Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

"Tις ελληνικές επιχειρήσεις τις έχετε χ.....ς"


Ακόμα και σήμερα τις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις τις έχετε χ...ς ποίος από εσάς πάει να πάρει ντόπιο ελληνικό κρέας και να το πλρώσει 1€ παραπάνω όλοι κάνουν τους έξυπνους και πάνε στο δίπλα και πέρνουν βουλγαρίας , για υδραυλικό οι ίδιοι οι δημ. υπάλληλοι έπερναν τον αλβανό χωρίς χαρτιά και όχι τον έλληνα που πληρώνει τα αντερά του και στην τελική σε κάθε κλάδο υπάρχουν καλοί και κακοί ας παλέψουμε να σωθούν τουλάχιστον οι καλοί.
αναγνώστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ?
ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΤΟ 80% ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 8:39 και συνεχίζω. Όταν παραγγέλνω ρούχα και παπούτσια από αμερική και πληρώνω λιανική, μεταφορικά και τελωνείο και βγαίνει πολύ φθηνότερα, ε κάποιος με λέει μ@λάκα στη μούρη. Δε θα ψάξω εγώ, ο πελάτης, ποιος κλέβει ενδιάμεσα, ας το πράξουν οι επαναστατημένοι καταστηματάρχες. Είναι απλή λογική και τίποτα άλλο. Τώρα στο να προτιμάμε ελληνικά προϊόντα είμαι απολύτως σύμφωνος, είναι άλλο πράγμα...