Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ



 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ψωνίζουμε από Lidl, Mediamarkt, Praktiker.
Δεν επιδοκιμάζω ακραίες απόψεις που συνιστούν όταν επισκεπτόμαστε τα εν λόγω μαγαζιά να μας πιάνει η κλεπτομανία μας, ούτε τη χρήση σακούλας με αλουμινόχαρτο που μπλοκάρει το RFID.
Δεν αγοράζουμε προϊόντα με barcode που αρχίζει από 4, προτιμάμε προϊόντα με barcode που αρχιζει από 520.
Οι ελάχιστοι που έχουν ακόμα τη δυνατότητα ταξιδιών στο εξωτερικό καλό θα είναι να αποφεύγουν τη Γερμανία.
Σε περίπτωση που δεν μπορούν να το αποφύγουν (π.χ. λόγω εκπαίδευσης ή επιστημονικού σεμιναρίου) να περιορίζουν τα έξοδά τους στο ελάχιστο δυνατό.
Οσα είπαμε για την κλεπτομανία ισχύουν κι εδώ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΣΤΑ Lidl, Mediamarkt, Praktiker ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΖΩΑ Ε ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

9:45 είσαι απίστευτο ζώο εσύ! Να σώσουμε τους Έλληνες που δουλεύουν στα Lidl και να πεθάνουμε την Ελλάδα!!!! Ξέπνα ΖΩΟ!!!! Εαν κάποιος σε έκλεβε σου βίαζε τη γυναίκα και τα παιδιά σου, θα σκεφτόσουν ότι στο μαγαζί του δουλεύει κόσμος από το χωριό σου και θα πήγαινες? Είσαι τελείως ΖΩΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε βλακα η ελλαδα πεθαινει απο τα lidl ??? οταν θα σταματησεις να ψωνιζεις θα λυσουμε το προβλημα μας?? χαχαχαχαχα!!!!! βρες αλλη λυση φιλαρακο γιατι λες μαλακιες!!!! και ναι θα σκεφτω τους ανθρωπους που δουλευουνε μεσα γιατι εχω πολλους φιλους και γνωστους που ζουνε απο τα συγκεκριμενα μαγαζια...βλεπεις δεν κοιταω μονο την παρτη μου οπως εσυ!!!

Ανώνυμος είπε...

*******************************************************
ΕΛΛΗΝΕΣ !
Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
+ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤ.ΑΝΑΣΤΕΣ
(με την υποστήριξη της ΚΙΝΑΣ)
περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)
*******************************************************

Ανώνυμος είπε...

εγώ λέω να μαζευτούμε γύρω στα 1000 άτομα και να μπούμε όλοι μέσα σαν πελάτες στα lidl αλλά να μην ψωνίζουμε τίποτα

Ανώνυμος είπε...

7 Φεβρουαρίου 2012 10:41 μ.μ.

φοβερη ιδεα!!! πως το σκεφτηκες βρε??

Ανώνυμος είπε...

εχω σταματήσει εδώ και καιρο να πηγαινω στα λιντλ πηγαινω μασουτη και αριστα και σε μπακαλικο της γειτονιας μου οπως και σε ηλεκτρικα μαγαζιά της γειτονιας μου και σας πληροφορω οι τιμες και οι ποιοτητες ειναι πολυ καλύτερες απο τύπου λιντλ μαγαζιά όσο για τους πονοψυχους που νοιάστηκαν γι΄αυτους που δουλεύουν στα λιντλ θα παιρναν καλύτερο μισθό σ΄ενα ελληνικο μαγαζι που δούλευε καλά και όχι με τις συνθήκες λιντλ γιατι είχα φίλους που δούλεψαν και αγανάκτησαν και φύγα ν

Ανώνυμος είπε...

O 10:38 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ellhnkaichaos.blogspot.com

ΩΜΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !

Ανώνυμος είπε...

Ψωνίστε από τα Λιντλ ότι σκατό σας προσφέρει η όμορφη Γερμανία. Ψωνίστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκπλησσομαι με καποιους δλδ να σκεφτουμε τα 1000 ατομα και να αφησουμε τα 10 εκατομμυρια να πεθαινουν;το οτι δεν εχουμε παραγωγη δεν προβληματιζει κανεναν; σε λιγο αυτοι θα τα μαζεψουν και θα φυγουν δεν θα μπορουν να μεινουν τελος τα χρηματα του λαου τωρα το αιμα του μεχρι να επελθει ο θανατος νομιζεις τους νιαζει;πρεπει να επιτευχθει η μειωση του πληθυσμου ειμαστε πολυ 7 δις ανθρωποι για σφραγισμα ε!τωρα με τους ιους τα εμβολια με τα παρασκευασμενα στην ινδια φαρμακα την ανυπαρκτη υγεια την φτωχια πεινα εξαθλιωση τον πολεμο θα τα καταφερουν εαν θελεις να μαθεις κανε ερευνα διαβασε ψαξε εαν παλι δεν θελεις μεινε με τις παρωπιδες.Τα χειροτερα ερχονται προετοιμαστειτε!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΟΔΕΣ ΖΩΩ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΙΠΕ Κ Ο ΦΙΛΟΣ.ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΒΑΦΤΗΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 30 Κ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ ΖΩΩ.ΕΔΩ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ Κ ΕΣΥ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ Κ ΔΕ ΣΥΚΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ...ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΙΓΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΛΑΜΠΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ !!! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΗΛΕΩΡΑΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΙΡΙΑΛΑΚΙΑ ΚΟΛΗΜΕΝΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ.ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Κ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΔΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΔΙΑ ΑΥΤΟΙ,ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Εδω ο κοσμος καγεται και μη πω καλυτερα ποιος χτενιζεται....