Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Τσουνάμι αεροψεκασμών αυτή την στιγμή πάνω απο την Αττική


 Μετρήσαμε πάνω απο 4 αεροσκάφη που ψέκαζαν ταυτόχρονα.
Δείτε τις φωτογραφίες...
















8 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

....και Θεσσαλονίκη!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε φίλε...τα έβλεπα κι εγώ, από το απόγευμα και μετά, μες τα μούτρα μας στην ψύχρα. και στο καπάκι κρύο.

Panos7595 είπε...

Μέσα από το site των anti-ntp το έχω πει παρά πολλές φορές. Απλά κάποιοι δεν λένε να το πιστέψουν-χονεψουν. Μας ψεκαζουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!Το θελουμε,δεν το θελουμε αυτό μας κάνουν. Πάντα πριν από μεγάλα γεγονότα,βλέπε εκλογές,μνημόνιο,ασφαληστικο παλιότερα,ο ουρανός έμοιαζε με τριλιζα!Και μην βγει κανείς ψευτοδιανοουμενος και υποτιθεμενος ψαγνενος και πει ότι είναι απλά καυσαέρια από τα αεροπλάνα γιατί θα του πω ότι πήρε μεγάλη δόση ψεκασματος!!!Ρεεε...Ξυπνηστε!!!Είμαστε ένα ατελείωτο ζωντανό πείραμα!!Μας ψεκαζουν,μας αποβλακωνουν με την τηλεόραση και μας σοκάρουν με όλα τα αλεπαληλα μέτρα που παίρνουν καθημερινά. Είμαστε έτοιμοι και
υπακουοι ψηφοφόροι. Τα πειράματα δεν είναι υποθετικα. Γίνονται καθημερινά. Κάθε μέρα πετάνε αεροπλάνα αλλά δεν απλώνει απ´ολα η ουρά.Τσεκάρετέ το και τα ξαναλέμε.

Ανώνυμος είπε...

Και Λιβαδειά ψεκάζανε προς το απόγευμα κανά δίωρο... Έλεος!!!

Ταυτόχρονα;;
Τυχαίο;;;

Ούτε ένα σύννεφο όλη τη μέρα, προς το απόγευμα "αραιά σύννεφα", που βέβαια απλώθηκαν από τις γνωστές γραμμές. Έριξαν και τριγύρω και πάνω από την πόλη μετά.

bb είπε...

Σήμερα ,πανω απο την ΚΟΖΑΝΗ ψεκάσανε πάνω απο 20 γραμμες .... μεσα σε 3 ωρες.

Ανώνυμος είπε...

An theloun na se kanoun pio ilithio mporoun apla na to riksoune sto nero.. oute eksoda gia aeroplana oute to vlepei kaneis oute tpt.. siga min kripsoune k ton ilio!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ 7 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 15 ΛΕΠΤΩΝ. ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΨΕΚΑΖΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ψεκασουν δεν ψεκασουν εγω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ψηφισω να ξεβρωμισει ο τοπος. Αυτο δεν αλλαζει ουτε με μεταμοσχευση εγκεφαλου