Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Βόμβες Καπερνάρου για το πολιτικό σύστημα στο anti-ntp.net (ηχητικό)



Ο Β.Καπερνάρος (υποψήφιος Β' Αθηνών με τους Α.Ε.) απάντά στα παρακάτω ερωτήματα: Τι ποσοστό πιστεύετε ότι θα φτάσουν οι Α.Ε. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος στελέχη των Α.Ε όπως οι Μακρόπουλος, Ζώης, Σταμάτης, να ξαναπάνε στην ΝΔ; Εάν  εκλεγείτε ποιο πόστο θα θέλατε να αναλάβετε στο κόμμα των Α.Ε.; Πως ακριβώς θα αντιμετωπίσετε το ζήτημα των...
Μεταναστών; Εάν διαμορφωθεί ένα νέο σύνταγμα πως ακριβώς θα συμβάλετε σε αυτό και τι θα προτείνετε; Φοβάστε για ένα ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο;  Ευρώ δραχμή;  Γιατί δεν κάνετε ισότιμες συνεργασίες, γιατί συγχωνευτήκατε με τον Γ.Δημαρά; Για πιο λόγο ναυάγησε η συνεργασία Καζάκη;

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω ρε παιδιά. Στα πιο σημαντικά καμία απάντηση, αοριστολογία και συνθηματολογία.
Όποιος τους ψηφίσει να το σκεφτεί καλεί.

Πάνος είπε...

Αποφεύγουν σταθερά να απαντήσουν.
Σύν τοις άλλοις, αναγνωρίζουν και τα «χρέη».
Θα κάνουν και αυτοί επιθετική διαπραγμάτευση σαν τον Αντωνάκη τον Κομανέτσι.

Πάνος είπε...

Αποφεύγουν σταθερά να απαντήσουν.
Σύν τοις άλλοις, αναγνωρίζουν και τα «χρέη».
Θα κάνουν και αυτοί επιθετική διαπραγμάτευση σαν τον Αντωνάκη τον Κομανέτσι.

Αντιμνημονιακοί Πολίτες είπε...

Δελτίο Τύπου

Πέμπτη 26/4 ώρα 18:15 - 20:00
Στην ΝΕΤ, στην εκπομπή "Ο δρόμος προς την κάλπη" που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ντένια Σαρακίνη συμμετέχει ο Νότης Μαριάς.

Αντιμνημονιακοί Πολίτες είπε...

Δελτίο Τύπου
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Νότη Μαριά με Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο


Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» καθηγητής κ. Επαμεινώνδας (Νότης) Μαριάς , προκειμένου να ξεκινήσει από αύριο, επίσημα, την προεκλογική δραστηριότητά του, επισκέφθηκε σήμερα (φωτ.), κατόπιν αιτήσεως του, τον σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο.

Ο κ. Μαριάς έγινε δεκτός, στις 13.30 το μεσημέρι , στην Αχιεπισκοπή Κρήτης, από τον κ. Ειρηναίο με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει σειρά θεμάτων που ρυθμίζονται από τα μνημόνια και θα επηρεάσουν καθοριστικά τη ζωή της εκκλησίας.


Σε κλίμα ειλικρινούς σεβασμού διεξήχθη συζήτηση για την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της μέσα στο νέο πλαίσιο που δημιουργεί η πολιτικοοικονομική πραγματικότητα.


Οι κύριοι Ειρηναίος και Μαριάς συμφώνησαν να έχουν σταθερή επικοινωνία και εξέφρασαν την διάθεση των για ανθρώπινη και θεσμική συνεργασία επ ωφελεία των ανθρώπων του Ηρακλείου και της Κρήτης συνολικά.


Ο κ. Μαριάς ευχαριστεί τον σεβασμιότατο για την θετική ανταπόκρισή του στο αίτημα συνάντησης και παράλληλα, εκφράζει δημόσια την εκτίμησή του στο πρόσωπο και στο αθόρυβο έργο του προκαθημένου της τοπικής εκκλησίας.


Επαμεινώνδας (Νότης) Μαριάς
Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεσμών στο Παν/μιο Κρήτης
Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου
Δν/ση: Λεωφ. Δημοκρατίας αρ.17 τηλ: 2810.300421, 2810.300422

Ανώνυμος είπε...

Με άλλα λόγια, άπό τη στιγμή που oi "Ανεξάρτητοι Ελληνες" θέλουν να παραμείνουν εντός του παιχνιδιού που λέγεται "ευρώ", δεν έχουν κανένα απολύτως διπλωματικό χαρτί, παρά μόνο να γκρινιάξουν! Σε ποιούς, σε αυτούς που κερδίζουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια σε τοκοχρεολύσια από εμάς (τετρακόσια τόσα μόνο τη τελευταία δεκαετία) που ονηρεύονται ιδιωτικές παραλίες και αξιοθέατα της Ελλάδος για ψίχουλα, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας, γεωπολιτικά συμφέροντα κλπ. Και περιμένουν ότι αυτοί, θα πειστούν και θα τα απαρνηθούν όλα αυτά οικειοθελώς,μέσα στο δικό τους οικονομικό παιχνίδι! Μη τρελλάθούμε!

Πάρτε το χαμπάρι, ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Μας κόβουν την ρευστότητα όποτε γουστάρουν και καταποντιζόμαστε! Μόνο επιστρέφοντας σε εθνικό νόμισμα μπορούμε να αντιδράσουμε (μη αναγνωρίζοντας το χρέος στο σύνολό του), μπορούμε να ακακτήσουμε τον έλεγχο, το 60% της ανταγωνιστικότητας που χάσαμε μπαίνοντας στο ευρώ και να φτιάξουμε από την αρχή μια υγιή οικονομία, επιτέλους με ανάπτυξη και όχι ως αιώνιοι δουλοπάροικοι τρίτης κατηγορίας των Ευρωπαίων τοκογλύφων!

Ανώνυμος είπε...

10:28
μου κανει εντυπωση εγω τωρα ακουσα την συνεντευξη,αραγε να κοιμαμαι ορθια;γιατι δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που καταλαβες εσυ μια χαρα ξεκαθαρα και κατανοητα αμα θελεις πες μας για τις αοριστολογιες πολυ καλα ελληνικα διαφωνω ομως με τις θεσεις
υπερ του εβρο.εγω θελω επιστροφη σε εθνικο νομισμα οσο κ αν ταλαιπωρηθουμε θα παραμεινουμε ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ώρα τώρα να αρνηθούμε το χρέος?
-Θα το διαγράψουμε αφού πρώτα δούμε τι χρωστάμε για να το πληρώσουμε.

Plan b?
-Ναι αλλά το κρατάμε μυστικό.

Εθνικό νόμισμα?
-Εθνική καταστροφή.
(Plan b καταστράφηκε, κάποτε στο μέλλον θα εκπονήσουμε Plan Xfile)

Είναι ώρα να συζητάμε για δημοκρατία, ανακλητότητα κ.λ?
-Ψηφίστε μας πρώτα και μετά θα έχουμε το χρόνο να τα συζητήσουμε αυτά. Έτσι κι αλλιώς τα υπόλοιπα θα τα κάνει η τρόϊκα για μας.

Εδώ Καζάκης, εκεί Καζάκης, που είναι ο Καζάκης?
-Να τος ο Καζάκης http://livestre.am/1ojCr

Θα συνεργαστούν οι νδημοκρατες βουλευτές με τη ΝΔ?
-Είμαι σίγουρος ότι μάλλον δεν θα το κάνουν.

Περί ισότιμων συνεργασιών?
-Τι είναι ισότιμη?

Ανακεφαλαίωση: Θα κάνουμε τα ίδια με τους άλλους αλλά θα έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ξυπνάτε πρόβατα!!! Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο και δεν ξέρετε πως? Ακούστε εδώ http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=1338&item=5159&prodId=18&prodId=18

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.
Κάπου είδα αυτό. Είναι από το πρόγραμμα των ΑΕ. Δεν το έχω διασταυρώσει. Όποιος θέλει ας μπει στη σελίδα τους να το τσεκάρει.

1/3( Καταγγελία Μνημονίου Ι και ΙΙ, Καταγγελία των αντίστοιχων Δανειακών Συμβάσεων και Κατάργηση όλων των σχετικών Εφαρμοστικών Νόμων. Οι ανωτέρω καταγγελίες θα γίνουν μόνον εφόσον περιέλθει ο έλεγχος της ΤτΕ στο Ελληνικό Δημόσιο, αφού η ΤτΕ λειτουργεί ως αντιπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου στις σχετικές συμβάσεις, ενώ θα έχει ήδη τεθεί το ζήτημα των Γερμανικών Αποζημιώσεων στα αρμόδια Διεθνή Δικαστήρια και τη Διεθνή Κοινότητα και θα έχει προηγηθεί η Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, η εξασφάλιση βραχυπρόθεσμης ρευστότητας και εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης του Ελληνικού Δημοσίου και μετά την ολοκλήρωση του λογιστικού ελέγχου του Δημοσίου Χρέους, με τον προσδιορισμό του επαχθούς και επονείδιστου μέρους αυτού, προκειμένου η Ελλάδα να έχει στη διάθεσή της ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα και εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης, για να μη διακινδυνεύσει η ρευστότητα του Ελληνικού Δημοσίου, οι εισαγωγές και η καταβολή μισθών και συντάξεων).
Σαν συνέπεια της εξ ορισμού Ευρωπαϊκής κατεύθυνσης και εξάρτησης, που αναφέρει σε προηγούμενες παραγράφους, και με δεδομένη την παραμονή στο ευρώ φυσικό είναι να αρχίσουν να δημιουργούνται προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα.
Δεδομένο πλέον στο πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν είναι το Εθνικό συμφέρον, αλλά η εξ ορισμού δέσμευση με το Ευρώ και την ΕΕ. Έχοντας αυτό ως σημαία οι ΑΕ στην ουσία εγκαταλείπουν κάθε άλλη λύση και προοπτική η οποία οδηγεί είτε έξω από το Ευρώ είτε έξω από την ΕΕ αν αυτό θα επιτάξει το εθνικό συμφέρον.
Επαναφέρει εν τέλει το δίλημμα Ευρώ ή Χάος, και το “ότι μπορούμε να κάνουμε θα κάνουμε αφού είμαστε μέσα στο ευρώ και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτό εξ ορισμού”, και κατά συνέπεια κινούμαστε στην τροχιά που θα μας επιβάλλει η ευρωπαϊκή ένωση. Πλήρης ταύτιση με την επιχειρηματολογία της Νέας Δημοκρατίας προ κυβερνήσεως Παπαδήμου, και φυσικά, η υπαναχώρηση, όταν αυτή θα γίνει μετά τις εκλογές, θα προβάλλει αυτό σαν άλλοθι.
Παραλείπουν εδώ εντέχνως το εξής δεδομένο: Τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ οποιονδήποτε δανεισμό της χώρας από τρίτους, επομένως εάν δεν γίνει πρώτα καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, δεν μπορεί η χώρα να προσάψει κανένα άλλο δάνειο από “εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης”. Και εφόσον δεν θα μπορεί να εξασφαλιστεί η “Ρευστότητα του Ελληνικού Δημοσίου” θα αρχίσουν οι υποχωρήσεις και οι συμβιβασμοί ώστε να μας δίνουν οι Ευρωπαίοι τα πολύτιμα Ευρώ τους.

Ανώνυμος είπε...

2/3 Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, οι ΑΕ δεν έχουν καμία πρόθεση να κάνουν κάτι πραγματικά για τον Ελληνικό λαό, απλά ετοιμάζουν τα αναχώματα από τώρα για την κωλοτούμπα που θα ακολουθήσει τις εκλογές, υφαρπάζοντας την ψήφο του Ελληνικού λαού με το αντιμνημονιακό προσωπείο.
( Κατάρτιση προγράμματος ανακεφαλαιοποίησης των Ελληνικών Τραπεζών με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και με όρους αγοράς και ελεύθερης οικονομίας, με χρήματα των μετόχων, Ελλήνων και αλλοδαπών ιδιωτών επενδυτών, φυσικών και νομικών προσώπων, για να αποφευχθεί η κρατικοποίηση του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος ).
Νεφελώδης και γενικόλογη αναφορά, θεωρώντας δεδομένη τη συμμετοχή Ελλήνων και αλλοδαπών ιδιωτών επενδυτών, χωρίς να δίνει πραγματικά μια εναλλακτική διέξοδο. Στην ουσία αφήνει την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος στους ίδιους οι οποίοι οδήγησαν στην κατάρρευσή του. Φόβος και τρόμος η κρατικοποίηση του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος, που φυσικά και είναι η μόνη διέξοδος ώστε πραγματικά να στηρίξει το τραπεζικό σύστημα την ανάπτυξη της οικονομίας, διαφυλάσσοντας παράλληλα τις καταθέσεις και τους κόπους των Ελλήνων.
( Παροχή κινήτρων για τη συγκέντρωση του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος σε 3-4 βασικούς, ιδιωτικούς τραπεζικούς πυλώνες, για την εξοικονόμηση πόρων, την επίτευξη οικονομιών κλίμακας, την αναδιάρθρωση και τον εκσυγχρονισμό υπηρεσιών και συστημάτων, την υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και φερεγγυότητα και τη ρεαλιστική πλέον δυνατότητα της πιστωτικής επέκτασης στην Ελλάδα, για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης και της πραγματικής οικονομίας, με προτεραιότητα την άμεση χρηματοδότηση της υγιούς Ελληνικής Επιχειρηματικότητας με τουλάχιστον 5 ΔΙΣ ευρώ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης ).
Δηλαδή με λίγα λόγια, συγκέντρωση του τραπεζικού συστήματος στα χέρια 3-4 μεγαλοτραπεζιτών εγχωρίων ή ξένων ώστε να χειραγωγηθεί καλύτερα προς όφελός τους η Ελληνική Οικονομία.
( Νομοθετική ρύθμιση για την άμεση τροποποίηση των άρθρων 42, 43 ναι 44
α, ΚΝ 2190/1920, προκειμένου τα τραπεζικά ιδρύματα που έλαβαν κρατικές ενισχύσεις, σύμφωνα με το Ν. 3728/2008, να υποχρεωθούν να καταβάλλουν άμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο τα οφειλόμενα ετήσια μερίσματα που ανέρχονται σε ποσοστό 10% επί του κεφαλαίου των πακέτων στήριξης που έλαβαν, για όλο το διάστημα κατά το οποίο το Ελληνικό Δημόσιο κατέχει τις προνομιούχες μετοχές τους ).
Ακόμα ένα σημείο όπου φαίνεται καθαρά η ακροβασία στα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Εν ολίγοις σύμφωνα και με το παραπάνω άρθρο, θα κληθούν να επαναχρηματοδοτήσουν τις τράπεζες διάφοροι καλόπιστοι ιδιώτες επενδυτές, οι οποίοι τα χρήματα που θα δώσουν θα διατεθούν για να ξεχρεώσουν τα προηγούμενα οφειλόμενα μερίσματα.

Ανώνυμος είπε...

3/3 ( Καθιέρωση πέντε κλιμάκων φορολογίας, με ανώτατη κλίμακα το 25% των ακαθάριστων εσόδων για εισοδήματα από 100.000 ευρώ και άνω, ως εξής:
1η Κλίμακα για εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ, ενιαίος φόρος εισοδήματος 5%.
2η Κλίμακα, από 12.000 μέχρι 20.000 ευρώ, κλιμακωτός φόρος εισοδήματος 5%-10%.
3η Κλίμακα, από 20.000 μέχρι 30.000 ευρώ, κλιμακωτός φόρος εισοδήματος 10%-15%.
4η Κλίμακα, από 30.000 μέχρι 50.000 ευρώ, κλιμακωτός φόρος εισοδήματος 15%-20%
5η Κλίμακα, από 50.000-100.000 ευρώ, κλιμακωτός φόρος εισοδήματος 20%-25% και για εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ, ενιαίος φόρος εισοδήματος 25%.
Κατάργηση όλων των εξαιρέσεων των αυτοτελώς φορολογούμενων εσόδων φυσικών προσώπων, περιλαμβανομένων και των μισθωμάτων.
Τα ετήσια έσοδα των φυσικών προσώπων θα υπολογίζονται ανά πηγή προέλευσης και, αφού αθροιστούν, θα φορολογούνται συνολικά, με τον προβλεπόμενο φορολογικό συντελεστή ανά κλίμακα εισοδήματος ).
Επί της ουσίας:
Συνέχιση της φορολόγησης εισοδημάτων κάτω από το όριο της φτώχειας με απλά μείωση 3% του φόρου στην πρώτη κλίμακα. Σημειώτεον ότι η πρώτη κλίμακα ήταν αφορολόγητη προ μνημονίων, ενώ ακόμα και η κυβέρνηση Παπαδήμου όρισε αφορολόγητο όριο τις 5000 ευρώ το αφορολόγητο όριο ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!!! Στην ουσία υιοθετούν πλήρως την πολιτική μνημονίων στην φορολόγηση των εισοδημάτων που μετά βίας επιβιώνουν.
Μείωση της φορολογίας στα μεγάλα εισοδήματα:
για εισοδήματα 30-50000 18% μείωση
(πάνω από 50000 ευρώ) κατά 18%-20%!!!!
Εδώ φαίνεται καθαρά η φροντίδα που δίνουν οι ΑΕ στα μεγάλα εισοδήματα, που πρωτίστως θα έπρεπε να συμβάλλουν στην εθνική οικονομία. Ευνοημένοι λοιπόν οι Βουλευτές, Μεγαλο-Managers, Μεγαλο-διευθυντάδες, Μεγαλο-Επιχειρηματίες και τη νύφη πάλι θα πληρώσει ο λαός.
Για αντιπαραβολή και για του λόγου το αληθές, η σημερινή κλίμακα φορολογίας:
Εισόδημα Φόρος
5.000 0
12.000 10
16.000 18
26.000 25
40.000 35
60.000 38
100.000 40
>100.000 45
Καθιέρωση συντελεστή φορολόγησης 5% επί του διανεμόμενου μερίσματος εκάστης χρήσης
Πάλι οι μέτοχοι των εταιριών, με βοήθεια στην εκταμίευση των κερδών τους με το μικρότερο βέβαια συντελεστή.
(α) Συντελεστής 15% για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες και για το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας
Μνημονικός όρος. Ε βέβαια, δεν χρειάζεται να υπογράφουμε μνημόνια αν είναι να εφαρμόζουμε μόνοι μας τους ίδιους όρους, πριν από αυτούς γι’ αυτούς …..

manos είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ-ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΤΙΒΙ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΡΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΔΡΙΟ ΣΤΟ 02.31.15, 15ΛΕΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=pla_0763fc34-6cba-497a-bfdf-e8d141b6e8b0&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ….ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη,

Ασχέτως με το ότι διαφωνώ με τις βασικές θέσεις των ΑΕ όπως διατυπώθηκαν στην ιδρυτική τους διακύρηξη (περί υποστήριξης της κοινοβουλευτικής/αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ελεύθερης αγοράς), αναγνωρίζω την αξία και εντιμότητα του κυρίου Καπερνάρου.

Είναι παλικάρι και πατριώτης με όλη τη σημασία των λέξεων.

Του εύχομαι καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΜ.Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.