάλων κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου. Φυσικά εισέπραξε και μερικές απαντήσεις που του άξιζαν. Δεν θα τις προβάλουμε όλες, διαλέξαμε δύο και θα τις δείτε.






8 σχόλια:

κώστας είπε...

Κύριε Μπογδάνε, επικλητή της γενιάς των τριαντάρηδων και της αντίδρασης, αλλά και ενέργειιας που πρέπει να βγάλει, όσο και να μας δημιούργησε αισθήματα συμπάθειας η περιπέτειά σας με το ξυλοδαρμό, αδυνατώ να παρακολουθήσω τη φρασεολογία σας. Η ρητορική σας δείχνει έναν άνθρωπο, φανατισμένο, με έλλειψη καθαρότητας σκέψης και αντικειμενικότητας, αλλά και "στρατευμένο" στο μέγιστο βαθμό. Επικαλούμαι την δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο εργοδότης σας, Μπάμπης Παπαδημητρίου στο ΣΚΑΙ, για να δικαιολογήσει την απόλυση του "στρατευμένου", όπως τον χαραχτήρισε, δημοσιογράφου Άρη Χατζηστεφάνου σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε ξένο ΜΜΕ. Αναρωτιέμαι εάν το κριτήριο της στράτευσης ισχύει μονόπλευρα και όταν επιχειρηματολογούμε μνημονιακά, επιβραβευόμαστε με παρουσίαση καθημερινής τηλεοπτικής (προπαγανδιστικής) εκπομπής, αλλά και ραδιωφονικής, ενώ στη στράτευση της αποδόμησης των συνθηκών του μνημονίου, απλά "χωρίζουν οι δρόμοι μας", όπως κυνικά ανέφερε ο εκφωνητής της κατοχικής προπαγάνδας (συγγνώμη ο δημοσιογράφος) κύριος Παπαδημητρίου. Όσον αναφορά το σχόλιο σας για το κερί, επειδή αποτρίχωση στην κεφαλή σας είναι μάλλον αδύνατον να γίνει, μπορείτε να κάνετε στο μέρος που προτείνατε στους πολιτικούς σας αντιπάλους, μιας και έρχεται καλοκαίρι και το βραζιλιάνικο είναι πάλι της μόδας...

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ρε παιδιά ο Μπογδάνος;
Έπρεπε να τον ξέρω και δεν τον ξέρω;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

Γιώργος είπε...

«Δεν σου ανταποδίδω τις βρισιές, αλλά θα ήθελα να πω ένα «μπράβο» στις τρίχες σου, γιατί απαλλάχτηκαν από ένα κακορίζικο κεφάλι».

simjtr είπε...

Μηπως θα ήθελε να κανει το κερι?

Ανώνυμος είπε...

Μπα, αυτό βαζει τον κώλο...

Ανώνυμος είπε...

Πολλά δέχθηκαν οι Έλληνες, όπως ξένους, ομοφυλόφιλους, ευρώ, όμως ΠΟΤΕ δεν ανέχθηκαν - ανέχονται τους προδότες Κύριε Μπογδάνο. Ακόμα και μια μοιχαλίς φαντάζει αγία μπροστα σε άτομα σαν και του λόγου σας... Να σας χαίρονται αυτοι που σας έκαναν άνθρωπο(?)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μεν ου λοιδωρώ, μη γένοιτο. Επαινώ δε τας τρίχας οτί κρανίου κακού απηλλάγησαν.
Διογένης ο κύων.