Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΦΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ




8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι στους ΝΕΟΧΑΖΟΙ λασπολόγους της Χρυσής Αυγής!!!

Ανώνυμος είπε...

εγω ουτε ναζιστης ειμαι ουτε παγανιστης ουτε λυκανθρωπος
. ειμαι Χριστιανος πιστος θρησκευομενος και τακτικα εκκλησιαζομενος...
ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!
το πιασατε;
περαστικα σας!!!

Ionas είπε...

Πείτε ότι είναι και Νεφελίμ!
Ίσως πιάσει και σε 5-6 ηλίθιους ακόμα!!!
+8

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ. Η ΗΓΕΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

+1 .Οσο κατηγορειται απο ολα τα τηλεκατευθυνομενα μεσα με τετοιο τροπο αυτος που δε φταιει σε τιποτα μα σε τιποτα γι αυτο το χαλι της χωρας και τον εμφανιζουν εως ανθρωποφαγο τοσο θα απαξιωνεται το οποιο κυρος εχει μεινει των δηθεν δημοσιογραφων.Μηπως φταιει και ο μιχαλολιακος για το ξυλο που επεσε στο συνταγμα για τα δακρυγονα στο μετρο για τις γερμανικες αποζημειωσεις που δε ζητησαν οι "δημοκρατες" μας ποτε?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μισώ τους γερμανούς ναζί που θέλουν την χώρα μου για αυτό θα ψηφίσω Χ..Α. για την αγάπη που δείχνουν οι χρυσαυγιτες για την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

+1000000000000000000000000

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΜΑΣΩΝΙΑ=ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ
ΝΕΑ ΤΑΞΗ=ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ=ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ
ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ= ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ
(ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)!!
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!

ΟΜΩΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΤΛ..)ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ..
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ(ΕΩΣΦΟΡΟ)?ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ?ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΕΙΣ?ΑΦΟΥ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ.ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ?ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ!ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΕ,ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ?
ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΣΥ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ?

ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΟΛΛΑ ΕΝ ΠΑΤΡΙΣ"(ΠΟΥ ΜΑΛΟΝ ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ..(ΠΟΙΟΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ?)ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΦΙΔΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ)
ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ.
ΨΑΞΤΕ ΤΟ...
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ(ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝΕ...) ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!(ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ)

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!
ΟΧΙ ΜΑΣΩΝΙΑ.
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ!!

ΕΛΛΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!!!!