Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ...


ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE TOY.  

Ο Ελοχιμοφάγος τηλεβιβιλιοπώλης που τόσο καιρό πουλάει επανάσταση εκ του ασφαλούς με το γνωστό "Σηκωθείτε απο ντιβάνια καναπέδες κτλ" τώρα το έχει βουλώσει για τα καλά! Βαράει Καμμένο μπας και γυρίσει κανείς στο μαντρί της ΝΔούλας.Πως αλλάζουν οι καιροί; Ακόμα και ο Πύρρος Δήμας....
κατεβαίνει με το Πα.σο.κ. Πάντως ρε Δημοσθένη... για τέτοιο παπαγαλάκι δεν σε είχαμε.







59 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμενα πηγε ενας φιλος μου στο αγιο ορος και του ειπανε να μην ακουμε λιακοπουλο γιατι λεει μαλακιες!!! και επισης ειπανε να ψηφισουμε καμμενο με καθε επιφυλαξη παντα!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα αυτος θα πει οσους δεν ψηφιζουν προδοσαμαρα οτι ειναι νεφελειμ....

Ανώνυμος είπε...

ο Λιακόπουλος νομίζει ότι βρσίκεται στην εποχή που ο κόσμος πίστευε στα Ούφο.Τώρα έχει μεταλλαχτεί ο ίδιος σε Ούφο αφού δεν τον ακούει κανείς.
Όσο για τον καμμένο άρχισε τα είπα ξείπα,χέστε μέσ' στον λόγο μου,ανεξάρτητοι Έλληνες μέν,αλλά εντός της σιωνιστικής Ευρώπης,που βάλθηκε να κατασπαράξει την Ελλάδα,με ένα νόμισμα άκαμπτο,με μιά δανειακή σύμβαση με Αγγλικό δίκαιο κατ' εντολήν Ρότσιλντ και με συνεργασίες όχι με κόμματα συγγενί αλλά με Συριζαίους λάτρεις του Πολιτισικού Αχταρμά με αλοίωση της φυλετικής καθαρότητας και κάθε έννοιας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και παράδοσης,πολύ δε περισσότερο της Ιστρορίας των Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

πολυ μπερδεμενο το μυαλο του λιακοπουλου..διαβαζω το σαιτ του,εχω παρει μερικα βιβλια του και κρυβουν καποιες αληθειες αλλα ουτε αυτος τις πιστευει μαλλον γιατι η λογοκρισια του στο σχολιασμο των αρθρων του ειναι μανιωδης εως αηδιαστικης.θελει λεει να κοιταμε πισω απο την κουρτινα για την αληθεια, ομως αυτος ψαχνει για κανα σεντουκι λιρες πισω απο την κουρτινα...δεν εξηγειται αλλιως η εμμονη του, υπερ του σαμαρα του μελλοντικου αρχηγου και χρηματοδοτη!στα σχολια μου δεν βριζω, απλα δεν του αρεσει που σχολιαζω υπερ του πανου!δεν θελουμε τετοια ελλαδα, τετοιους γλυφτες,τετοια ανθρωπακια,δηθεν πατριωτακια!απαραδεκτος!τον ειχα ψυχολογησει για πιο φωτεινο μυαλο αλλα διαολι ειναι και αυτος!

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιακο τελευταια δινει ρεστα υπερ Σαμαρα και το παιζει κι ανεξαρτητος.Θελει μεχρι και τον Μιχαλολιακο να ερθει στην εκπομπη του.Αυτον που ουτε οι δεξιοι κι ακροδεξιοι δεν θεωρουν καν δεξιο αλλα εθνικοσοσιαλιστη ή απλα νεοΝΑΖΙ.Μακριοι σταυροι κι ευχολογια κι απο την αλλα τσαϊ και συμπαθεια με τους συμπαθωντες τους εκτελεστες των συμπατριωτων μας στην κατοχη,για να μην πουμε για το ολοκαυτωμα.Σοβαρος χριστιανος.
Γνησιος ψευδοπροφητης.
Και για τον φιλο παραπανω,εμεις οι υπολοιποι ειμαστε...γκοϊμ.Προβατακια για σφαγη.
Κριμα για αυτα τα παιδια που τον θεωρουν..."Δασκαλο" και κρεμονται απο τα χειλη του.

Ανώνυμος είπε...

oλιακοπουλος ειναι φραγκοφονιας.οποιος του κουνησει κανα πενηνταρικο κανει κολοτουμπες. ΑΛΛΑ κατηγορει τον Καμενο γιατι αν θα εκλεγει και διορθοθει η κατασταση στην χωρα τοτε ολες οι "προφητειες" πανε κατα διαολου αρα και οι πωλησεις βιβλιων . αλλα καλα να παθουν οσοι μαλακες τον διαβαζουν και πιστεβουν στις παπαρολογιες του. ο ανθρωπος ειναι τελειως γκαου... αλλα βρηκε λαο αμορφωτο και παει να το πεξει και ριθμιστης,δεν του φτανει η κονομα απο τους αφελεις

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν ανθρωποι που τον παρακολουθουν τον πιστευουν αγοραζουν βιβλια (του)μια αναπαραγωγη κανει!αυτος με τι προσοντα με τι γνωσεις!να μιλαει δεν ξερει!μη χειροτερα ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;
ΨΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ συγκρινεται πρεπει να εχουμε διακριση οτι μας δινουν αν το τρωμε παντα υποχειρια του καθε τυχαρπαστου θα ειμαστε!ο καθενας προτεινει και καποιον!Ας παρουμε το παραδειγμα του οδυσσεα
. Ο Οδυσσέας είχε ενημερωθεί από την Κίρκη για το γοητευτικό τραγούδι τους με το οποίο παγίδευαν τους ανυποψίαστους ταξιδιώτες, που πλησιάζοντας είτε ξεχνούσαν τον προορισμό τους, είτε κατασπαράζονταν απ΄ αυτές, κι έτσι διέταξε σε όλο το πλήρωμα του να βάλουν κερί στα αυτιά τους ώστε να μην ακούν το τραγούδι των Σειρήνων, ενώ ό ίδιος ζήτησε να τον δέσουν στο κατάρτι ώστε όταν ακούσει το τραγούδι τους να μη παρασυρθεί στη γοητεία τους.ο καθένας ας σφυρίζει στο δικό του ρυθμό δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις ποιοι είναι ολοι αυτοί και με ποιο δικαίωμα υποτιμούν τη νοημοσύνη μας;

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΑΛΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΡΕ ΕΔΩ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ Ο ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΞΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ Α ΡΕ ΓΚΟΙΜΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΔΙΑΟΛΟΥ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΚΟΪΜΙΑ??? ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ??? ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΒΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΤΟ ΔΙΑΣΠΑΤΕ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ 100 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ...ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ 2009 ΤΡΕΞΑΤΕ ΣΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ..Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ , ΠΑΣΟΚΟΝΤΟΡΑΣ ΚΛΠ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...ΨΕΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ....ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΚΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

Μηπως λετε ότι να 'ναι λιγο δω μέσα; Πόσο τυφλοί μπορεί να είστε; Πόσο κομματοποιημένοι;
Αν κανατε τον κοπο να παρακολουθείτε τις εκπομπες του στο ραδιοφωνο, θα ακουγατε να εξηγει πως μπορει να ειναι με οποιονδηποτε κρινει πως εκεινη τη στιγμη εξυπηρετει το συμφερον της πατριδας καλυτερα. Από την Παπαρηγα μέχρι την Χρυση Αυγη.

Ξεκολλάτε μερικοί, γιατι με αυτά που λετε κανετε κακό και στον πρόεδρό σας, τον Καμμένο.

Ανώνυμος είπε...

Σωστοοοοοοοοοος.τα γκοιμια.Κούνια που του κούναγε τους κακομοίρηδες.Είναι τυφλοί και κούφιο.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ εγγύς.(μάλλον πέσανε μικροί από την κούνια).

Ανώνυμος είπε...

Σωστοοοοοοοοοος.τα γκοιμια.Κούνια που του κούναγε τους κακομοίρηδες.Είναι τυφλοί και κούφιο.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ εγγύς.(μάλλον πέσανε μικροί από την κούνια).

Ανώνυμος είπε...

Σωστοοοοοοοοοος.τα γκοιμια.Κούνια που του κούναγε τους κακομοίρηδες.Είναι τυφλοί και κούφιο.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ εγγύς.(μάλλον πέσανε μικροί από την κούνια).

Ανώνυμος είπε...

Σωστοοοοοοοοοος.τα γκοιμια.Κούνια που του κούναγε τους κακομοίρηδες.Είναι τυφλοί και κούφιο.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ εγγύς.(μάλλον πέσανε μικροί από την κούνια).

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΕΑΝ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΤΙ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
ΕΧΕΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ..ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ..

Ανώνυμος είπε...

Ομάδες, κόμματα, παρατάξεις.. αυτά μας φάγανε.

Ανώνυμος είπε...

ο λιακο εχει ξυπνησει κοσμο εσεισ εδω στο μπογ κ ειστε ζωα που αγωνιζεστε εναντιον της αληθειας και της ελλαδας αλλα ο καιρο ςγαρ αφφυς και για εσας γκοιμια

ΕΛΛΗΝ552024 είπε...

TO NA ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ Ή ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ (ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ) ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.!!!

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΕΙΣ..!!!

ΤΟ ΟΤΙ ΑΡΝΗΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ..!!!

ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΙ ΑΙΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΣΕ ΦΘΟΝΟ..ΠΡΑΓΜΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ...(ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ).

ΑΑ...ΚΑΙ ΠΟΥ΄ΣΑΙ...Η ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΝΑΕΙ..!!!;-))

Υ.Γ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ.. ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΑΣ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΝΑΧΩΝ...!!!

ELLHN552024.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΚΟΙΜΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ... ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.... ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΕΙΣΤΕ ΝΟ ΝΑΜΕ..... ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ...
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

εαν δεν ξερουμε δεν μιλαμε, για οποιονδηποτε, ποσο μαλλον για τον λιακοπουλο, που δεν ξερετε καν τι ισχυριζεται.
οπως ειπαν πολλοι φιλοι, επρεπε να τον παρακολουθησετε, αλλα εδω βγαινει σωστος ο λιακο, οι μεγαλοπατριωτες ειναι οι μεγαλυτεροι προδοτες...

καληνυχτα γκοιμια...sakaflias

Ανώνυμος είπε...

και μονο που ασχοληστε με το Δημοσθενη φαινεται ποσο σας ενοχλουν αυτα που λεει.και συν της αλλης ο Δημοσθενης μιλαει για ολους και για ολα δεν υποστηριζει τπτ μοναχα Χριστο και Ελλαδα παρτε το χαμπαρι και βγαλτε τη κομματικη τσιμπλα απ τα ματια σας

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ,ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ....ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.ΖΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ!!!!nk69

orfan9ma είπε...

,.ΠΩΣ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ,.ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΣΤΗ Ν Δ.,ΑΦΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,.ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ,.!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ,.ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ,.ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΥΦΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!
,.ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΤΖ.ΑΡ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟ 'ΛΑΙΒ' ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ!!
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΙΤ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.!!!

Μετά τιμής ΦΛΑΣ.

orfan9ma είπε...

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ,.Κ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ,.ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΠΕΙΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ,.!??

ΑΙΑΝΤΑΣ "ερκος Αχαιων" είπε...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ LIAKO.GR ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ (ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ-ΒΑΛΤΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ) ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ.
ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΜΜΕΣΑ 'Η ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ. ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΨΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ,ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ.
Η ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,OYTE NA ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.

SX

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝ!!!!
ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ,ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!!
ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!
GOS!

Ανώνυμος είπε...

ρε ζωα μαθετε να διαβαζετε και να ακουτε !και οταν κατηγορητε καποιον για κατι να το τεκμηριωνετε με στοιχεια !εσεις αρχισατε τις μαλακιες επειδη κατι που καταλαβατε λαθος δεν σας αρεσε !ο Λιακοπουλος δεν υποστηριξε καποιον απλα εκανε πολιτικη αναλυση !αν ειχατε μυαλο θα καταλαβενατε αλλα οχι, η δικη σας αποψη ειναι η μονη σωστη !!!
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να απαντησω μεμονωμενα γ'αυτο θα απαντησω γενικα σε ολους και ο καθε ενας θα καταλαβει!ολοι εσεις τον λιακοπουλο περιμενατε για να γνωρισετε τον ΧΡΙΣΤΟ;ποσοι απο εσας εχετε διαβασει την καινει διαθηκη;ισως μονον ενας!γιατι αν το ειχατε κανει θα γνωριζατε τον χριστο ορθα χωρις μεσαζοντα πως ξερετε ποιος ειναι ο αλλος;ποσο ανωριμα σκεφτεστε αρα ειστε μικρης ηλικιας!για δειτε μεσα απο το blogger k ριξτε μια ματια!απο που ειμαι;εχω δηλωσει πολλες φορες οτι εδωσα τη ζωη μου για το κομμα χρονια αγωνες αραγε απο ποιο γραφειο για μαντεψτε!γ'αυτο μη λετε οτι ναναι!11:59
επειδη του ειπανε απο το οροσς να μην πιστευει στο λιακοπουλο του λες δεν διαβαζει πατερικα κειμενα;κ'εσυ που τα διαβαζεις τι σου λεει η καινη διαθηκη;να πιστευεις οποιον λεει οτι του κατεβει;δεν λεει ερευνατε τας γραφας;δεν μας λεει οτι θα εμφανιστουν πολλοι ψευδοπροφητες;δεν λεει οτι ο σατανας μετασχηματιζεται εις αγγελον φωτος;δεν μιλαει για λυκους με μορφη προβατου;αυτος ο ανθρωπος εχει πνευματικο; εξομολογειτε;και παιρνει κοσμο στο λαιμο του;ταχει κανει ολα ενα ελοχιμ νεφελιμ ufo σε πληροφορω τον δικο μου γεροντα ουτε στα 3 χιλιομετρα δεν θα μπορουσε να τον πλησιασει!αν αφορουσε αυτο που κανει μονο τα δικα του πιστευω με γεια του με χαρα του!αλλα εδω μιλαμε για ψυχες που τις τρελαινει με οσα λεει!και θα δωσει λογο στο θεο!δεν ειναι κακο να μην γνωριζεις κακο ειναι να εχεις εγωισμο και να αρνεισαι πεισματικα να μαθεις για οσα δεν γνωριζεις νομιζοντας πως τα ξερεις ολα!φιλικα προς ολους!

Ainulindale13 είπε...

Καλά....... λέτε ότι να ναι παλικάρια! Αντε καλά νανάκια στην κοσμάρα σας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΩΡΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΙΑ....ΝΙΚ1969

Ανώνυμος είπε...

Για τον βιο και την πολιτεια του λιακοπουλου μπορει ο καθενας να βγαλει τα συμπερασματα του και να εχει την αποψη του.Εγω θα σταθω στο γεγονος επειδη καποτε τον παρακολουθουσα την ιδια αβαντα στην νδ με την ιδια επιχειρηματολια περι αυτοδυναμων κυβερνησεων την εκανε και το 2007 προεκλογικα στον καραμανλη.Οσοι εβλεπαν τις εκπομπες τοτε που προμοταριζε το βιβλιο του παισιου προφητειες και διδαχες μαζι με κατι βιβλια με τον πουτιν θα το θυμουνται.

Ανώνυμος είπε...

24 Απριλίου 2012 11:59 μ.μ.

και γω ακουγα λιακοπουλο κ ο φιλος μου που πηγε αγιο ορος και βιβλια του εχουμε παρει και κατι δεν μας πηγαινε καλα με αυτα που λεει γιαυτο και ειπε να ρωτησει τους αγιοριτες...και του ειπανε οτι μιλαει για τον Χριστο αλλα βαζει και δικα του μεσα παραπλανητικα...ειναι κατι σαν αιρετικος!! και μη μου λες τι εχω διαβασει και τι οχι γιατι δεν ξερεις!!τα μισα που λεει ειναι των εβραιων και δεν καταλαβενω γιατι δεν το πιστευεις οτι ειπανε ετσι στο αγιο ορος δεν θα λεγα ποτε τετοιο ψεμα..μαλλον πρεπει να ψαχτεις λιγο καλυτερα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ...?
Ω...ΝΑΙ !!!!
ΑΛΛΑ.............

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ...
Α Χ Α Λ Ι Ν Ω Τ Η Σ
Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α Σ
-------------->>>>>>>
Και που σε...ξερολα!
Εσυ που λες οτι βρηκε
αμορφωτο κοσμο...

Οταν ξυπνησεις (ΑΝ ξυπνησεις)απο τον υπνο σου...ΤΟΤΕ...
Θα σε περιμενει και ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ....
ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ

ΧΑΧΑΧΑ!

ΑΝΤΕ...ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ...
ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ

ΜΠΟΥΥΥΥΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!

--------------------------
ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που το γραψε αυτό ακολουθει την τακτική των αιρετικών πέρνει ένα χωρίο απ'την Αγία Γραφή και το "ερμηνεεύει" όπως τον συμφέρει ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ και θα καταλάβεται αν στηρίζει η όχι ΝΔ ο Λιάκο ή αν απλώς παραθέτει γεγονάτα και απόψεις όσο για τους ψευτοαντινεοταξίτες συγχαρητήρια! γίνατε όμοιοι αυτών που υποτίθεται αντιστέκεστε... μάλλον ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΊΤΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ;
iwanna

Ainulindale13 είπε...

Προς τον απο πάνω που έγραψε για το τι του είπαν στο Άγιο Όρος..........

Φίλε....... ασχολούμε πόσο καιρό τώρα και διαβάζω Λιακόπουλο και συγκρίνω με αυθεντηκά θεολογικά βιβλία της εκκλησίας της Ελλάδος και δεν έχω βρει κάτι που να είναι ενάντια στον χριστιανισμό..... αυτά που λές αλλού!

Ανώνυμος είπε...

προτεινω το μπλογκ να μετονομαστει σε ζητω η νεα ταξη πραγματων..... οσο πιο πολυ βριζετε το λιακοπουλο τοσο πιο πολυ φαινεται οτι αυτα που λεει σας πονανε.. ανακαλεστε εδω και τωρα! αυτοι που πρεπει να καταλαβουν εχουν καταλαβει οσο και αν προσπαθειτε να τους κοιμησετε!!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς δεν έχετε ιδέα από αυτά που λέει ο Λιακόπουλος και καταλαβαίνετε ό, τι σας βολεύει..., δεν υποστηρίζει κανέναν μόνο την πατρίδα και την θρησκεία!! Ανακαλέστε διότι έχουμε και εμείς κολλητούς στο κόμμα του κυρίου Καμμένου, που είμαι σίγουρος ότι δεν έχει ιδέα!!
johnef

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε.. εμενα πηγε ενας φιλος μου στο αγιο ορος και του ειπανε να μην ακουμε λιακοπουλο γιατι λεει μαλακιες!!'

Ρε φιλε να σου κανω μια ερωτηση? εσενα που σε βρικανε μου λες?στα τυρογαριδακια?ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΣΙ? ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΤΣΙ?ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΛΚΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε.. εμενα πηγε ενας φιλος μου στο αγιο ορος και του ειπανε να μην ακουμε λιακοπουλο γιατι λεει μαλακιες!!'

Ρε φιλε να σου κανω μια ερωτηση? εσενα που σε βρικανε μου λες?στα τυρογαριδακια?ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΣΙ? ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΤΣΙ?ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΛΚΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ...ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ Α Ν Τ Ι - Ν Τ Π ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ...!!!ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ...ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΕΣΕΤΑΙ ΕΙΜΑΡ ... ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

25 Απριλίου 2012 12:56 π.μ.


ρε φιλε χεστηκα αμα δε με πιστευεις τραβα στη μονη αγιου γρηγοριου που πηγε ο φιλος μου και ρωτα για τον λιακοπουλο....οπως ειπα και παραπανω τον διαβαζα και γω και τον ακουγα συνεχεια αλλα μετα απο αυτο δεν ξανα ασχοληθηκα....εσυ γιατι τσαντιζεσαι τοσο??? δε λεω μαλακιες!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε αντινεαταξη τη βλακείες γράφεις η αναρτάς.
Κοιτάξτε να ζητήσετε συγγνώμη από τον Λιακοπουλο
Και άλλη φορά να είστε πιο προσεκτικοί

GREEK M4DN3SS είπε...

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙ/ΝΤΠ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΛΕΓΕΤΑ ΚΑΙ ΛΩΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΔΕΛΑ ΛΕΓΕΤΟ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΟΥ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΓΙΔΙ Ε ΓΙΔΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΗΓΕΤΗ Ο Λιακόπουλος έχει τρείς επιστολές απο το Άγιο Όρος να συνεχίσει το έργο του. Επίσης σχεδόν κάθε βράδυ ο Λιακόπουλος αναλύει κομμάτια απο την Καινή Διαθήκη ενώ παρεμβαίνει και ο Πατήρ Σάββας Αχιλλέως, ο τελευταίος μεγάλος εξορκιστής στην Ελλάδα που κάνει πόλεμο εναντίων των δαιμόνων. Ο ΛΙκαόπουλος λέει να προσευχόμαστε και να εξμολογούμαστε. Ο πνευματικός μου παρακολουθεί τον Λιακόπουλο και αυτός μου τον "σύστησε". Τα περί Ελοχίμ είναι γραμμένα στους Ψαλμούς όταν λέει "ο ποιών τους αγγέλους αυτού πνεύματα και τους λειτουργούς αυτού πυρός φλόγα" Τα περί Νεφελίμ είναι επίσης γραμμένα στον Αγιο Ανδρέα. Αρκεί να δείς τοιχογραφίες του αγιου χριστόφορου που είναι κυνοκέφαλος. Αφήστε την άθλια κομματική προπαγάνδα και κατασυκοφάντιση και κοιτάξτε πώς θα στρώσουμε την Ελλάδα μας. Βρήκατε οτι το πρόβλημά σας είναι ο Λιακόπουλος που επι 10 χρόνια λέει όσα γίνονται. ΕΛΕΟΣ..γίνατε όλοι αντινεοταξίτες...πού είσασταν πριν 10-15 χρόνια;;;;;;;

Ainulindale13 είπε...

Pε φίλε άμα λες οτι είσαι τοτε χριστιανός και αντι νεο ταξίτης , γιατί τον συκοφαντής? Άμα δεν τον πιστευεις, απλά μην τον ακούς!

Ανώνυμος είπε...

25 Απριλίου 2012 1:03 π.μ.
O Γέροντας στο άγιο όρος εκφράστηκε έτσι και θες να σε πιστέψω; μην ακουμε λιακοπουλο γιατι λεει μαλακιες!!'
Άλλαξε πλευρό τώρα θα πιαστείς.
ΜΠΛΟΛΚ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ? ΕΕΕ?ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...ΝΙΚΟ1969

Ανώνυμος είπε...

Την πάτησε ο φίλος που είπε για την ΜΟΝΉ ΑΓΊΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ. ειναι μια απο τις μονές που του έστειλε συγχαρητήρια επιστλή και τον προτρέπει να συνεχίσει το έργο του. Καλά το αντι νεα τάξη πραγμάτων πρέπει να αφαιρέσει το αντι-
χαχαχαχαχα Παιδιά τουλάχιστον να γίνετε πιο επαγγελματικοί στην λασπολογία.

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχην, τον λες Ελοχιμοφαγο. Ενω οχι μονο δεν ειναι, αλλα τους υμνει κι ολας !!!
Δευτερον, τον αποκαλεις εμφανως υποτιμητικα τηλεβιβλιοπωλη λες και το να εκδιδεις και να πουλας βιβλια ειναι κακο πραγμα. Αρα δεν αγαπας το βιβλιο αλλα ισως μονο την πληροφορια που θες να παρεις απο αυτο.
Τριτον, το γνωστο ανα την Ελλαδα και οχι μονο σλογκαν του, σηκωθειτε απο ντιβανια κλπ., δεν εχει καμμια σχεση με επανασταση. Εντελως αυθαιρετη και κατ εμε ανοητη παρερμηνια. Για ευνοητους λογους για οσους εχουν εστω και τον ελαχιστο κοινο νου...
Τεταρτο, λες οτι τωρα το εχει βουλωσει, και μαλιστα για τα καλα, ενω μιλαει επι παντος επιστητου σχεδον καθημερινα. Αρα η δεν παρακολουθεις καθολου και δεν εχεις ιδεα τι λες ή ψευδεσαι συνειδητα.
Πεμπτον λες οτι βαραει τον Καμενο. Ξανα ψεματα, γιατι οσοι ακουμε ΚΑΙ τον Λιακοπουλο, ξερουμε καλα οτι κανει το ακριβως αντιθετο. Αρα παλι ψεματα λες.
Εκτο, τον αποκαλεις παπαγαλακι (προφανως της ΝΔ), ενω την κραζει για της μπουρδες που εχει κανει ΚΑΙ αυτη. Ιστορικης σημασιας μπουρδες. Αρα παλι ψεματα λες.
Τελικα η εισαι εμμισθο οργανο καποιου που τον καιει η φωνη του Λιακοπουλου, ή εισαι παθολογικα ψευτης ή απλα ανοητος.
Και μη διανοηθεις να με πεις Λιακοπουλικο γιατι οι ταμπελες ειναι για τους πολυ ανοητους...
Οπως οι αντιλιακοπουλικοι.....

Ανώνυμος είπε...

1:03
δεν ειναι αναγκη να απαντας ετσι!μην ταραζεσαι!και μην τους απαντας!ο καθε σχολιαστης που διαβαζει καταλαβαινει!μην σκας!δεν υπαρχει λογος!φιλος μου φανατικος του ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ που αγοραζει τα βιβλια του γνωστος blogger σημερα μου ειπε οτι τον ακουσε να υποστηριζει και να παροτρυνει τον κοσμο να ψηφισει Σαμαρα και μαλιστα η φραση του ηταν
μου την εχει δωσει ελπιζω να εμφανιστει και να το πει ο ιδιος ειναι τοσο φανατικος λιακοπουλικος
που ολοι τον πειραζουν γ'αυτο!μη βλεπετε παντου εχθρους και τα βαζεται και με το blog δηλ.εγω που ειμαι δεξια λεω τωρα μολις βλεπω αρθρο για τον Τσιπρα η την παπαρηγα
η αριστερη και διαβαζω γ τη Χ.Α ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟ Βlog γιατι διαφωνω και δεν μου χαιδευει τ'αυτια;μα ειναι λογικη αυτη;

ΕΛΛΗΝ552024 είπε...

επειδη του ειπανε απο το οροσς να μην πιστευει στο λιακοπουλο του λες δεν διαβαζει πατερικα κειμενα;κ'εσυ που τα διαβαζεις τι σου λεει η καινη διαθηκη;να πιστευεις οποιον λεει οτι του κατεβει;δεν λεει ερευνατε τας γραφας;

ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ
ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ..!!
ΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ..!!!

ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΓΙΟΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..ΑΠΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΜΕ ΔΟΛΟ..!!!


ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΔΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ (ΑΔΙΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΝΩΧ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ..!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ..!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΠΙΣΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΩΝ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ..ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ..!!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ..!!

ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ
ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ..!!
ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ..ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ..ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..!!

ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ..!!!

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..!!!
ΕΛΛΗΝ552024

Ανώνυμος είπε...

25 Απριλίου 2012 1:09 π.μ.

εγω δεν εχω τιποτα με κανεναν Λιακοπουλο!δεν τον χρειαζομαι!δεν τον παρακολουθω!ομως ολα αυτα που υποστηριζεις πως τα ξερεις;επειτα λες ο πατηρ Σαβας αχιλλεως ο τελευταιος
μεγαλος εξορκιστης προσεχε!ισως εισαι μικρος η δεν εχεις διακριση

μπορω να σου μιλαω πολλες ωρες ομως αυτο δεν γινεται οπως καταλαβαινεις!
"ο ποιών τους αγγέλους αυτού πνεύματα και τους λειτουργούς αυτού πυρός φλόγα"
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΑΧΘΕΙΣ Ως ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΩΜΑΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΕΣ ΤΙΣ ΓΗΣ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ελα να σου γνωρισω εναν!ταπεινωση ο μονος δρομος προς την αγιοτητα!

Ανώνυμος είπε...

25 Απριλίου 2012 1:18 π.μ.To άκουσε ο φίλο σου.Εγώ τον ακούω πάντα με τα δικά μου αυτιά και αυτά εμπιστεύομαι και ποτέ δεν είπε φηφίστε τον έναν ή τον άλλον αν εσείς δεν ξέρετε να ακούτε να πάτε σε ΩΡΛ.Εγώ Δόξα τω Θεώ ήρεμη είμαι και δε ταράζομαι.Εσένα τι σε πείραξε για το BLOG από που και ως που έχει το δικαίωμα να κατηγορεί έναν άνθρωπο.Εσύ τι ζόρι τραβάς να υπερασπιστείς το blog;Σε πόνεσε που δε θα σας ξαναδιαβάσω.Χαλαρά.

Ανώνυμος είπε...

Τον αδικείτε τον κ. Λιακόπουλο και εάν είστε πράγματι anti-ntp πρέπει να ανακαλέσετε, από την άλλη, έχετε βλάψει τον κ. Καμμένο δημιουργώντας ένα αρνητικό κλίμα εναντίον του με όλο αυτό. ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ στρέψατε πολύ κόσμο εναντίον σας.
bklyn404

Ανώνυμος είπε...

25 Απριλίου 2012 1:47 π.μ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!! ΑΦΟΥ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ Ε?? ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ.....ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ!!! ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΕΤΕ Ο ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ?? ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ!! ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ....ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑ ΠΟΥΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εδώ τα ίδια άλλες 50+ αναρτήσεις υπέρ του Λιακόπουλου και υβριστικές προς το Αντι νεα τάξη και έχουν αναρτηθεί όλες. Αν θέλετε να βρείτε φασίστες κάντε τέτοιου είδους σχόλια στο Liako και να δείτε για πότε θα σβηστούν αλλά ξέχασα πώς να γίνει αυτό εφόσον πολλοί από εσάς είσαστε οι διαχειριστές Site του !!!.

*Σχόλια καθαρά πολιτικά που εκφράζουν άποψη και δεν βρίζουν κανέναν σβήνονται με τη μία στο Site του πλουσιότερου βιβλιοπώλη της Ελλάδας, όταν δεν ταιριάζουν με τα πολιτικά του πιστεύω. Κατά τα άλλα δεν υποστηρίζει κανέναν δε λέει τι να ψηφίσετε αλλά πάντα έχει να πει μια κακιά κουβέντα για όλους εκτός...ωωω τι σύμπτωση!!! Απ τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος με τις κωλοτούμπες του τον έχει πείσει ότι είναι η μοναδική Ελπίδα για την Ελλάδα !!!