Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΕΛΆΒΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ


Όπως αναφέρουν φύλακες, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες της κατάληψης, αλλά και καθηγητές, στο κτίριο έχουν συγκεντρωθεί ομάδες ατόμων του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς...


ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!
πηγή

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΜΙΓΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βγάλατε την ανάρτηση που έλεγε να κατεβούμε στις γειτονιές και όχι μόνο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ;;;;;;
Τι έγινε κύριοι του Αντι ΝΤΠ ;;;;;
Είδατε ότι έχει ανταπόκριση και φοβηθήκατε μήπως πετύχει;;;;
Είστε κι εσείς με τους "άλλους" ;;;;;;;;;;

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ;ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΕΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εφοσων εχει καταργηθη το ασυλο δεν μπαινουν οι αστυνομικοι για σωματικο ελεγχο και ελεγχο ολου του κτιριου?Μηπως ειναι και αστυνομικοι μεσα σ´αυτους?Μηπως αυτο που θελουν να γινει δεν τους επιτρεπει τετοιου ειδους επεμβασεις?Ειμαστε δυστηχως ομηροι μιας χουντας και ενος παρακρατους.Λυπαμαι για αυτους τους ανθρωπους που ξεπουλανε τοσο ευκολα την πατριδα τους και βαζουν ολους εμας σε περιπετειες. Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπεστε ρε λίγο ; Η Νομική είναι ένα κέντρο αγώνα. Προσωπικά ανήκω στην εξωκοινουβουλευτική αριστερά και έχω δώσει όλο μου το είναι 10 χρόνια τώρα για τα πιστεύω μου στο δρόμο πρεσβεύοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα. Δεν περίμενα τελευταία στιγμή να μιλήσω για τους τραπεζίτες το ευρώ τους προδότες πολιτικούς και το ξεπούλημα του τόπου. 10 χρόνια ήμαστε γραφικοί που κατεβαίνουμε στο δρόμο και εμποδίζουμε την κυκλοφορία και τώρα που ξύπνησαν οι καθεστωτικοί "πατριώτες" και κατέβηκαν ΠΡΩΤΗ φορά στο δρόμο γίναμε ξαφνικά πράχτορες της CIA και μασωνοεβραίοι. Απλά ντροπή σας. Θλίβομαι πραγματικά ειδικά για σας που πρεσβεύετε τη λαϊκή ενότητα υπεράνω ιδεολογικών αφετηριων. Συνεχίστε να σπέρνετε τη διχόνοια . Εγώ δεν θα σας πω πράχτορες. Ίσα ίσα μπράβο που αποφασίσατε στα στερνά σας να κατεβείτε στο δρόμο. Έστω και αν θέλετε την αποκλειστικότητα κάτι για το οποίο κατηγορείτε τις αριστερές δυνάμεις.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ 12.25. ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ, ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ, ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧ, ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΑΛΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

πηγή: stoxos....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ρε 3.41 μαυροσκουφιτσα πανε πιες κανα φραπε και κανε μουρη στη γκομενα με το BMW δες και μενενγακη και πεξτο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, νοικιασε το ακατοικητο κεφαλι σου γιατι πιο βοδι απο σενα λιγοι υπαρχουν.