Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

BBC:"Οι 'Έλληνες δεν μπορούν να συντηρήσουν τα παιδιά τους"


Εκτεταμένο και συγκλονιστικό δημοσίευμα αφιερώνει το βρετανικό BBC σε ένα σοβαρότατο κοινωνικό φαινόμενο που απαντάται όλο και πιο συχνά τον...
τελευταίο καιρό: πολλοί γονείς, που δεν μπορούν, για οικονομικούς λόγους, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, τα αφήνουν σε ιδρύματα. Το δημοσίευμα παραθέτει αρκετές περιπτώσεις γονέων που αναγκάστηκαν να αφήσουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα της εκκλησίας, στο Χαμόγελο Του Παιδιού και τα Παιδικά Χωριά SOS, καθώς δεν είχαν ούτε σπίτι, ούτε δουλειά προκειμένου να τους προσφέρουν ακόμη και τα στοιχειώδη. Όπως αναφέρει το BBC, μάλιστα, τα ιδρύματα αυτά καλύπτουν τα κενά που έχει αφήσει η Πολιτεία στη μέριμνα για τις οικογένειες. Τέλος θίγει και το γεγονός ότι τα ιδρύματα αυτά καλούνται να πληρώσουν υψηλότατες εισφορές για τις δωρεές που λαμβάνουν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι λενε ρε οι μαλακες ;τι μας περασανε για εγγλεζους;
εγω παντως δεν ξερω κανεναν ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.
ελληνοφωνους ισως.

tatoo you είπε...

ΣΟΤ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΩΔΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΙΣΕ?????? ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ BBC...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.....ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.....Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ....Η ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΛΑΘΟΣ......ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΠ,ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ....ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΟΛΛΟΙ!!!!!!

AROTRIS είπε...

Δυστυχώς.....ακλόνητη αλήθεια !!!!!!!!

http://svtplay.se/v/2665222/dokumentarfilm/vad_ar_det_for_fel_pa_grekerna

AROTRIS είπε...

Γύρω στό.....48:00.....