Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Έκτο το ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα!


Έκτο το ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα!Όπως δημοσιεύει σήμερα η «Πελοπόννησος της Δευτέρας» και σύμφωνα με τα στοιχεία της της DATA RC που δούλεψε το «Αχαϊκό Βαρόμετρο» του φετινού Ιανουαρίου τα αποτελέσματα της πρόθεσης ψήφου για τον Δήμο Πατρέων το ΠΑΣΟΚ, με ποσοστό 12,4%, βρίσκεται στην έκτη θέση του πίνακα, ενώ πάνω από αυτό και κατά σειρά βρίσκονται η Νέα Δημοκρατία με 17,1%, το ΚΚΕ με 15,8%, η Δημοκρατική Αριστερά με 14,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 13,7%, οι...
Οικολόγοι-Πράσινοι με 12,7% και ακολουθεί ο ΛΑΟΣ με 5,1%.




πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλακίες!Αυτοί και σκατά να έβαζε το πασοκ για υποψήφιο θα τα ψήφιζαν!Σε πρόσφατες εκλογές για τον εμπορικό σύλλογο βγήκε πάλι το πασοκ με διαφορά!Τι λέμε τώρα!Οι τύποι είναι πέραν του δέοντος μαλάκες!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά, γενικότερα βλέπω πως σε όσες εκλογές έγιναν σε σωματεία και συλλόγους τελευταία, τα αποτελέσματα έδειχναν ....δικομματισμό...!!! μισά μισά τα πέταλα!!!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!
ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!!! Εκτός πραγματικότητας ζουν αυτοί.... έχουν κολλήσει την γλίτσα των κυβερνώντων καθώς τα...βολεύουν μια χαρά για πάρτι τους!!!!
Πόσο μάλλον όταν φτάσουμε στις... ΚΑΛΠΕΣ...