Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Θέλει μισθούς Ουγκάντας


Να γίνει η Ελλάδα Ουγκάντα σε ό,τι αφορά στους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζομένων, πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, επιβεβαιώνοντας ότι παρά τους σαλτιμπαγκισμούς του για να διασκεδάσει τη λαϊκή οργή, παραμένει αφοσιωμένος στην υλοποίηση της βάρβαρης για το λαό πολιτικής.


Μιλώντας στον ρ/σ «ΦΛΑΣ» με κυνισμό δήλωσε: «Στο θέμα της ανταγωνιστικότητας, είναι δυνατόν να βρίσκεται η Ελλάδα πίσω από την.....
Υεμένη, την Ουγκάντα και τα Σκόπια; Κάτι πρέπει να γίνει».

Τι να γίνει; Προφανώς αυτό που έλεγε ο υπουργός του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χτες, να πέσουν δηλαδή τα μεροκάματα των Ελλήνων ναυτεργατών στο ύψος των Φιλιππινέζων, που ναυτολογούνται από τους δουλέμπορους και δεν ξέρουν τι θα πει συλλογική σύμβαση και συνδικαλιστικά δικαιώματα, για να γίνουν οι εφοπλιστές πιο ανταγωνιστικοί στον παγκόσμιο καπιταλιστικό στίβο.

Αυτό επιδιώκει ο Καρατζαφέρης για όλη την εργατική τάξη και μ’ αυτό το στόχο συμπράττει με το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τους εργοδότες και τους εργατοπατέρες.

Για να δικαιολογήσει, μάλιστα, την κόλαση που ετοιμάζουν για το λαό, κατέφυγε στην κινδυνολογία, ισχυριζόμενος πως η άλλη επιλογή είναι η πτώχευση, που «είναι αίμα. Κατάντια.

Θα σερνόμαστε για 20 χρόνια για να μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι σαν χώρα πάλι». Δηλαδή, αιματοχυσία και χάος, αν ο λαός δε δεχτεί να γίνει δούλος στα αφεντικά και αποφασίσει ο ίδιος να βγει στο προσκήνιο και να επιλέξει το δρόμο ανάπτυξης που απαντάει στις σύγχρονες ανάγκες του.

Τα ίδια έγραψε και σε επιστολή του στους Ευρωπαίους αξιωματούχους, προειδοποιώντας έμμεσα ότι πρέπει να δουν πιο προσεκτικά τις εξελίξεις στην Ελλάδα, αφού η λαϊκή δυσαρέσκεια ενδέχεται να οδηγήσει σε «έκρηξη» που θα ξεφύγει «απ’ τα ελληνικά σύνορα».

Το λαό φοβούνται και τη δύναμή του. Να τους πληρώσει ο λαός με το ίδιο νόμισμα. Με κλιμάκωση της οργάνωσης και της πάλης για το εμπόδισμα των βάρβαρων μέτρων, για την ανατροπή της κυρίαρχης πολιτικής, των κομμάτων και των μαντρόσκυλων τύπου ΛΑ.Ο.Σ. που την υπηρετούν και την υπερασπίζονται.

Ριζοσπάστης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μάσκες επεσαν. Οι σκατόφατσες αποκαλυφθηκαν σε ολο τους το χάλι.

Ανώνυμος είπε...

O No1 ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ,ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

O KAPATZAFÜHRER SE OLO TOU TO MEGALEIO

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Οξω απτην παραγκα ρε,οξω κολωτουμπα.

Ανώνυμος είπε...

Προδοτης, προπαγανδιστης, πουλημενος, μασονος