Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ούτε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν έκανε τέτοια παρέλαση!!!


Βάζουν την Ασυνομία να φυλά το Στρατό!!! Μέτρα που θυμίζουν άλλες εποχές και καταρρακώνουν τη Δημοκρατία μας - Λες και φοβούνται πραξικόπημα!
 Παρέλαση που θα την ζήλευε ακόμα κι ο δικτάτορας...
Παπαδόπουλος, διοργανώνει η κυβέρνηση Παπαδήμου! Οσα γίνονται και λέγονται αυτές τις μέρες σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δεν έχουν προηγούμενο σε δημοκρατική χώρα της Δύσης, και μόνο το κόμμα Μπάαθ του Σαντάμ Χουσεΐν διοργάνωνε τέτοιες «μαϊμού» παρελάσεις!

Αρχικά η κυβέρνηση πριν δύο μήνες, είχε συνεδριάσει για να αντιμετωπίσει την … παρέλαση και εκεί λήφθηκαν οι πρώτες αποφάσεις!
Πανικοβλημένοι προφανώς απ όσα συνέβησαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αποφάσισαν να αλλάξουν το νόημα της Εθνικής μας Επετείου δίνοντάς της μια τελείως διαφορετική Αξία από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Ετσι, εδώ και μερικές ημέρες, εξαφάνισαν τα νεράντζια από τα δέντρα της Αθήνας!!!

Οσοι δεν το πιστεύετε, σηκώστε τα κεφάλια σας και δείτε τις νεραντζιές γυμνές από … «καρπό» διότι κατά τους σχεδιαστές των μέτρων, τα νεράντζια αποτελούν … πολεμοφόδια!!!

Αλλαξαν θέση στους κάδους σκουπιδιών και κάποιους τους εξαφάνισαν, διότι αποτελούν –πάλι κατά τους χαρτογιακάδες- μέσο στησίματος … οδοφραγμάτων!

Προχτές, απέστειλαν διαταγή στις μονάδες που συμμετέχουν στην παρέλαση κάνοντας τους γνωστό, ότι δεν θα παρελάσουν, αν δεν έχουν προστασία από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.!!!

Και έχουν τρελαθεί άπαντες στο Επιτελείο, γιατί ουδείς καταλαβαίνει τι μπορεί να σημαίνει αυτή η διαταγή! Θα φυλάνε οι αστυνομικοί τους φαντάρους;

Γιατί;

Φοβούνται μήπως τους επιτεθεί το πλήθος και τους πάρουν τα … όπλα που είναι άσφαιρα και τοποθετούν ενόπλους δίπλα τους;;;

Κατήργησαν την παρέλαση των αρμάτων, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα λένε! Αλήθεια;

Εμένα αυτά τα δύο μέτρα, μου μοιάζουν ως κάτι άλλο!!! Λες και η Κυβέρνηση φοβάται, μήπως ξεσηκωθούν οι φαντάροι και οι αξιωματικοί, πάρουν τα άρματα και «ταμπουρωθούν» μπροστά στη βουλή ! Αληθεύει ότι οι «χαρτογιακάδες» της Κυβέρνησης, σχεδίασαν τα μέτρα αυτά, για να αποκλείσουν ο ενδεχόμενο … πραξικοπήματος ή διαμαρτυρίας των Στρατευσίμων στην παρέλαση;

Γιατί βάζουν αστυνομικούς να φυλάνε τον Στρατό; Υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση άραγε;

Πέραν όλων αυτών, το στήσιμο της εξέδρας των επισήμων, αλλά και ο τρόπος που καλούνται είναι για γέλια και για κλάματα. Οι επίσημοι καλούνται με πρόσκληση! Ναι όπως το διαβάσατε!

Ο δημοκράτης Πρωθυπουργός μας μάλιστα, έφτασε σε σημείο να … ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙ τους δημοσιογράφους στην παρέλαση!

Δηλαδή, δεν θα μπορεί κανένας δημοσιογράφος να πάει στην παρέλαση, αν προηγουμένως δεν έχει διαπιστευτεί από το ΜΜΕ που εργάζεται στον Επιτελάρχη που διοργανώνει την παρέλαση. Το κράτος δηλαδή, επιτρέπει την κάλυψη του υπέρτατου γεγονότος μνήμης των αγώνων της Δημοκρατίας μας σε όσους έχουν την έγκριση ενός Στρατηγού!!! Οι άλλοι, δεν μπορούν να καλύψουν την παρέλαση!!!

Οι πολίτες, θα … «τοποθετηθούν» σε μεγάλη απόσταση από την εξέδρα των επισήμων για να μην μπορούν να τους πλησιάσουν!

Γύρω από την παρέλαση, θα κυκλοφορούν 4.500 αστυνομικοί, λες κι αντί για παρέλαση έχουμε πόλεμο!!!

Μάλιστα, στις ταράτσες των κτηρίων, θα ακροβολιστούν ελεύθεροι σκοπευτές, λες κι έρχεται στη χώρα ο .. Ομπάμα και φοβούνται επίθεση της … Αλ Κάιντα! Για το μέτρο αυτό υπήρξαν αντιδράσεις και είναι αμφίβολο αν θα ακροβολιστούν ελεύθεροι σκοπευτές στις στέγες!

Εκατοντάδες Ασφαλίτες θα κυκλοφορούν με πολιτικά, και θα ελέγχουν τους πολίτες, αν στην κατοχή τους έχουν γιαούρτια, αυγά και άλλα τέτοια πολεμοφόδια!!! Οπότε, εκείνες τις ώρες αποφύγετε καλύτερα τις αγορές !!!

Αυτά και άλλα πολλά, δείχνουν τον φόβο του πολιτικού συστήματος, ακόμη και σε μια αθώα εκδήλωση όπως η παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Φοβούνται ότι λόγω του ότι θα υπάρχει συγκεντρωμένο μεγάλο πλήθος, μπορεί να ξεκινήσει μια σπίθα αγανάκτησης που θα καταστρέψει το οικοδόμημά τους!

Και φτάνουν στο σημείο, να παίρνουν μέτρα , λες και πρόκειται να αντιμετωπίσουν οργανωμένους χούλιγκαν που πάνε στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και όχι παιδάκια και οικογενειάρχες που πάνε να αποδώσουν φόρο τιμής στους ήρωες της πατρίδας μας!

Ο φόβος τους πλέον είναι πιο ορατός από ποτέ, κι αυτό γιατί γνωρίζουν καλά, ότι με όσα εγκληματικά διέπραξαν εναντίον των Ελλήνων, η ώρα της κατάρρευσης του σάπιου πολιτικού συστήματος σε τούτη εδώ τη χώρα πλησιάζει!

Και φυσικά, αυτό δεν θα γίνει στην … παρέλαση, αλλά στις επόμενες εκλογές που έρχονται!
  Γιώργος Αδαλής
πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δικτακτορας ο παπαδοπουλος γιατι εδωσε ψωμι στους ελληνες, πηγε σε ολα τα χωρια δρομους και ρευμα τσαμπα.ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ φωναζε καποτε η δαμανακη μηπως μπορει να μας πει που βρηκε ολα αυτα τα ακινητα που εχει δουλεψει κι αν εχει ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ.......ΤΟ ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ενωμενο δυνατο

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΗΡΩΑΣ......ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΓΑΜΕ ΕΚΕΙ....ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

O Γεώργιος Παπαδόπουλος, πέθανε φτωχός...Μόνη του περιουσία, η τιμημένη στολή του, που ύστερα από επιθυμία του, θάφτηκε μαζί της!!!
Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος κατέχει επάξια τον τιτλο....
ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδω καραβια χάνονται ψαρόβαρκες πού πάτε.
Τιμουν τον γελοιο Μπενινι, ενα ηθοποιο που το καθαρα εμπορικο του δαιμονιο τον εχει καταταξει στους σημαντικους εβραιους επιχειρηματιες.
Ο Μπουτάρης θα παρευρισκεται αρα γε;
Λατρευει τους σιωνιστες και τους ομοφυλοφιλους, ως γνωστον.

http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=449723

Ανώνυμος είπε...

Να μην παει κανεις στην παρελαση της ΑΘΗΝΑΣ να ξεφτιλιστουν τελιως,να τους χειροκροτανε μονο τα τσιρακια τους,και να το βλεπει ολοι η ΕΛΛΑΔΑ απο την τηλεορασει.Δεν χρειαζετε τιποτα αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που ζουμε ειναι χειροτερο της δικτατοριας... Λογω της φτωχιας και της ανεργιας ο κοσμος δεν μπορει να βγει εξω..δεν εχει λεφτα.. ολη μερα σπιτι καθεται για να μην ξοδεψει.. ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ... Ουτε μπορουμε να κυκλοφορησουμε με το αμαξι γιατι η βενζινη εχει φτασει 1,85 ευρω το λιτρο...
Αυτο λεγεται ελευθερια και δημοκρατια??
Η Χουντα ηταν πολυτελεια μπροστα σ αυτο που ζουμε τα 3 τελευταια χρονια...

ΥΣ. Και μας κυβερναει ο αντισυνταγματικος Παπαδημος της goldman sachs που δεν εχει εκλεγει απ τον λαο και παιρνει εντολες απ τους γερμανους της Τρόικα του 4ου Ράιχ, οι οποιοι κανουν κουμαντω στην χωρα μας... Ψηφιζουν οτι γουσταρουν (ΔΝΤ, μνημονεια, psi, δανειακη συμβαση) χωρις να ρωτανε τον λαο ο οποιος ηθελε δημοψηφισμα και εκλογες...

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχουν θεση στις παρελασεις οι πολιτικοι... Δεν ειναι μερα γιορτης γι αυτους... Οι γονεις τους ηταν με το μερος του κατακτητη Χιτλερ και οι ιδιοι τους σημερα ειναι με τος μερος του νεου κατακτητη Μερκελ...
Δεν εχουν θεση στα επισημα και σε καμια παρελαση απελευθερωσης και ελευθεριας, οταν οι ιδιοι μας εχουν στερησει την ελευθερια και την δημοκρατια..
Αμα τους δουμε θα γινει χαμος... αυτο σας λεω.. τιποτα αλλο...
Ειναι
1) ψευτες
2) κλεφτες (του δημόσιου πλουτου)
3) δοσίλογοι
4) προδοτες της χωρας (προδοσανε τα ονειρα των νεων και τα υστερνα των γεροντων)
5) συνεργατες του κατακτητη
6) δολοφονοι (καθε μερα αυτοκτονιες πολιτων)

και ειναι καταδικασμενοι σε θανατο απ τον λαο......

Ανώνυμος είπε...

O PAPADOPOULOS PROSPATHISE NA FTIAXI MIA PITHARHIMENI ELLADA. KAI TON SABOTARANE OPOS OLOI XEROUME OI DIKOITOU POLITIKOI ME TI VOITHIA TON XENON KEDRON.TOTE O DIMOSIOS IPALILOS SEVOTAN TIN KAREGLATOU,IPIRHE SEVASMOS STOUS NOMOUS TOU KRATOUS.O PAPADOPOULOS SIKOSE KEFALI STIN AMERIKI,ITHELE TON ORIKTO PLOUTO TIS ELLADAS NA TON DIEKDIKI I ELLADA. ITHELE TIN ELLADA KARAIVIKI TO KALOKAIRI.KAI TI HIMONA NA EINAI ENA ORAIO KEDRO DIAKOPON.TI SIMERINI EPOHI POU ZOUME ME AUTES TIS SAPIES KIVERNISIS TON MESAZONTON,TON DAVATZODIAPLEKOMENON,KAI TON MIZAFAKELADORON,NA POIA EINAI OI KATADIA TI ELLADAS.3 GENIES KATESTRAMENES.KAI OI GAGRENA SINEHIZETE.ELLOINES XIPNATE, MIA HORA GIA NA PAI BROSTA HRIAZONTE ORES DOULIAS KAI AXIOI POLITIKOI OXI ROUSFETOLOGOI KAI KLEFTES POU EKMETALEVODE TON ELLINA POLITI.