Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΟΙ "ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ" ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ"!...AN KΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.


Για μια ακόμα φορά απέδωσε η κινητοποίηση Πατριωτών, που ελέγχουν νυχθημερόν την ανθελληνική προπαγάνδα του Συστήματος!
Φυσικά η παραπάνω ανακοίνωση (δείτε την κι εδώ) θυμίζει...
πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας, αλλά το θετικό είναι πως οι "κύριοι" και "κυρίες" της συγκεκριμένης εκπομπής κατάλαβαν πολύ καλά ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να λένε ό,τι τους κατέβει χωρίς καμία αντίδραση!
Αν δεν υπήρχε η ανάδειξη του θέματος από πατριωτικές ιστοσελίδες και η κατακραυγή από χιλιάδες Πατριώτες για τα όσα απαράδεκτα ακούστηκαν για "ανεξάρτητη Κρήτη", η εν λόγω πρόκληση θα πέρναγε στα ψιλά, ανάμεσα σε τόσες άλλες.
Είναι δε, ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως αυτή η αστραπιαία διαδικτυακή κινητοποίηση έγινε από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ και όχι κομματικές σελίδες, κάτι που αποδεικνύει ποιοι ενδιαφέρονται για τη χώρα και βάζουν στη θέση τους όσους θέλουν την καταστροφή της!
Συνεχίζουμε τον αγώνα με νέες αποκαλύψεις για τον βρώμικο, αντεθνικό και κατευθυνόμενο ρόλο διάφορων "τηλεαστέρων", που δηλητηριάζουν τις ψυχές των Ελλήνων, ακόμα και των μικρών παιδιών!
πηγή

8 σχόλια:

Unknown είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΩς ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!

δεν υπηρχε ουτε υπαρχει προθεση προπαγανδας σχετικα σχετικα με την "αναξαρτητη Κρητη".

ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!!

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΥΝΗΜΑ!!!

ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

ΣΕ ΤΑ ΜΑΣ ΡΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αστειο μεν αλλα θα απαντησω μ'ενα τραγουδι με μια συγγνωμη το ξερω πως δεν γινονται και θαυματα δεν κλεινουν των ανθρωπων οι πληγες!!σαν και του λογου της πολλες ανεγκεφαλες κοτες υπαρχουν!αν ομως ολοι κλειναν το χαζοκουτι τους ισως γινοταν μια καλη αρχη!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά το συγνώμη από το facebook δεν αρκεί.
Οταν λες μαλακίες ζωντανά και τις ακούει η μισή Ελλάδα, τότε να έχεις και τα αρχίδια να ζητήσεις ζωντανά συγνώμη.
Και η συγνώμη πρέπει να ζητηθεί από όλους τους Ελληνες, και όχι μόνο από τους Κρητικούς.

Ενας Κρητικός, μα πρώτα ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!
Να σου πω την καλη μερα μου απο δω!
καλα κ'εσυ και ο αλλος πρωι πρωι πιασατε τα σοβαρα;αντε μεχρι η αντινεα να μας παραχωρισει κατι αναλογο με το αλλο για να τα λεμε!!εγω εκει ουτε η σκια μου αν και παρακολουθω ενα φαντασμα με κυνηγαει λιγο πιο πισω σε κανα δυο αναρτησεις καποιος επαιζε με τα νευρα μου

Unknown είπε...

Εγω ειμαι ομως και εκει!
Και θα τους τρελλανω ολους!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει Κράτος ?? Να συλληφθεί η κυρία και να ανακριθεί ?? Ποιός της είπε να λέει τέτοια πράγματα στην τηλεόραση και να προκαλεί??Χθές στο Θέμο ο μάγειρας-κινούμενο τατουάζ μιλούσε για ανθρωποφαγία άκουσον άκουσον..ναι το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά.Που πάμε ?? Μας προκαλούν παντού !!

enaoum είπε...

ειμαι ενας απο αυτους που ακουσα ζωντανα την φραση αυτη και για να ειμαι ειλικρινης με σοκαρε για λιγο .ωστοσω εχω την αποψη οτι αυτη ελεχθει μαλλον αθωα και αυθορμητα ,επειδη κατι τετοιο ειχε γραφει προ ημαρων ,και εν κατακλειδι δεν πιστευω οτι υπηρξε καποια σκολιμοτητα η δολος .

Ανώνυμος είπε...

enaoum με συγχωρεις αν κανω λαθος αλλα δεν σε κοβω για πολυ ελληνα