Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ:"ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ"! Η ΤΑΙΝΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ


Δείτε τα βίντεο!
ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ Stanley Kubrick ΠΕΘΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Μonast ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ...ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ???
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ..ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ...
Τα γυρίσματα διήρκεσαν σχεδόν δύο χρόνια, κάτω από υπερβολική ασφάλεια και μυστικότητα.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΙ..ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ..
4 μέρες πριν πεθάνει είχε προβληθεί το τελικό μοντάζ της ταινίας, αλλά ο Todd Field έχει πει ότι εξακολουθούσε να εργάζεται πάνω σε αυτό.

Αυτή η εξέταση έγινε, ημέρα Τρίτη, στο κτίριο της Time Warner στη Νέα Υόρκη. Ο Κιούμπρικ έστειλε courier παραδωσης του φιλμ. Αμέσως μετά την προβολή, η εκτύπωση έγινε εσπευσμένα πίσω στην Αγγλία από τον ίδιο courier.
Η Warner δεν έλαβε καμία εκτύπωση εκείνη την ημέρα. Μόνο 4 άτομα (Η Cruises και 2 Warner execs-Terry Semel και Bob Daly), ήταν παρόντες στην προβολή.
Γνωρίζουμε Michael Herr ήταν στο σπίτι του Κιούμπρικ αργότερα την ίδια ημέρα και ζήτησε να δει την ταινία. Kubrick του λέει ότι η ταινία δεν είναι έτοιμη ακόμα.
Μετά την προβολή του Κιούμπρικ λέει ο Terry Semel: η τελική μείωση θα ηταν 2 ώρες και 19 λεπτά. Αυτό που είδα εκείνο το βράδυ ήταν 2 ώρες και 39 λεπτά.

OΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ..Ο ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!
OΡΙΣΤΕ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ:

"Zisa Domnului catre ucenicii sai...Porunca noua dau voua...Domnului sa ne rugam pentru mila, viata, pacea, sanatatea, mantuirea, cercetarea, lasarea si iertarea pacatelor robilor lui Dumnezeu. Inchinatori, miluitori si binefacatori ai sfantului lacasului acestuia."
"Ο Ιησους κάλεσε τους μαθητές του να δώσει σε αυτους νέα εντολή του Θεού για ναπροσευχηθούν στον Κύριο για το έλεος, τη ζωή, την ειρήνη, την υγεία, τη σωτηρία,την αναζήτηση και τη συγχώρεση των αμαρτιών των δουλων του Θεού. Αυτοί που προσεύχονται, να έχουν το έλεος του Θεου και να ευεργετουν τον ιερο αυτο χώρο!"
ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ...Ο ΥΜΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ!
ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟ!
ΕΤΣΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ,ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ...ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...
ΠΑΡὈΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ...
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ..
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...
ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!
ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ..ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ!
O ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ..ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ...ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ,ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ...
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΨΑΓΜΕΝΕΣ,ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ!
http://eleftheriskepsii.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οσοι πραγματικα επιθυμουν να αφουγκραστουν τις δημιουργιες του Κιουμπρικ, ας επισκεφτουν το παρακατω site κι ας ριξουν μια ματια στις αναλυσεις του Rob Ager που αφορουν τις ταινιες ενος απο τους μεγαλυτερους μεταγενεστερους σκηνοθετες.

http://www.collativelearning.com/FILMS%20reviews%20BY%20ROB%20AGER.html

- Isildur

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλω ας ψαξει καποιος τα δελτια ειδησεων της ημερας κατα την οποια γινεται η πρωτη επισημη προβολη στην Ελλαδα. Αυτο που θα δει ειναι εκτενες ρεπορταζ και συνεντευξη απο τις εντυπωσεις του τοτε πρωθυπουργου Σημιτη ο οποιος παρακολουθει την ταινια και εκφραζει τον θαυμασμο του για αυτην στην συνεντευξη !!!!

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει ενα ντοκυμανταιρ στο youtube σχετικα με την προσεληνωση που εγινε ή δεν εγινε. εκει αξιωματουχοι της αμερικης με το ονοματεπωνυμο τους παραδεχονται οτι ταυτοχρονα με την αποστολη στη σεληνη κανανε γυρισματα σε στουντιο σε περιπτωση που δεν πετυχαινε η κανονικη αποστολη να το καλυπτανε με την ψευτικη γυρισμενη στο στουντιο. οι ιδιοι λενε οτι σκηνοθετης ηταν ο κιουμπρικ και συνεχιζουν λεγοντας οτι η ΝΑΣΑ μονο σε αυτον εμπιστευοταν τους πανακριβους φακους που απαιτουσε το εγχειρημα της στημενης προσεληνωσης!!!...ειναι στο youtube...ή τουλαχιστον ήταν , πανε 1-2 χρονια που το εχω δει

ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ είπε...

ΠΑΙΔΕΣ ΝΤΡΟΠΗ..ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ...ANTI-NEOTAKSITES.BLOGSPOT.COM
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΗ ΠΗΓΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΕΧΩ...ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ...ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ..
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ....ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ..ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ...ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/blog-post_8979.html