Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Τι δουλειά έχεις Νίκο Χατζηνικολάου να γευματίζεις με Σαμαρά;


Γεύμα Αντώνη Σαμαρά – Νίκου Χατζηνικολάου στον Δουράμπεη
Χθες το μεσημέρι, γευμάτισαν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και ο γνωστός δημοσιογράφος – εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου. Το μενού, τι άλλο; Οι πολιτικές εξελίξεις παρέα με τους ψαρομεζέδες μιας από τις καλύτερες ψαροταβέρνες στην Ατιική.


Εννοείται πως οι εξελίξεις με την πανστρατιά είχαν την τιμητική τους ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν όταν ενημερώθηκαν για την συνάντηση, ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι γουρλής. Το 2009 έφαγε με τον Γιώργο Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός, ενώ τον τ. πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή τον είδε μόνο για συνέντευξη στο γραφείο του, από όπου βγήκε και η περιβόητη ατάκα του “κουρασμένου”. Τα αποτελέσματα των εκλογών του 2009 τα θυμόμαστε όλοι.

olympia.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο τοτε που ο νικολακης εγινε νεοπλουτος, μονο με τους διασημους συναγελαζεται, ακομα και αν αυτοι οι διασημοι ειναι τενεκεδες ξεγανωτοι.
Νομιζει οτι ανεβαινει κοινωνικα, ο κομπλεξικος.
Σκυψε και αλλο νικολακη, ισως στο τελος γινεις διευθυντης του σιωνιστικου λομπυ στο Λονδινο.
Και μετα ξυπνησε.
Ετσι και δεν βγει η Ν.Δ., μαζεψε τα απο τα ΜΜΕ και φυγε εκτος Ελλαδος.
Εδω εισαι ανεπιθυμητος.

Orys Fantakis είπε...

Τυχαιο που δημοσιευσε το No paper με το plan b των Ανεξαρτητων Ελληνων ? και μουγκα την επομενη για τα στοιχεια που προεκυψαν και αποδεικνυουν το ανεπισημο δρομολογιο του συγκεκριμενου φαξ . Εντελει εχουν δικιο οταν καποιοι λενε οτι ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ .Κριμα γιατι ακουω καθημερινα REAL FM .

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γνωστό οτι ο Χατζηνικολάου γευματιζει πυκνά συχνά με ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς Αρχηγούς,αυτο δεν σημαίνει κατι, η δουλειά του ειναι στο κάτω-κάτω ως επικεφαλής Μεγάλου Δημοσιογραφικού Οργανισμού να έχει απο πρώτο χέρι πληροφόρηση για τα πολιτικά δρώμενα,
ΑΜΑΝ πια να δαιμονοποιούμε τα πάντα.....

koursaros είπε...

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΣΣΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ..........ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕΣΩ ΦΑΞ (ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ)ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΧΑΣΕ 1% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥ (ΚΟΝΤΡΑ ΕΜΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ) ...........ΑΥΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.