Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Επίθεση στους διαχειριστές της εξουσίας με κάθε τρόπο και μέσο


Ένα νέο κίνημα για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση. Πρώην μέλη γνωστών κινημάτων δημιουργούν μια ολομέτωπη επίθεση στους διαχειριστές της εξουσίας που μας οδήγησαν μέχρι εδώ.

Ένα νέο κίνημα που ετοιμαζόταν εδώ και καιρό, με....
έμπειρα μέλη, με δράσεις από την πρώτη μέρα. Αποκλειστικά στην εκπομπή Επανάσταση στο Kontra Channel.

Επίσης σχολιάζουμε,

Το στημένο παραμύθι του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας. Στοιχεία σοκ και αποκαλύψεις
Το θέμα των ΟΥΚ και το εξώδικο του κινήματος κατά του Ναυτοδικείου Πειραιά
Τη νομική επίθεση-θύελα του κινήματος κατά
- Της Βουλής
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο-Μέρκελ
- Ναυτοδικείο (υπόθεση ΟΥΚ)
- Άρειος Πάγος - Σ.Τ.Τ - Ένωση Δικαστών
- Σώματα ασφαλείας - Ελληνική Αστυνομία
- Στρατός - Ναυτικό - Αεροπορία
- Εκκλησία της Ελλάδος - Αρχιεπίσκοπος
- Δικηγορικοί Σύλλογοι
- Τράπεζες
- Εφορίες
Σήμερα Τρίτη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Kontra Channel !!!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=JufxFuCzmBs

http://www.youtube.com/watch?v=FLD8HyPkHz0


ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αντί νέα τάξη μάλλον πρέπει να μετονομαστείς σε NEW WORLD ORDER!!!! Η σε παράρτημα του shit channel

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αντί νέα τάξη μάλλον πρέπει να μετονομαστείς σε NEW WORLD ORDER!!!! Η σε παράρτημα του shit channel

Ανώνυμος είπε...

Το λαικό κανάλι τώρα έχει τους πρώην αποτυχημένους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ -- H NEW WORLD ORDER είναι ΕΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Mωρέ δεν χρειάζεται αντίσταση.Επανάσταση χρειάζεται.Αν μπορέσαμε και μέσα από την εμπειρία μας και την ταπείνωση μας διδαχτήκαμε και είμαστε σε θέση να ξεχωρίζουμε την ήρα από το σιτάρι,αν μπορέσαμε να συνειδητοποιήσουμε τα λάθη μας και αποφασίσαμε ότι δεν θα τα επαναλάβουμε,αν καταφέραμε να δούμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας,αν πιστεύουμε ότι πρέπει να επανασυνδεθούμε με τις χαμένες μας ρίζες και την ιστορία μας,τότε είμαστε έτοιμοι να αποκαταστήσουμε την χαμένη μας ηθική και αξιοπρέπεια στέλνοντας στο διάολο όλους αυτούς που μας ξεγέλασαν τόσο εύκολα που μόνο ανόητοι μπορούσαμε να ήμασταν.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλης Βιλιάρδος (copyright)

Αθήνα, 11. Δεκεμβρίου 2011

viliardos@kbanalysis.com

Casss Group Twitter You Toube


“Παγιώνονται εξουσιαστικά συμφέροντα, τα οποία λειτουργούν ανασταλτικά σε κάθε προσπάθεια αντιστροφής της δεδομένης πλέον διαίρεσης εξουσίας και κοινωνίας. Σε μία έμμεση αντιπροσώπευση (κοινοβουλευτική δημοκρατία), κοινωνία και εξουσία διαιρούνται. Τα μέλη της κοινωνίας χάνουν το προνόμιο του εντολέα, το οποίο για να ασκείται πλήρως απαιτείται καθημερινή επιτήρηση των πολιτικών. Βασικά, στο όνομα της αποτελεσματικής διακυβέρνησης, οι πολίτες-εντολείς εκποιούν σε μερικές εκατοντάδες άτομα την κοινωνική και πολιτική τους ελευθερία, χωρίς να είναι κατοχυρωμένο το προνόμιο για άμεσο έλεγχο των κυβερνώντων.



Η επαρκής επιτήρηση της εξουσίας από τους πολίτες-εντολείς είναι σημαντική σε μία άμεση δημοκρατία – αλλά ακόμη πιο επιτακτική σε ένα πολίτευμα έμμεσης αντιπροσώπευσης…..Στο βαθμό και στην έκταση που Πολιτική και Κοινωνία διαιρούνται, οι πολιτικοί διευκολύνονται στην άσκηση της εξουσίας, με το να μετατρέπονται σε εξεζητημένους ανεξάρτητους «εξωπολιτικούς» δρώντες, οι οποίοι μπορούν να λειτουργούν ακόμη και με άκρατη ιδιοτέλεια. Επιτηδευμένα, για να εξυπηρετούν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, μπορούν να εμφανίζουν πολλές αποφάσεις ως ζητήματα «έκτακτης ανάγκης» - χάρη μίας αποτελεσματικής διακυβέρνησης.



…Επειδή όμως η κοινωνία είναι ζωντανός οργανισμός, ιδιαίτερα σε στιγμές κρίσης, εάν τα μέλη της δεν διαδηλώνουν ή δεν επαναστατούν, αναγκάζονται να μετατρέπονται σε «μη κυβερνητικούς» ακτιβιστές, οι οποίοι δρουν εξωπολιτικά και συχνά διεθνικά. Έτσι, ο ρόλος της κοινωνίας ως εντολέας της εξουσίας συρρικνώνεται ολοένα και περισσότερο – ενώ η κοινωνία απομονώνεται από την πραγματική εξουσία. ‘Όταν «το χτένι φτάσει στον κόμπο», τότε η κοινωνία διαδηλώνει και διαμαρτύρεται ή επαναστατεί” (Π. Ήφαιστος).

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10:59 ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΠΕΙΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ...! ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ! ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΑΛΙΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟ!! ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ! ΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΘΑΣΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ!!

skopelos-news είπε...

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΕΙΝΟΥΜΕ http://skopelos-news.blogspot.com/2011/12/blog-post_3456.html#.TufTilZ0q8A

Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγο ειπώθηκε στην εκπομπή ότι η παρούσα ανάρτηση έχει 980 like. Αυτός που το είπε μπορεί να μπερδεύτηκε. Τα like είναι του μλπογκ. Τα share της ανάρτησης εκείνη τη στιγμή ήταν 0... Δεν πειράζει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΠΕΛΟΣ… Η ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΠΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ… ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ NEW WORLD ORDER!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΑ ΖΗΤΩ Η ALCO 30% H ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εδώ μέσα βρωμάει και εγώ σας είχα σε υπόληψη!!! Ου να μου χαθείτε

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΨΩΜΟΛΥΣΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ?? ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ((ΘΕΑΡΕΣΤΟ)) ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΡΟΚΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΠΑΔΙΩΝ!!ΑΝ ΠΑΨΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ WWW.syndesmosee.gr ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ...........