Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ!!!


ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΠΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ...
Tην είδηση βόμβα της ημέρας την έδωσε η Ιωάννα Μάνδρου. Επικαλέστηκε ανώτατες δικαστικές πηγές ότι η δικογραφία για την ΕΛΣΤΑΤ δεν θα διαβιβαστεί στη Βουλή! Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα την επιστρέψει τον εισαγγελέα...

Πεπόνη με το αιτιολογικό ότι χρειάζονται επιπλέον στοιχεία για να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες. Εάν συμβεί αυτό θα έχουμε άλλες περιπέτειες στο δικαστικό σώμα...
πηγη

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γέλιο που θα πέσει. Ελπίζω βέβαια να πέσει και πολύ ξύλο σε όλα αυτά τα σκουπίδια.

Ανώνυμος είπε...

πω πω που ζουμε ρε παιδια μεσα στην σαπιλα,ημαρτον πρεπει να βγουμε εξω να τους λιντσαρουμε τι διαολο περιμενουμε αν γινει κατι τετοιο θα μας πηδηξουν ολους πιο πολλυ,ελεος

Ανώνυμος είπε...

στα οπλα

Ανώνυμος είπε...

Χα χα καλά υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που πιστεύουν οτί το σύστημα που έχει καταστρέψει τον τόπο και ωσονούπω θα ξεπουλήσει και εδάφη θα πεσει δια των υπαρχόντων "θεσμών";;Μόνο το αίμα θα ξεπλύνει το άγος των ηλιθίων ψηφοφόρων και την προδοσία του κατεστημένου που αυτοί δημιούργησαν,εξέθρεψαν,γιγάντωσαν και πλούτισαν.
ούτε γιούρτια,ούτε δικαστές.ούτε απεργίες,ούτε ψήφοι!ΑΙΜΑ χρειάζεται να ποτίσει την Ελληνική γη για να αναγεννηθεί και μάλλον είναι γραφτό να καταστραφεί αυτός ο πανηλίθιος λαός που την βρωμίζει πατώντας την γιατί ακόμα πιστεύει οτί θα αλλάξει κάτι ειρηνικά!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΣΤΕ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ........ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Ανώνυμος είπε...

καλημερα,η αλικη ειμαι.τι παραπανω στοιχεια χρειαζονται¨?το κλεψιμο και η ψευτια του παπανδρεου-παπακωσταντινου-και της υπολοπης αιγελης λυκων που εφαγαν τις σαρκες των ελληνων,βγαζει ματι.πιστευω αν ο γιατρος αντωνιου που κατεθεσε μηνυση για εσχατη προδοσια κτα των βουλευτων για ψηφιση του μνημονιου,συνεργαζοταν με τους εισαγγελεις,δε θα χρειαζοταν καν οι προδοτες να περασουν απο δικη.ενα ψηλο δεντρο και μπολικο γερο σχοινι φτανει για να πανε στον αγυριστο.

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα , θα ήταν κρίμα να λείπει αυτο το καθικι ο κυρ πρόεδρος του παΠαριου πάγου απο την dream team των δοσιλογων που θα παραταχθεί μπροστά στις κρεμαλες . Σωπα όπου να ναι ...καλο βόλι παιδια

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΛΜΗ.

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΠΕΠΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ, ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ – ΞΥΠΝΗΣΤΕ – ΤΟΛΜΗΣΤΕ – ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ.

maria είπε...

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ.ΑΘΛΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΛΙΩΝ.ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΕΞΩ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΝΤΖΑΡΙΣΜΑ!ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ,ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 29-9-2011 ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Α. κ. Γιάννης Αδαμόπουλος κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ σύμφωνα με το άρθρο 199 του Δικηγορικού Κώδικα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε σχέση με την διάπραξη σοβαροτάτων αξιοποίνων πράξεων που αφορούν την αλλοίωση των στοιχείων από την Ανεξάρτητη Αρχή «ΕΛ.ΣΤΑΤ» η οποία, όπως έχει καταγγελθεί, διόγκωσε παράνομα το αναθεωρημένο έλλειμμα του 2009 σε 15,4%, γεγονός που είχε ως τελικό αποτέλεσμα την υπογραφή του Μνημονίου και την επιβολή εξαιτίας αυτού, στη χώρα σκληρών δημοσιονομικών και άλλων μέτρων (όπως εργασιακή εφεδρεία, εκποίηση δημόσιας περιουσίας κλπ) σε βάρος του Ελληνικού Λαού.
Η ενδελεχής ποινική διερεύνηση οδήγησε τον αρμόδιο Εισαγγελέα σε θετικά συμπεράσματα για την διάπραξη αξιοποίνων πράξεων και σε ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης της υποθέσεως και ποινικής αξιολόγησής της.
Καταγγέλουμε την απαράδεκτη επίθεση κατά των ερευνόντων την υπόθεση δικαστικών λειτουργών που προσβάλλει την Δικαστική Ανεξαρτησία.
Καταγγέλουμε τις κυβερνητικές παρεμβάσεις για αντικατάσταση των ερευνόντων στην υπόθεση Εισαγγελέων.
Καταγγέλουμε την επιλεκτική χρησιμοποίηση της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης από εκείνους που έπρεπε να την προστατεύουν.
Ζητούμε την άμεση περαιτέρω ποινική διερεύνηση της υπόθεσης, ώστε όσοι διέπραξαν εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού Λαού να οδηγηθούν στο φυσικό δικαστή τους.
Για τους λόγους αυτούς, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ο οποίος έχει καθήκον να προστατεύει τα δικαιώματα των μελών του, αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών, παρεμβαίνοντας σε κάθε ζήτημα μείζονος εθνικού ή κοινωνικού συμφέροντος, ζητεί από τις Δικαστικές Αρχές την άμεση και επείγουσα διερεύνηση της υποθέσεως και επιφυλάσσεται για τις περαιτέρω ενέργειές του. Ζητά από όλους τους βουλευτές, ανεξαρτήτως κομματικών σχηματισμών, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πράξουν ό,τι το Σύνταγμα και οι νόμοι επιβάλλουν.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΙΧΟΝΤΑΙ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ.