Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Που έχετε υπηρετήσει την Στρατιωτική σας Θητεία κ. Παπαδήμο ...Αν έχετε υπηρετήσει ;



Μια "ενοχλητική" φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες σε διάφορα...στέκια, ΑΚΟΜΑ και δημοσιογραφικά: Ακούγεται ότι ο νυν Πρωθυπουργός (ο "σωτήρας" μας, ντε!) Λουκάς Παπαδήμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ...ΦΑΝΤΑΡΟΣ!



Η αλήθεια είναι πως ακόμα και να....
ισχύει αυτή η φήμη, δεν μας προξενεί έκπληξη, αφού πάρα πολλοί πολιτικοί ταγοί έχουν υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό λίγο ή καθόλου!




Όσον αφορά τον Παπαδήμο, δεν υπάρχουν πουθενά στοιχεία στο επίσημο βιογραφικό του σχετικά με την θητεία του, κάτι που μας βάζει σε σκέψεις!




Όπως μαθαίνουμε, ο Πρωθυπουργός σε συνεργασία με τον Υπουργό Άμυνας Αβραμόπουλο, επεξεργάζονται την αύξηση της θητείας στις Ένοπλες Δυνάμεις από 9 σε 12 μήνες, όπως δηλαδή ήταν μέχρι το 2009.


Μέχρι να το κάνετε αυτό, απαντήστε μας κ. Παπαδήμο:


Που έχετε υπηρετήσει την Στρατιωτική σας Θητεία κ. Παπαδήμο ...Αν έχετε υπηρετήσει ;
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/01/blog-post_1343.html

1 σχόλια:

dimchris είπε...

Τι να υπηρετήσει;Πλάκα κλανετε;Η λέσχη εντοπίζει και εκκολάπτει από πολύ νωρίς τα μελλοντικά της στρατιωτάκια.Τα μέλη της είναι υπεράνω πολιτικής,στρατιωτικής και κάθε άλλης γνωστής σε εμάς ηγεσίας.Αυτοί βλέπουν ελληνική σημαία και κάνουν εμετό.Φανταστείτε να την υπηρετούν κιόλας.Ελπίζω η μοναδική φορά που θα πιάσει όπλο να είναι για να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα.Αυτό όμως προυποθέτει συνείδηση και φιλότιμο στοιχεία άγνωστα στον εικονιζόμενο.